Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co NIE miłego dzis sie wam przydarzyło?. Strona: 82

Wysłany: 2010-12-03 18:20

Nawał pracy,użeranie się z ludźmi i weekend w domu-sama.

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Wysłany: 2010-12-03 18:56

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

nie no muszę to napisać - moja praca poszła się pier...

normalnie zonk hah!

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2010-12-03 19:13

[quote:874d5c2077="minawi"]nie no muszę to napisać - moja praca poszła się pier...

normalnie zonk hah![/quote:874d5c2077]

Spokojnie, urzędy pracy są pełne wspaniałych ofert pracy z maksymalnym wynagrodzeniem krajowej

Każdy człowiek jest odpowiedzialny za swój los

Wysłany: 2010-12-03 19:46

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:ec8cdfac23="dzikikot"][quote:ec8cdfac23="minawi"]nie no muszę to napisać - moja praca poszła się pier...

normalnie zonk hah![/quote:ec8cdfac23]

Spokojnie, urzędy pracy są pełne wspaniałych ofert pracy z maksymalnym wynagrodzeniem krajowej[/quote:ec8cdfac23]

nigdy nie korzystałam, ale domyślam się, jakie to wspaniałe tam proponują etaty

Wysłany: 2010-12-03 23:28

Rubezahl (Matuzalem)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Masa rzeczy

Nie ma rzeczy niemozliwych

Wysłany: 2010-12-04 20:09 Zmieniony: 2010-12-04 20:12

Shit...Shit...Shit...jutro mam cholerny dyżur w Muzeum, a miałem pójść dzisiaj na zakrapianą imprezę

[img:88c65bcf90]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:88c65bcf90]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2010-12-04 21:59

[quote:6a62103761="HardKill"]Shit...Shit...Shit...jutro mam cholerny dyżur w Muzeum, a miałem pójść dzisiaj na zakrapianą imprezę

[img:6a62103761]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:6a62103761][/quote:6a62103761]

zawsze są jakieś plusy bo przynajmniej głowa nie będzie boleć

Wysłany: 2010-12-05 16:54

Rubezahl (Matuzalem)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Rano nie byłem w stanie wstać z łóżka ;]

Wysłany: 2010-12-05 18:08

Kłótnia w domu.Zszargane nerwy...

Wysłany: 2010-12-05 19:32

No i dupa 10 grudnia otwarcie nowej BIG wystawy i od zajebania obrazów do powieszenia i projektorów multimedialnych, a na to wszystko mamy tylko jedyne pięć dni, normalnie załamka nadgodziny jak w banku

[img:5740139b86]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:5740139b86]

Wysłany: 2010-12-06 00:16

Niemiłe dopiero dziś będzie, test z ortodoncji z 3 semestrów... ;]

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Wysłany: 2010-12-06 08:34

Kurwa, generalnie wszystko do dupy :P

.

Wysłany: 2010-12-06 09:39

Rubezahl (Matuzalem)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Zaspałem na zajęcia, bo do 3 w nocu się uczyłem. Ironia losu ;]

Wysłany: 2010-12-06 14:27

[quote:8006b717ca="Envy"][quote:8006b717ca="Nuta"]Od wczoraj wieczorem do dziś po 12stej[popołudnie] w moim mieście grasował gwałciciel i polował na kobiety.Na szczęście już gnoja ujęto.Ale ile się strachu najadłam,to już swoją drogą...[/quote:8006b717ca]

Jak w mojej okolicy grasował gwałciciel to szykowałam zasadzki :D. Ale najwyraźniej za stara dla niego byłam bo porywał sie tylko na nastki. Łachowe było to, że posądzały go o gwałt równiez jakies stare rapszle z drutu których na oczy nie widział i dopiero podczas przesłuchania dokładnego przyznawały sie że kłamały...chyba sie chciały dowartościować...[/quote:8006b717ca]
W przypadku 'mojego' gwałciciela było inaczej-bo polował na panie gdzieś po 30-stce.Jedną taką dorwał między 6. a 7.rano.Drugą ponoć też zdążył złapać koło stacji PKP blisko hali targowej[w przypadku tej drugiej to nic nie wiadomo,czy rzeczywiście dorwał czy też nie,bo chodziły plotki-więc ją można uznać za wymysł spanikowanych ludzi z mego miasta].
Ale to co ty opisujesz to dość dziwne-czemu ściemniły?Żeby przyszpanić,że są wszechwidzące? Powinne się leczyć u dobrego lekarza. -.-

Wysłany: 2010-12-06 21:48

No i uj, wykrakałem od jutra praca po godzinach

[img:72abaefae9]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:72abaefae9]

Wysłany: 2010-12-07 12:47

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

ni ója żadnej pracy dla mnie, wszędzie to samo gówno dla studentów, niepełnosprawnych, poliglotów i przedstawicieli handlowych :/

Wysłany: 2010-12-07 13:13

Miałam jutro dostać wzór podań,które trzeba złożyć do danych firm o podjęcie praktyki,ale widzę że dostanę je w styczniu a w 1.tygodniu lutego trza przynieść do wychowawcy potwierdzenie przyjęcia.Zajebiście...!

Wysłany: 2010-12-08 12:12

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Nie dojechałam na zajęcia, autobus stał półtorej godziny w korku (korek o 8 rano jest zjawiskiem niecodziennym bo zazwyczaj przed 8 już się kończy). W dodatku zamówiłam gorset ale okazał się na mnie za mały (znowu kuźwa przytyłam) i muszę go wymienić na większy :/
W dodatku czeka mnie jeszcze dzisiaj praca do 21ej. Nie znosze tej pracy ale kogoś kto studiuje dzienne raczej do innej ie przyjmą a ja muszę na swoje utrzymanie zarobić...A dzień się jeszcze nie skończył...

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2010-12-08 14:46 Zmieniony: 2010-12-08 14:47

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:532beaed4e="CatGirl"][quote:532beaed4e="minawi"]ni ója żadnej pracy dla mnie, wszędzie to samo gówno dla studentów, niepełnosprawnych, poliglotów i przedstawicieli handlowych :/[/quote:532beaed4e]

standardowe ogłoszenie: wymagane
- wyk. wyższe(po innym to strach dać takiego człowieka na taśme w fabryce bo sobie nie poradzi)
- 3 lata doświadczenia(taki pracownik jest już ułożony i wymaga mniejszej tresury)
- wiek do 30 lat
- niepełosprawny(ale nic widocznego)
- 2 języki płynnie(w 99% i tak się nie przydadzą ale to ładnie wygląda na CV, więc czemu by tego nie wymagać)
- dyspozycyjna/y(czas pracy 8 h, ale to czas na rozkręcenie, dopiero potem zaczyna się prawdziwa praca
- bezpłodność będzie dodatkowym atutem:)

jeśli spełniasz te i inne opcjonalne wymagania, możesz zostać uraczona/y lukratywną posadą za 985 zł/m-c

takie są moje refleksje na temat szukania pracy, co miałam przyjemność robić...[/quote:532beaed4e]

no cóż, ja i wykształcenie i jakieś już doświadczenie mam, i jeszcze mi 3 dychy nie styknęły (prawie...), dyspozycyjna jestem, dzieci nie mam i się nie zanosi, jedynie co to nie jestem niepełnosprawna (uff) i umiem jeden język obcy średnio :P no na siłę to mogliby mnie gdzie przyjąć, co nie? no tak, zapomniałam, że prawka nie mam, bo trzeba mieć kasę, żeby je zrobić

błędne koło się zamyka, a ja śpię po 12h bo nie mam nic do roboty, a w necie już przejrzałam niemal wszystko :/ dupa dupa dupa dupa!

i - bez obrazy - ale chciałabym mieć takie problemy jak niewciśnięcie się w gorset

Wysłany: 2010-12-08 19:02

[quote:8bb13bcd3b="minawi"][quote:8bb13bcd3b="CatGirl"][quote:8bb13bcd3b="minawi"]ni ója żadnej pracy dla mnie, wszędzie to samo gówno dla studentów, niepełnosprawnych, poliglotów i przedstawicieli handlowych :/[/quote:8bb13bcd3b]

standardowe ogłoszenie: wymagane
- wyk. wyższe(po innym to strach dać takiego człowieka na taśme w fabryce bo sobie nie poradzi)
- 3 lata doświadczenia(taki pracownik jest już ułożony i wymaga mniejszej tresury)
- wiek do 30 lat
- niepełosprawny(ale nic widocznego)
- 2 języki płynnie(w 99% i tak się nie przydadzą ale to ładnie wygląda na CV, więc czemu by tego nie wymagać)
- dyspozycyjna/y(czas pracy 8 h, ale to czas na rozkręcenie, dopiero potem zaczyna się prawdziwa praca
- bezpłodność będzie dodatkowym atutem:)

jeśli spełniasz te i inne opcjonalne wymagania, możesz zostać uraczona/y lukratywną posadą za 985 zł/m-c

takie są moje refleksje na temat szukania pracy, co miałam przyjemność robić...[/quote:8bb13bcd3b]

no cóż, ja i wykształcenie i jakieś już doświadczenie mam, i jeszcze mi 3 dychy nie styknęły (prawie...), dyspozycyjna jestem, dzieci nie mam i się nie zanosi, jedynie co to nie jestem niepełnosprawna (uff) i umiem jeden język obcy średnio :P no na siłę to mogliby mnie gdzie przyjąć, co nie? no tak, zapomniałam, że prawka nie mam, bo trzeba mieć kasę, żeby je zrobić

błędne koło się zamyka, a ja śpię po 12h bo nie mam nic do roboty, a w necie już przejrzałam niemal wszystko :/ dupa dupa dupa dupa!

i - bez obrazy - ale chciałabym mieć takie problemy jak niewciśnięcie się w gorset [/quote:8bb13bcd3b]

Dobrze, że nie pijesz, ja po utracie życiowej posady (ins.ds.BHP)piłem przez dwa tygodnie, no i jeszcze dziewczyna mnie rzuciła.
Załóż własną działalność, polecam serię książek Roberta Kiyosaki pt."bogaty ojciec,biedny ojciec"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło