Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Mroczne Plenery Cytadeli. Strona: 3

Artykuł: Mroczne Plenery Cytadeli

Wysłany: 2008-04-08 11:28

[quote:2b4fc5a6e1="NorwegianWinter"]
cross-bow od mojej dziorki wara hehehehe [/quote:2b4fc5a6e1]

[color=red:2b4fc5a6e1]a w życiu! jej widok był bezcenny :D[/color:2b4fc5a6e1]

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Wysłany: 2008-04-08 11:42

byl bezcenny z jakiego powodu ? czyzby cos tam wyszlo ? :P

A wlasnie podoba Ci sie Twoja osoba widizana przez obiektyw w moim wykonaniu ? :P calkiem niezle nie ?

Wysłany: 2008-04-08 13:00

[color=red:618b32146d]ależ ofkors dlatego se wstawiłam na naszą-klasę to foto ;] [/color:618b32146d]

Wysłany: 2008-04-08 21:21

wrzucilem kilka fotek z cytadeli na moj profil

Wysłany: 2008-04-08 21:25

[color=red:997c0594c4]widziałam! w końcu jakieś sensowne jak siedze na czołgu [/color:997c0594c4]

Wysłany: 2008-04-08 21:28

Szkoda, że ominął mnie tak przyjemny wypad. Ze zdjęć wnioskuję, że było pysznie.

Dottore jeszcze nigdy z nikim nie mijałam się tak skutecznie jak z Tobą :? Zaczynam podejrzewać jakiś ogólnoświatowy spisek... :wink:

Wysłany: 2008-04-08 21:28

Nom mrocznie Ci to wyszło :) Winetka fajna

Sic itur ad astra !

Wysłany: 2008-04-08 22:46

To sa te ktore warto pokazac , wiecej z tego pleneru nie bedzie. Agnessa jeszcze jakies swoje wrzuci.

Wysłany: 2008-04-09 06:51

Kurcze, fajne są te Wasze fotki, ale ja lama kudłata nie potrafię dodawać ocen Kiedyś były takie pentagramy ocenowe a teraz ich nie widzę

Fuck you dude!

Wysłany: 2008-04-09 09:00

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

[quote:b89edb64ce="dr_Faustus"][color=green:b89edb64ce]Lamoo... i Sabo pentagramy sa, tylko nie wiedziec czemu trzeba sie mocniej schylic po lewej, duzo nizej pod reckami plyt... Troche bez sensu no, ale tam znajdziesz Pozdrawiam[/color:b89edb64ce][/quote:b89edb64ce]
"Chłyt matetingowy" ja mawiają niektórzy Przejrzałam foty, no milusio! :D
Oczywiście żałuję, że mnie tam nie było (ale to już standard) :D
Tylko nie rozumiem zamiłowania obecnych tam Panów do luf czołgowych i siadania na nich. ;P :D:D:D:D

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2008-04-09 12:04

W zasadzie to jednej lufy i 2 armat :) a powód jest prosty: do okoła nie było ławek :) a już zwłaszcza w ksztalcie luf :D

Sic itur ad astra !

Wysłany: 2008-04-09 22:26

zgadzam sie z przedmowca nie bylo lawek w ksztalcie luf a to jest moj ulubiony ksztal lawki i na innym nie usiade wiec trzeba bylo zastapic czyms z wieksza lufa

Wysłany: 2008-04-09 23:34

[quote:a2c71b568a="dr_Faustus"][quote:a2c71b568a="uzekamanzi"]Kurcze, fajne są te Wasze fotki, ale ja lama kudłata nie potrafię dodawać ocen Kiedyś były takie pentagramy ocenowe a teraz ich nie widzę [/quote:a2c71b568a]

[color=green:a2c71b568a]Lamoo... i Sabo pentagramy sa, tylko nie wiedziec czemu trzeba sie mocniej schylic po lewej, duzo nizej pod reckami plyt... Troche bez sensu no, ale tam znajdziesz Pozdrawiam[/color:a2c71b568a][/quote:a2c71b568a]

hehe
to jutro na dzień dobry sobie wystawię ocenki przy śniadaniu w pracy... bo teraz jestem standardowo zwłoki Dzięki za instrukcję, Dottore :)

edit:
Dla lufomaniaków: U Dottore w Danzigu (a w zasadzie w Gdyni) jest wiele długich luf... ORP Błyskawica, artyleria zdemontowana z ORP Groma itp... jest gdzie focić :)

Fuck you dude!

Wysłany: 2008-04-10 01:00

Czyżby krafcił się kolejny plener ? :) Z Danzigu blisko do Sandynawii :twisted:

Sic itur ad astra !

Wysłany: 2008-04-10 07:06

W takim razie miejsce kolejnego pleneru już zostało jasno określone Zobaczymy czy ekipa poznańska jest w stanie rzucić się na weekend do 3miasta :) Mogę się zorientować jak z noclegami, bo moje koszykarki podczas MP Juniorek Starszych miały tam jakieś zakwaterowanie. Myślę, że taki weekend przy ładnej pogodzie można by całkiem fajnie wykorzystać. Duuużo lepiej niż na kolejnej electrodyskotece

Na koniec prośba do Ojca Dyrektora: Pentagramy ocenowe przenieść nad recki, baaaardzo to ułatwi ocenianie, tym bardziej posiadaczom notebooków z niską rozdzielczością.

Fuck you dude!

Wysłany: 2008-04-10 10:20

Hmm to ja już ładuje akumulatory :) Projekt z Trójmiastem bardzo sympatyczny, Bornholm jak najbardziej :) hmm a co do Kurhanów to będe mógł Wam troche poopowiadać wszak to moja działka

Sic itur ad astra !

Wysłany: 2008-04-10 15:20

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Stanowczo protestuję przeciwko weekendowi majowemu!!!
Buuu znowu Konika nie będzie...
Miejcie litość nad ludźmi, którzy urlopy muszą planować z półrocznym wyprzedzeniem!:roll:
<smutas>
Może jakiś zwykły weekend majowy?
Albo dobra, nie ważne ja się nie wypowiadam, bo znowu nie dotrę. Już tak to z Konikami jest.

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2008-04-10 23:52

Na razie sprawdziłem jedno miejsce. jest 50zł/os/dobę, ale jutro zadzwonię jeszcze na kwaterę, gdzie znajomi spali... Może będzie taniej bo to prywatna dwupokojowa miejscówka...

Fuck you dude!

Wysłany: 2008-04-11 10:50

50zł/osoba to dużo nawet jak na zakopane ^^ Postaraj się lepiej :P

Sic itur ad astra !

Wysłany: 2008-04-14 07:07

W sumie można jakieś hostele obczaić. Ale to dopiero po pracy, bo zaraz jadę w teren.
Przy okazji... Długi weekend majowy to jednak ciężki termin. Wiele osób już ma plany, niektóre mają problemy z urlopem, a podejrzewam, że z noclegami też może być gorzej (bo już późno).

Dlatego ja bym proponował taki wariant:

Wyjazd w sobotę 10 maja jak najwcześniej, tak aby zjechać do 3miasta w okolicach godziny 9. Toboły zawieść na ho(s)tel i ruszyć od razu w plener. Dottore oprowadzi nas po ciekawych miejscach a my odwdzięczymy mu się fotkami :)
Przy okazji.. Kurhany warto by fotografować po południu, tak aby zastać w nich zachód słońca, przynajmniej ja mam taką koncepcję.
Czekam na Wasze opinie, w szczególności dotyczące terminu.

Fuck you dude!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło