Wysłany: 2006-07-25 15:12
Tak właśnie ciągle rozmyslam o tej galerii...
Jeżeli ludzie nie chcą oceniac zdjęc, a przeciez mogą, mają do tego prawo i maja równiez możliwości, to może lepiej założyć liczniki? Przynajmniej każdy będzie wiedział czy jego foty sa odwiedzane czy nie, i które sie najbardziej podobają.
Co Wy na to szanowni admini DP ?
Wysłany: 2006-07-25 15:50
Ale przecież nie można oceniać? :>
Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P
Wysłany: 2006-07-25 19:31
co do fotografa..przystojnego fotografa..to mam takiego...co wy na to?? 8)
Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...
Wysłany: 2006-07-25 20:11
Sorry, z tym ocenianiem to sie zagalopowałam... jest napisane ze niby można, ale nie ma jak :D Mała pomyłka, ale pomysl jest ;]
Wysłany: 2006-07-26 15:04
ja mam tutaj 3 ulubione galerie:
1) Sathine- mogę patrzeć na jej zdjęcia godzinami...cudowne... pomysłowośc, orginalnośc ciekawe przeróbki, piękna stylizacja i wystrój a także nutka magii... to dla mnie nie zdjęcia a już SZTUKA
2) Anioł- to oto Pani ma naprawdę ciekawą urodę, niby te zdjęcia proste ale widać że dobrze wszystko przemyślane jak dla mnie bomba... no i ta uroda.....ach ach :D pełen zachwyt!
3) Hexe- za miło baśniowy klimat, rodem wyjęty z jakiegoś opowiadania o smokach i księżniczach :D soczystą zieleń, pięknie kontarsującą z kwistą czerwienią.. jak dla mnie cudo! aż miło patrzy a także lubię bardzo efekt sepii no i podobają mi się foty Hexe i Dark Vipera :) możnaby zilustrować nimi jakaś wampiryczną opowieść fantasy :D 8)
no i szkoda że nie można wstawiać komentarzy pod fotami tak jak np. na gothic.pl bo bardzo lubię to robić i niektóre zdjęcia az proszą się o to, aby coś napisać pod nimi :)
Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!
Wysłany: 2006-07-27 00:25
a mi sie podobają twoje ;P no i szmaragdowej
poprostu ja... zwykły zajebisty szary człowiek :P
Wysłany: 2006-07-27 13:01
Dzięki Hawranek 8)
Wracając do tematu, to też podobaja mi się takie wystylizowane foty jak Hexe i Viperka. Tez mam ochotę na sesję ale jakoś chętnego fotografa nie mogę znaleźć :evil: Chyba lepiej wyglądam na zywo niż fotach 8)
Wysłany: 2006-07-27 13:19
Inermis dziekuje za słowa uznania... aż mnie zatkało...
obecnie u mnie galerie sa wyczyszczone prawie do cna bo mam zamiar zmienic tam co nieco... czesc zdjec wroci z powrotem i pojawia sie nowe... ale narazie to tajemnica...
jesli chodzi o fotografow to ja czekam tylko az moj wroci z Irlandii bo obiecal mi ciekawa sesje... zobaczymy co z ztego wyjdzie...
a tak na marginesie to Arcadius się deklarowal ze chetnie zdjecia porobi... zapytajcie go o to...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-07-27 15:22
[quote:c171ea6031="Hexe"]a tak na marginesie to Arcadius się deklarowal ze chetnie zdjecia porobi... zapytajcie go o to...[/quote:c171ea6031]
o właśnie.. Arcadius nie jeden raz to obiecywał - zwłaszcza po spotkaniu w Thoonecie. Hexe, musimy go wziąć w obroty, gdy wróci z Castle Party :twisted: :twisted: :twisted:
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-07-27 18:28
oj weżmiemy weżmiemy :twisted:
a jak nie dotrzyma słowa to się z nim policzymy :twisted:
Wysłany: 2006-08-01 08:30
[quote:fc1f65c043="SzmaragdowaNoc"]jakoś chętnego fotografa nie mogę znaleźć[/quote:fc1f65c043]
chetnie, tylko za daleko
Wysłany: 2006-08-01 08:59
Mamuska.. dawaj go nooo :DDD
Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P
Wysłany: 2006-08-01 16:47
No dalej, umieszczajcie galerie z CP... Tez chcę popatrzec... :)
Wysłany: 2006-08-04 10:16
Co do fotografa, to ja czasami potrzebuje ciekawych i klimatycznych modelek do zdjec.
Wysłany: 2007-03-26 18:46
[quote:a098b8e675="Cowboy-78"]
Dobry fotograf nawet ze smoczycy uzyska fotografię na miarę PressFoto.
[/quote:a098b8e675]
ja jestem najlepszym przkładem
Wysłany: 2007-03-26 19:44
[quote:1be2bd7871="Hexe"][quote:1be2bd7871="Cowboy-78"]
Dobry fotograf nawet ze smoczycy uzyska fotografię na miarę PressFoto.
[/quote:1be2bd7871]
ja jestem najlepszym przkładem [/quote:1be2bd7871]
Przykro mi ale nie zgadzam się z Twoim stwierdzeniem i prawdopodbnie gdyby powstała jakakolwiek ankieta w tym temacie wyniki przypuszczam, że pokryły by się z moim zdaniem. :evil: :evil: :evil: :evil:
Zatem nosek do góry...i mam nadzieję, że żarto to jedynie był :wink: :wink:
Wysłany: 2007-03-26 20:31
to nie byl zart :twisted: a Ev ma racje ja mam photoshopa opanowanego do perfekcji <hahaha>
Wysłany: 2007-03-26 21:01
Jednakże o jednym zapominacie Drogie Panie...ja mówię o realu nie o fotkach...i photoschpem tego nie da się poprawić... :lol: :wink:
Wysłany: 2007-03-26 22:33
[quote:3db1ffa6ba="Ev"]Hexe, Astarot Ci pojechał, że niefotogeniczna jesteś :P[/quote:3db1ffa6ba]
No tak powiedzmy, że tematy z photoschopem można potraktować jako skromność z waszej strony...dyskutować nie ma co...co najwyżej dostanie mi się wałkiem po głowie....ale zdania swego nie zmienie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ev Ciebie też to dotyczy :!: :!: :!: :!:
Wysłany: 2007-03-27 07:21
Ev, Tobie też pojechał :P