Wysłany: 2010-09-10 22:05
[quote:afafbce066="Palmus"]ostatnio nie ma się z kim najebać ,wszyscy koledzy tak po prostu uciekli za robotą wjęnc pozostało się zwinąć się kocem pod dywan[/quote:afafbce066]
Albo pić do lustra
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2010-09-10 22:08
Ewentualnie do monitora komputerowego :P
Ja dziś tak,jutro pewnie też-nie wiem zresztą
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Wysłany: 2010-09-11 19:57
Od poniedziałku,koszmarne pięć dni w pracy praca od 7:30 przynajmniej do 22:00 zaczyna się ostra jazda z montażem wystawy z kolekcji Czartoryskich, własność Muzeum w Krakowie.Otwarcie wystawy 17go września,a tu wszystko w polu
[img:60283d947b]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:60283d947b]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-09-12 02:26
[quote:38053e6790="CrommCruaich"][quote:38053e6790="Palmus"]ostatnio nie ma się z kim najebać ,wszyscy koledzy tak po prostu uciekli za robotą wjęnc pozostało się zwinąć się kocem pod dywan[/quote:38053e6790]
Albo pić do lustra [/quote:38053e6790]
Witam w klubie
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2010-09-16 21:56
komunikacja miejska robila sobie ze mnie jajca :/ Z Psiego Pola pod uniwersytet Ekonomiczny jechałam bite dwie godziny i dzięki temu spóźniłam się godzinę na umówioną sesję zdjęciową. Na szczęście dziewczyna która robiła mi zdjęcia była wyrozumiała i poczekała aż dojadę na umówione miejsce
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-09-20 08:13
Chory
.
Wysłany: 2010-09-21 18:49
Z braku laku chyba sama wypiję te piwa w lodówce. Coraz częściej dochodzę do wniosku, że moje życie jest jednym wielkim deja vu.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-09-23 20:44
Przeziębiona jestem,kumpela ma mnie w dupie i na dodatek nie dostałam się do projektu szkolnego.Jebitnie wręcz
Wysłany: 2010-09-24 09:39
[quote:c8eb6a1d0e="Vika"][quote:c8eb6a1d0e="Wampgirl"]Z braku laku chyba sama wypiję te piwa w lodówce. Coraz częściej dochodzę do wniosku, że moje życie jest jednym wielkim deja vu.[/quote:c8eb6a1d0e]
mozesz to rozwinac?
rozwaliły mi się baleriny:/[/quote:c8eb6a1d0e]
Nie, nie mogę Chyba, że chcesz na privie.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-09-27 07:52
chory juz drugi tydzien kurwa
.
Wysłany: 2010-09-27 09:51
Kotka nam znowu uciekła, drugi dzień jej nie ma
Wysłany: 2010-09-27 16:27
Miałam niemiły kontakt ze słuzba zdrowia / śmieszy już mnie sama nazwa- słuzba che, che /Prześwietlenie zawiasów szczękowych- 70 zł, wizyta u lekarza od szczeki 80 zł bo fundusz nie refunduje, a pan doktór powiedział mi , żebym szeroko nie otwierała ust, no k... j.. , zapłaciłam 150 zł , zeby usłyszeć taką pierdołę o której wiem, bo mnie boli jak się rozdziawie np u dentysty.Żadnego leczenie , no ożesz tak mnie telepie .
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Wysłany: 2010-09-27 17:55
[quote:9e33f3ee90="black_gothic"]Miałam niemiły kontakt ze słuzba zdrowia / śmieszy już mnie sama nazwa- słuzba che, che /Prześwietlenie zawiasów szczękowych- 70 zł, wizyta u lekarza od szczeki 80 zł bo fundusz nie refunduje, a pan doktór powiedział mi , żebym szeroko nie otwierała ust, no k... j.. , zapłaciłam 150 zł , zeby usłyszeć taką pierdołę o której wiem, bo mnie boli jak się rozdziawie np u dentysty.Żadnego leczenie , no ożesz tak mnie telepie .
[/quote:9e33f3ee90]
A czego od nich oczekiwać,że cię wyleczą jak należy?
Za darmo to chyba żaden lekarz tak dobrze nie wyleczy jak się mu nie da kapusty.
Pół życia na lekarzy przeżarłam i wiem jak to jest z nimi[wyjątek był jak miałam prowadzoną artroskopię-dobry ortopeda ale jeśli chodzi o podejście do pacjentów to jest kawał skurw*syna].
Wysłany: 2010-09-27 19:57
Za wcześnie się wyżaliłam, dzień się jeszcze nie skończył.Przy czyszczeniu overloka obłamała się końcówka dolnego chwytacza, trzeba zamówić w fabryce- Radom bo w Lublinie się nie kupi/ szukałam w maju /, oni wyśla kurierem , żeby było taniej, dodać koszt mechanika.Poszło następne 150 zł.Ożesz.
Wysłany: 2010-09-28 13:23
Nie załatwiłam zaświadczeń z dziekanatu, babka powiedziała że mogę je dostać dopiero w poniedziałek a do piątku muszę przedłużyć kredyt studencki. Czyli najprawdopodobniej zostanę bez pieniędzy...Kurwa zajebiście
Wysłany: 2010-09-29 07:36
Wczoraj zgubiłam jedwabny szal, prawdziwie jedwabny.O Matko Noc! dziś już nic nie robię by niczego nie zepsuć.Co za .... poczatek tygodnia.
Wysłany: 2010-09-29 16:43
Cały tydzień jest wkurzający-począwszy od starcia z nauczycielami po odrabianie lekcji w póżnych godzinach z powodu ząbkującej siostrzenicy aż do 'żartobliwego' wsypania mi do herbaty mentolu przez siostrę[idiotka >
Wysłany: 2010-10-01 12:17
Stanełam na wadze ...!!
Wysłany: 2010-10-02 18:56
Przez najbliższe półtora miesiąca będę uboższa o połowę kasy którą mam co miesiąć. Będę w stanie jedynie opłacić mieszkanie, telefon i bilet miesięczny. Czeka mnie miesiąc życia na koszt chłopaka. Zajebiście :/
Wysłany: 2010-10-05 08:29
Przez cholerne korki nie dojechałam na pierwsze zajęcia :/ i jedna nieobecność z głowy...No i oczywiście początki przeziębienia :/