Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Mroczne Plenery Cytadeli. Strona: 4

Artykuł: Mroczne Plenery Cytadeli

Wysłany: 2008-04-14 07:14

Można by jechać w nocy z piątku na sobote i train party zrobić (i tak kazdy baluje w piątek :P ) Z tego co mi wiadomo owe kurchany są raczej w lesie wiec zachód słonca raczej srednio wyjdzie :) Termin rzeczywiscie chyba lepszy niż weekend majowy.

Sic itur ad astra !

Wysłany: 2008-04-14 09:41

[quote:8e1c0ed3d7="dr_Faustus"][color=green:8e1c0ed3d7]. Poza tym jesli chodzi o kurhany to sprawdzilem na mapie. W jedna strone jest okolo 80km. [/quote:8e1c0ed3d7][/color:8e1c0ed3d7]

Dlatego, się zachowały :)

[quote:8e1c0ed3d7][color=green:8e1c0ed3d7]
No ale, jest jeszcze jedna kwestia. nie wiem czy jest sens cos planowac na wieksza skale skoro poki co to widze, ze chetny jest Uze i Aeg. Wiec moze zacznijmy od tego kto wogole by sie pisal, bo jesli cos organizowac to warto by bylo wiedziec na ile osob.
[/quote:8e1c0ed3d7][/color:8e1c0ed3d7]

Słuszna uwaga, jednak by to sprawdzić polecał bym założenie oddzielnego topicu, dla wielu Plener - Cytadela to zamkniety rozdział i nie zagladają tu. (Może jacyś trójmiastowi autochtoni się zgłoszą). Czasu już niewiele trzeba przedstawić konkretny termin plan dopiąc all na ostatni guzik i czekać na chętnych Jak się zgłoszą to zrealizujemy projekt jak nie to sie bedzie kombinować inaczej.

Co do marsz route to dla mnie bomba, wiele ciekawych miejsc + kreatywność Tenorów/a i sukces gwarantowany :)

Sic itur ad astra !

Wysłany: 2008-04-15 22:03

Lepiej późno niż wcale.
Dodałam przed chwilą swoje zdjęcia z naszego mrocznego pleneru na Cytadeli.
Są w galerii w moim profilu.

Zapraszam!

I've cried for earth More than once But rivers still run With reddest tears

Wysłany: 2008-04-15 22:43

No opłacało się czekać ! Jak dla mnie najlepsze foty z pleneru :) Zapraszamy na plener trójmiasto ! :)

Sic itur ad astra !

Wysłany: 2008-05-14 22:19

Pobijam rekord prędkości

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=4341

Koło 130 fot - enjoy

Life is complex: it has both real and imaginary components

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło