Wysłany: 2008-11-04 19:12
No to się dowiedziałam dzisiaj, że nie ma czego szukać, bo Napoleon po zdobyciu Wrocławia kazał fortyfikacje wyburzyć. Ot. Tom se poszukała.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2008-11-04 19:16
[quote:36f979414c="mara"]No to się dowiedziałam dzisiaj, że nie ma czego szukać, bo Napoleon po zdobyciu Wrocławia kazał fortyfikacje wyburzyć. Ot. Tom se poszukała.[/quote:36f979414c]
e tam fortyfikacje :wink: mara, wpadaj, pokażemy Ci anioła śmierci :D
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"
Wysłany: 2008-11-04 19:22
[quote:acad0cf039="Erzsebeth"] e tam fortyfikacje :wink: mara, wpadaj, pokażemy Ci anioła śmierci :D[/quote:acad0cf039]
Nie chce wpadac. Jeszcze nie teraz... :P
A do Wroca chyba nie musze, bo właśnie tu siedze :) A anioła nie widziałam :wink:
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2008-11-04 19:35
[quote:3e72f8fd38="mara"][quote:3e72f8fd38="Erzsebeth"] e tam fortyfikacje :wink: mara, wpadaj, pokażemy Ci anioła śmierci :D[/quote:3e72f8fd38]
Nie chce wpadac. Jeszcze nie teraz... :P
A do Wroca chyba nie musze, bo właśnie tu siedze :) A anioła nie widziałam :wink:[/quote:3e72f8fd38]
:oops:
hehe, no jak go można nie chcieć oglądać :?:
Wysłany: 2008-11-04 19:38
[quote:6600382291="Erzsebeth"] hehe, no jak go można nie chcieć oglądać :?:[/quote:6600382291]
Alez ja nie powiedzialam, ze nie chce :idea: Bardzo chce. Ale nie wiedzialam wczesniej o nim :wink:
Wysłany: 2008-11-12 16:11
A to może jakiś Darkplanetowski zjazd sobie urządzimy w Poznaniu xD weźmie się z 2 6-paczki, 2x1l czystej, troszkę żarcia, atrybuty typu olejek do masażu i niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba! xD
Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...
Wysłany: 2008-11-12 16:17
Olejek? A kto kogo ma masować ? :) I dlaczego w Poznaniu w temacie o Wrocławiu?
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2008-11-12 17:23
No właśnie. Temat o Wrocu. Więc skąd tu ten Poznań?
Wysłany: 2008-11-13 19:29
Ups... :roll: miałem na myśli Wrocław xD :D pomyłka ...:D:D:D nie wiem skąd się ten Poznań wziął
Wysłany: 2008-11-14 16:30
To kiedy i gdzie byś ten zjazd proponował?
Wysłany: 2008-11-14 22:39
heh xD to była raczej sfera marzeń...:D powiedzmy w lecie;P xD
Wysłany: 2008-11-14 22:48
Zawsze z jadłem i olejkami do masażu można się ulokować w jakimś lokalu :D
Wysłany: 2008-11-15 14:25
a śpiwór też bym musiał wziąć czy ktoś by użyczył? ;P bo z Zabrza do Wrocka-ok ale później wracać tego samego dnia...:D
Wysłany: 2008-11-18 00:28
miejsce na spanie by sie znalazlo, tak mysle:P
Wysłany: 2008-11-18 12:18
[quote:8e920c8cc3="Allanon23"]
Ale nikt nie wspomniał "SPIŻA" :P Byłem tam ostatnio z zajebistą ekipą. Piwo przepyszne, 13-14%, o różnorodnym rodzaju - mocne, jasne, pszeniczne, miodne, ciemne, karmelowe i do tego dostawało się chlebek ze smalcem. Kapitalna atmosfera, a piwo - miodzio. Ino 8 zł za kufelek, ale warto :] Co prawda okropnie dużo ludzi, trza mieć sporo szczęścia aby znaleźć wolne miejsce, ale to jest właśnie plus tegoż lokalu - oddaje niezwykły klimat, bo takich piwiarń(na wysokim poziomie) w Polsce nie dużo - m.in Miłków, Tychy, Katowice.[/quote:8e920c8cc3]
Chyba, że się poprawili. Jak byłem tam latem, to się tego nie dało wypić. Miałem uczucie jakby podali mi syrop na kaszel :)
Wysłany: 2008-11-18 12:20
[quote:7b7d6f2e5f="Allanon23"]
Ale nikt nie wspomniał "SPIŻA" :P Byłem tam ostatnio z zajebistą ekipą. Piwo przepyszne, 13-14%, o różnorodnym rodzaju - mocne, jasne, pszeniczne, miodne, ciemne, karmelowe i do tego dostawało się chlebek ze smalcem. Kapitalna atmosfera, a piwo - miodzio. Ino 8 zł za kufelek, ale warto :] Co prawda okropnie dużo ludzi, trza mieć sporo szczęścia aby znaleźć wolne miejsce, ale to jest właśnie plus tegoż lokalu - oddaje niezwykły klimat, bo takich piwiarń(na wysokim poziomie) w Polsce nie dużo - m.in Miłków, Tychy, Katowice.[/quote:7b7d6f2e5f]
Chyba ostatnio się poprawili. Jak byłem tam latem, to się tego nie dało pić. Miałem uczucie jakby podali mi syrop na kaszel :)
Wysłany: 2008-11-18 12:45
dawno nie byłam, a przechodzę koło niego codziennie :wink: Jakoś zwykle łażę do Czeskiego, bo choć średnio z muzyką, to grzane wino mają najlepsze :)
ach, zakąski Spiżowe... trzeba odświeżyć znajomości z lokalem :)
Wysłany: 2009-01-24 16:00
A to moje foty z wycieczki na cmentarz żydowski we wrocku :)
http://picasaweb.google.pl/gibal82/CmentarzZydowskiWroclaw#
NOWY ADRES SKLEPU http://sklepgothic.pl
Wysłany: 2009-01-25 00:21
o kurczątko!!!! to ja juz drugi rok wr Wrosku mieszkam i w niektórych miejscach które opisaliscie jeszcze nie bylam:P niech mi sie tylko sesja skonczy to sobie bede musiala mala wycieczke zrobic ktos chetny???? :lol:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-01-25 09:24
we Wrocku znaczy się :lol:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą