Wysłany: 2008-12-22 08:31
Ale w czym jest problem?
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2008-12-22 08:38
" Tum podex carmen extulit horridulum "
A Ty wszędzie wtrącasz swoje kilkanaście groszy :wink:
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2008-12-22 08:59
[quote:5a29e2a54c="Paskievicz"]
grosz do grosza, a będzie kokosza 8)[/quote:5a29e2a54c]
Dzięki :)
No to mam 6 od Ciebie.
6 nie można dać więc podzieliłeś ją na połówki- przejrzałam Cię :twisted:
Wysłany: 2008-12-22 09:07
Buahahaha
Poczekaj aż wrzuce moje wypociny i wtedy oceń moją galerie.
Re: Krzywy Bajer Wysłany: 2008-12-22 09:30
[quote:8dbe7a4900="Paskievicz"]
witam 8)
zauważyłem na naszym pięknym portalu, kolejne po nadwrażliwości na oceny i komentarze, zjawisko które określiłbym - [b:8dbe7a4900]krzywym bajerem[/b:8dbe7a4900] :lol:[/quote:8dbe7a4900]
Jest coś takiego jak nadwrażliwość na komentarze i oceny?? Hehehehe :wink:
[quote:8dbe7a4900="Paskievicz"]
objawia się ono (nie ważne czy dana fotka jest zrobiona profesjonalnie lub rzeczywiście jest na co popatrzeć) poza standardowym i musowym postawieniem 5, dodatkowo co najmniej ślinieniem się lub wygłaszaniem tak absurdalnych bądź "cliche" bajerów, że zejść idzie z pożałowania :roll:
nie wiem czy panienki (bo głównie one owe komentarze otrzymują) na to lecą, jak by nie było ja bym określił to mianem tragedii
sprawa jest na tyle ciekawa bo tyczy się grupy około 5-6 stałych krzywych bajerantów, których z grzeczności nicknamów nie wymienię :wink: każdy kto zjawisko zauważył, wie o kogo chodzi hehe[/quote:8dbe7a4900]
Dlatego nie komentuje i nie oceniam :wink:
Chyba po to się robi galerię aby ktoś ją oceniał :lol: a to że niektóre formy twórczości są lekko mówiąc do bani to inna sprawa :wink:
Nie oceniam książki po okładce, jeżeli ktoś tak robi to jego sprawa.
Dobry Kot - martwy Kot
Re: Krzywy Bajer Wysłany: 2008-12-22 09:38
[quote:565f51a208="BehemotKot"]
Dlatego nie komentuje i nie oceniam :wink:
Chyba po to się robi galerię aby ktoś ją oceniał :lol: a to że niektóre formy twórczości są lekko mówiąc do bani to inna sprawa :wink:
Nie oceniam książki po okładce, jeżeli ktoś tak robi to jego sprawa.[/quote:565f51a208]
Właśnie- jeżeli ktoś coś ocenia, komentuje. to jego sprawa. Wszędzie spotyka się "lizanie d*py" itp.
Też staram sie nie oceniać zdjęć- ewentualnie jakieś dobre. Wolę oceniać texty.
Wysłany: 2008-12-22 09:57
A ja wstawie.
O ile idzie :lol:
Bo g*wno mnie obchodzą te oceny..
Poza ocenami moich wypocin słownych.
Wysłany: 2008-12-22 10:03
Chyba tępa jestem, bo jakoś nie mogę..
Żal.
Wysłany: 2008-12-22 10:17
Skąd wszyscy znają mój znak zodiaku?!
Napisz, proszę, na priv jak to zrobiłeś :)
Wysłany: 2008-12-22 10:26
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=show_photo&id=58002
Dzięki:)
I proszę.
Druga fota tak samo.
Wysłany: 2008-12-22 10:51
Nie rozumiem tego jak moze komuś przeszkadzac, ze inna osoba jeszcze innej osobie wystawia mily komentarz czy ocenia wysoko zdjecie? To jakies polaczenie zazdrosci z kompleksami i obawą przed konkurencja? Jezeli nie chce zeby mnie oceniano zdjecia to ich nie wrzucam. Jezeli nie chce oceniac kogos zdjec to nie oceniam. Ale co mnie obchodzi co robi ktos inny? Rozumiem protesty przeciwko komentarzom chamskim i prostackim ale milym i sympatycznym?
Kolejna sprawa co znaczy za przeproszeniem "lizanie dupy"? To jest wiejski synonim wyrazu "komplement"?
Niech mi to ktos wytlumaczy bo nie pojmuje tego rodzaju mentalonosci.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2008-12-22 12:58
[quote:e03f82b253="amorphous"]
Kolejna sprawa co znaczy za przeproszeniem "lizanie dupy"? To jest wiejski synonim wyrazu "komplement"?
Niech mi to ktos wytlumaczy bo nie pojmuje tego rodzaju mentalonosci.[/quote:e03f82b253]
Lizanie d*py -> w tym przypadku chodzi o to, że
"ja Ci dam słodziutki komentarz i 5 za jakąś fotę, to Ty w zamian też mi dasz"
I w ten o to sposób powstają "krzywe bajery" dodałabym "skrzywionych umysłów".
Chociaż czy umysłów?...
Wysłany: 2008-12-22 20:01
[quote:782f7d9b1c="amorphous"]co znaczy za przeproszeniem "lizanie dupy"? To jest wiejski synonim wyrazu "komplement"? [/quote:782f7d9b1c]
zgadzam się. Jeśli ktoś nie chce komentować, to nie komentuje, a miłe komentarze są po prostu miłe, nie ma co robić afery z tego, że komuś się czyjeś zdjęcia zwyczajnie podobają. To chyba dobrze? :)
Paskieviczu, co prawda chyba rozumiem, o co Ci chodzi z tym "krzywym bajerem",ale według mnie to - przynajmniej na tym forum - jest bardziej sympatyczne i prędzej zabawne, niż godne pożałowania. :)
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"
Wysłany: 2008-12-23 08:19
[quote:0bac837e29="Allanon23"]
rozumiem, że to tłumaczy, że znamy wszystkie myśli, odruchy, innych użytkowników?[/quote:0bac837e29]
Na wszystkich portalach, gdzie umieszcza się fotki tak jest. Epuls, fotka, photoblog, nk, itp.
Ludzie łakną komplementów- to normalne. Jest brzydka pogoda, brak słońca, apatia, depresja. Ludzie tego potrzebują.
Jakoś zgadzam się z Paskieviczem (dobrze?). Też tego nie lubię. I tylko dlatego wypowiedziałam się na tym forum.
Może to, że jestem inna i bardziej skrzywiona po lekach, pcha mie ku pisaniu na ten temat.
Z mojej strony to wszystko.
Wysłany: 2008-12-23 12:30
Allanon23 Napisał: |
[quote:ee4f3f7b21]
Hmm a mi się zawsze wydawało, że to jest portal muzyczny, nie fotograficzny(Galeria jak dla mnie na tym portalu jest dodatkiem) [/quote:ee4f3f7b21] Jest dodatkiem. A nie jest podstawą do tworzenia konta. -- I czekania na to kto skomentuje słodko i oceni wysoko. Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. Wysłany: 2008-12-23 13:19 [quote:67d8b2eac0="Allanon23"]
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. Wysłany: 2008-12-23 13:36 Ja też nie widzę problemu - niech każdy komentuje jak chce, byle na podstawowym poziomie przyzwoitości :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować" Wysłany: 2008-12-23 14:03 Pozdrawiam.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. Wysłany: 2008-12-25 18:20 Zmieniony: 2008-12-27 13:04 Paskievicz, większość nie-5 w galeriach to twoje oceny. Widzę, że dbasz o statystyki, coby równowagę jako taką zachować. "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi Wysłany: 2008-12-27 13:05 No a jak. Równowaga równowagą, ale chamskie komentarze nie są na miejscu (ogólnie mówię). "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |