Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Galeria. Strona: 1

Galeria Wysłany: 2006-07-24 15:17

Pokomentujmy swoje zdjęcia. Mamy galerie lecz o niej nie rozmawiamy, a szkoda, bo wydaje mi się, że dużo tracimy :D
Jak narazie to tylko o Zaręczynach była mowa.
No. To zaczynajmy...

Jakie zdjęcia najchętniej byście oglądali?

Wysłany: 2006-07-24 15:25

Eye_of_the_storm (Bicz)
Eye_of_the_storm
Zawiercie/Wrocław

Lepiej się nie przyznawać... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hehe

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Wysłany: 2006-07-24 15:30

Eye, zboczuchu, o TAKICH zdjęciach nie będziemy rozmawiać :twisted:

Draven, gdzie Twoja galeria?

Wysłany: 2006-07-24 15:44

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

W ogole foty mialy byc oceniane, ale nie wiem kiedy sie tego doczekamy.
Co do zdjęć, to najchetniej ogladalabym te z imprez :P
No i zawsze fajnie gdy ktos sie zarejestruje i wrzuci wlasne fotki swojej osoby - mozna sie lepiej poznac, co nie?

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-07-24 15:48

dodałem u mnie galerie z fotami z węgorzewa z union of rock... jak ktoś był i ma jakieś to chetnie sie wymienie ;] SOUFLY RULES !!

poprostu ja... zwykły zajebisty szary człowiek :P

Wysłany: 2006-07-24 15:51

a co do twojej galerii SzmaragdowaNoc to oglądalem xD ładne fotki ;]

poprostu ja... zwykły zajebisty szary człowiek :P

Wysłany: 2006-07-24 16:09

...ty moja droga nie mar0dź bo twe zdjęcia zaprawdę świetne są...a ja nie mam na razie na kompie swoich zdjęć więc nie dodaje...

Wysłany: 2006-07-24 17:49

o całkiem fajny temat Szmaragdowa... mi sie podobają różnego typu artystyczne zdjęcia... np. takie jak ma Inermis... które przedstawiaja jakąś historię... a nie tylko osoby... takie są właśnie fajne...

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2006-07-24 18:18

moje galerie sa kiepskie...przydalaby mi sie jakas porzadna sesja...np wsrod czarnych ptasich pior, albo z wezami... :wink:

Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...

Wysłany: 2006-07-24 19:41

Ja najbardziej uwielbiam fotografować niebo i zachody słońca... Może wrzuce coś do jednego albumu bo pusty stoi...

Swoja drogą to też lubię oglądać foty z imprez - nawet takie na których mnie nie było. Niektórych z Was kojarze na zdjęciach, ale łatwiej by było gdyby były opisane...

Wysłany: 2006-07-24 20:08

w sumie macie racje... zdjęcia z imprez też są fajne i można się potem posmiać...

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2006-07-24 20:17

[quote:ef656382e2="Hexe"]w sumie macie racje... zdjęcia z imprez też są fajne i można się potem posmiać...[/quote:ef656382e2]

..zależy jednak z których imprez, Hexe kochana :P :P :P

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2006-07-24 20:20

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Moje zdjęcia z imprez staram się opisywać ----> patrz np. z koncertu Comy w Puszczykowie... Mam nadzieję, że dużo osób będzie miało aparaty na castle party bo mój nie robi za dobrych zdjęć :/ zwłaszcza po zmroku...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-07-24 20:31

Dodalam kilka zachodów... Jak ktoś lubie cieple kolory zachodzacego słońca to zapraszam;]

Wysłany: 2006-07-25 07:00

Ależ moja droga Nocy, nie omieszkam zajrzeć =)

Wysłany: 2006-07-25 11:09

Hope (Primogen)
Hope
Zielona Góra

Ja najbardziej lubię fragmenty ciała, albo dość dziwne fotografie przyrody lub jakichś rzeczy, ale właśnie fragmentami (:

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Wysłany: 2006-07-25 14:31

Mi tez się podobają artystyczne zdjęcia martwej, bądź zywej natury. Nieststy żeby je zrobic potrzeba trochę talentu i możliwości. Ja takowych raczej nie posiadam i wolę pstrykać foty, na których mój obiekt jest duży i łatwo go w kadr umieścić :D

Wysłany: 2006-07-25 14:53

Hope (Primogen)
Hope
Zielona Góra

SzmaragdowaNoc to chodź damy ogłoszenie, że szukamy sponsora na jakiś dobry aparat fotograficzny :D

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Wysłany: 2006-07-25 14:58

O, dobry pomysł Hpe :) Albo lepiej znajdźmy dobrego fotografa :twisted:

Wysłany: 2006-07-25 15:06

Hope (Primogen)
Hope
Zielona Góra

i najlepiej przystojnego (:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło