Wysłany: 2009-02-12 13:38
z tego co pamiętam to gość udzioelając wywiadu na początku swojej odsiadki zdecydowanie odcinał się od black metalu ,miał plany dotyczące nagrania płyt z muzyką folk/ambient
Wysłany: 2009-02-13 00:54
heh Vikernes po wyjściu z mamra może miec kłopoty wszak prawdziwi leśni czciciele zła będą mu wypomnieć ,ze się sprzeniewierzył i olał black metal na rzecz luźnego plumkania na klawiszach
Wysłany: 2009-02-13 23:27
A ja w ogóle Burzum nie wole :D i jestem bardzo szczęśliwy bez Burzum w moim życiu :)
.
Wysłany: 2009-02-27 08:05
[quote:6d67d30038="Vika"]oj tak, zwłaszcza, że to japońskie klawisze Yamaha, a nie tr00-sprzęt stworzony przez białego człowieka <LOL> :twisted: ja tam i tak bede sluchac chyba glownie jego starszych dokonań, a jego poglądów i tak nie podzielam...[/quote:6d67d30038]
japońce miały tytuł honorowych aryjczyków wiec klawisze nie są białe ale są aryjskie :wink:
Zabicie black metalu? Bzdura!
Black metal ciagle umiera przez pajaców co sie licytują z innymi kto jest bardziej true, kto gra lepszy black metal i np słuchając mayhem nie słuchają Burzum tylko dlatego ze Varg zabił Euro. To samo z fanami BM którzy odrzucają każdy inny gatunek muzyki niż BM.
I własnie przez takich ludzi scena BM jest pajacowata i składa sie z pozerów co w środek upału będą zapierdalać w glanach szczycąc się tym ze są bardziej true od innych i potem będą innym opowiadac kto jets prawdziwym black metalowcem, które zespoły są true... etc.
pierdol studia, zostań ninja
Wysłany: 2009-03-20 20:54
Varg się zesrał a nie zabił BM. kolejne bicie piany o niczym : ).
Mimo tego fajursko, że wychodzi z pierdla. Ciekawe jaką stylistkę obierze w swojej twórczości.
Bajtełej wspaniałą musi mieć "żonkę". Pozwolić zrobić sobie dwójkę dzieci w czasie warunkowego. rispect.
Nie chce misie.
Wysłany: 2009-03-21 17:56
On nie zabił blacku,zabił tylko swoją młodość w pace a black poszedł swoją drogą.Co do stylistyki to niech zadnej stylistyki nie obiera,niech zostanie przy swoich starych osiągnięciach,ma swoich naśladowców i to na wysokim poziomie,taki SLAGMAUR zabija grishnackowym klimatem,no chyba ze będzie plumkał ten swój ambiencik bo nie sadze zeby w blacku zaoferował coś nowego
Wysłany: 2009-03-23 19:31
może przeżywał gehennę gdy wchodził pod prysznic z kumplami :lol:
Wysłany: 2009-03-23 19:56
Czasami zeby dostrzec jakie piękne jest zycie trzeba sie od czasu do czasu utaplac w odchodach lub jak kto woli w szambie
Wysłany: 2009-03-23 21:19
bo kolega w czape nigdy nie dostał, a przez internet może sobie bezpiecznie powrzucać innym ludziom.
+5 hejtpunktów dostał ode mnie :lol:
pierdol studia, zostań ninja
Wysłany: 2009-03-23 21:28
[quote:473ecebf0c="gerogoth"]ten caly wasz bm to szambo[/quote:473ecebf0c]
moj nie ja słucham dance i rapu mam również płytę shazzy ...
Wysłany: 2009-03-23 21:43
[quote:668407de56="gerogoth"]ten caly wasz bm to szambo[/quote:668407de56]
bywa tak, że kupa gówna zdarza się w BM >>> wiadomo nawet szatan jest omylny (mogę bluźnić hehhe ) w każdej 'dziedzinie' jest podobnie. Osobiście jak czegoś nie znam/nie rozumiem/ nie lubię to nie sprzedaje beznadziejnych komentarzy ale tak robię ja 8)
kolejny offf (mój)
nie miewam dobrych nastrojów !
Wysłany: 2009-03-24 01:21
Lol, Pasek mnie zabil:P
Swoja droga to ciekawe czy wyjscie Grishnacka wplynie na oslabienie Euro... ze strachu:P
Obojetna mi byla mych ofiar udreka