Sroga zima? Wysłany: 2008-11-23 21:38
Czy czeka nas w tym sezonie sroga zima?
"Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy"
Wysłany: 2008-11-23 21:44
choć śnieg za parę dni zniknie.... to zimno będzie długo. Śniegu będzie tak w kratkę. Widzę to w mojej kuli magicznej ... :lol:
Nie mogę i nikt inny nie może nauczyć Cię życia. Ale wiem jedno, życie każdego jest jak walka dwóch wilków. Jeden wilk jest dobry i szlachetny, a drugi zły... Zwycięży ten, którego będziesz karmić.
Wysłany: 2008-11-23 22:03
Mam nadzieję, że nie. Nie cierpię marznąć. Przez to będę się spóźniać jeszcze częściej
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2008-11-23 23:31
kula prawde mówi - ostatnio z serwisu odebrałam :P tylko jeśli chodzi o sprawy sercowe to niestety tam jej szpiegowski wywiad nie sięga :lol:
Nie mogę i nikt inny nie może nauczyć Cię życia. Ale wiem jedno, życie każdego jest jak walka dwóch wilków. Jeden wilk jest dobry i szlachetny, a drugi zły... Zwycięży ten, którego będziesz karmić.
Re: Sroga zima? Wysłany: 2008-11-24 02:04
[quote:48eb55930f="Allanon23"]Zima? Nie zauważyłem. Jestem tak cholernie gorący, że wszystko w okół się mnie topi :) Muszę siebie opatentować :twisted:[/quote:48eb55930f]
To ja zostanę Twoim menadżerem i będę pociągać 65% zysku, a reszta dla Ciebie żeby nie było, że nic z tego nie masz :lol: :twisted:
Driada, znalazłem w necie najnowszą dostępną aktualizację Twojej szklanej kuli! AKTUALIZUJ :D :twisted:
A co do zimy... np, drogowców wyprzedziła :lol: Czas wiec razem powstać i dumnie z uniesionym czołem rzec: zimo, wypchaj się. Sianem. A stoliczku nakryj się. Nogami. A miotła na to - nie możliwe. A świstak siedzi bo wiewiórka była nieletnia. :?: 8O
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2008-11-24 10:38
a ja to dzisiaj normalnie samochód skrobałam. jakby tego było mało drzwi przymarzły i ni cholery nie mogłam się dostać do środka.
Wysłany: 2008-11-25 08:32
Mroz jak cholera :twisted: , sniegu niema :evil: , a przecierz co to za zima bez sniegu :?:
Czasami warto uciec od zycia...
Wysłany: 2008-11-25 14:57
niestety chyba czeka nas powtórka z kilku lat wstecz, gdy wystawiano koksowniki na ulicach... ale niewiem jak wtedy będę biegał... chyba od koksa do koksa by se tyłek rozgrzać... ale już na zimę jestem przygotowoany, opaska i getry zimowe sprezentowane mi wczoraj zostały więc w kolejny rok życia ruszę przynajmniej bez przymusu skrobania śniegu z genitaliów... ;P
Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...
... Wysłany: 2008-11-25 17:18
Osobiście mam nadzieję, że nie.
Podobno już w około 5-8 grudnia temp. znów w okolicach 10 st...
Wysłany: 2008-11-26 00:21
Ja tam zimy nie uznaje w katalogu pór roku. Dla mnie to zwykły trojan, który po czasie traci na ważności i sam znika.
Wysłany: 2008-11-26 12:06
Przestańmy marudzić. Co mają powiedzieć np. Norwedzy? :)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2008-11-26 14:12
Oni mają na to wyj... czy metr więcej czy mniej. U nich paraliż pewnie nastąpi gdy pewnego dnia śnieg kompletnie zniknie :lol:
Wysłany: 2008-11-26 14:32
We Wrocku to każda zmiana pogody powoduje paraliż :)
A co to teraz za zima? Odrobinka śniegu i lekki mrozik. Ale chyba się starzeję, bo na minus parę stopni reaguję jak na minus 20 :) Wmawiam sobie, że muszę być twardy :)
Wysłany: 2008-11-26 15:10
[quote:758a85ea88="CrommCruaich"]Ale chyba się starzeję, bo na minus parę stopni reaguję jak na minus 20 :) Wmawiam sobie, że muszę być twardy :)[/quote:758a85ea88]
No to możemy sobie przybić piątke. Ino temperatura spadnie poniżej zera a ja już kalesony, sweter, płaszcz albo kurtka zimowa i rękawiczki :wink:
Ale to mnie różni od Ciebie, że JESZCZE o sobie nie mówię, że się starzeje :twisted: :P
Wysłany: 2008-11-26 16:02
No parę lat temu to na mrozie zawsze chodziłem w porozpinanej kurtce i bez rękawiczek,a teraz ... :)
Wysłany: 2008-11-26 16:18
[quote:2f99cfcbbf="CrommCruaich"]No parę lat temu to na mrozie zawsze chodziłem w porozpinanej kurtce i bez rękawiczek,a teraz ... :)[/quote:2f99cfcbbf]
ha! ja poginam w miniówkach :lol: co prawda mam do tego megaciepłe rajstopki, ale też zauważam u siebie te oznaki: kupiłam sobie ciepłe rękawiczki, choć czapki nadal programowo nie zakładam do siarczystych mrozów - zwyczajnie, kudłatość chroni :)
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"
Wysłany: 2008-11-26 17:12
[quote:5293c8a785="dzizusu"]niech żyją KALESONY!!! :D[/quote:5293c8a785]
I za to chętnie bym wypił :!: :idea: :twisted:
Wysłany: 2008-11-26 19:14
huhuhuhu - drawers' admirers :lol:
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"
Wysłany: 2008-11-26 21:58
[quote:30230304ac="dzizusu"]No to jaki problem :D raz za kalesony :lol: dwa co by nas rozgrzało[/quote:30230304ac]Zadanie domowe odrobione :lol: :twisted:
A teraz za co chluśniemy? Za zimne łóżko i gorące kobiety w te długie zimowe wieczory? :lol: :twisted:
Wysłany: 2008-11-26 22:07
To tutaj double kielon: za "gorace" co by nigdy nie były zimne i za "kobitki" co by nigdy nie okazały się być facetem :lol: :twisted: