Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Zlot DarkPlanetan na Castle Party - zapraszamy!. Strona: last

Artykuł: Zlot DarkPlanetan na Castle Party - zapraszamy!

Zlot DarkPlanetan na Castle Party - zapraszamy! Wysłany: 2006-07-21 12:36

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

JAko że zdarza się wspaniała okazja spotkać się w gronie użytkowników DarkPlanet, zapraszamy na 2 oficjalne "zloty" DP! :)

Większość z nas będzie już w czwartek 27go sierpnia, zatem pierwsze spotkanie planujemy ok. godziny 20tej na "ryneczku" :D Potem kolektywnie przeniesiemy się do Hacjendy na before party!

Dla tych, którzy zjadą później do Bolkowa, mamy drugie spotkanie - w piątek 28.08. na zamku, pod miejscem, które będzie oznaczone jako "DarkPlanet" Proponuję wstępnie godzinę 17 - jak macie inne propozycje, to dajcie znać!

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-07-21 13:38

ale fajnie! :)

Wysłany: 2006-07-21 15:35

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Rozumiem, Arku, że przybędziesz w całej swojej okazałości no i w pełnym rynsztunku mhrrocznym i gotyckim :D

Wysłany: 2006-07-22 12:54

Ja na pewno nie będę w rynsztunku gotyckim i mrocznym, bo nie jadę tam po to, żeby się przebierać.
Ale z tego co widzę, to coś mało nas będzie na tych zlotach podczas Castla. Co jest z Wami ludzie :!:
Rozumiem, że nie każdy przyjeżdża w czwartek, ale na drugie spotkanie, to chyba wypadałoby już wlecieć. Serdecznie zapraszamy.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Zlot DarkPlanetowcow Wysłany: 2006-07-22 13:45

Pomysł rewelacyjny - ale prosze o dorzucenie dodatkowego, sobotniego terminu!!! Nie kazdy moze sie wyrwac juz w piatek:)

"Medicated, drama queen, picture perfect, numb belligerence. Narcissistic, drama queen, craving fame and all its decadence..." Czerwień. Koty. Noce. Świece. Wino. Ogień. Magia. Perfumy. Ciało.

Wysłany: 2006-07-22 13:49

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Myślę, że spotykać to się można codziennie :) Tylko nie wiem, jaka godzina byłaby w sobotę najlepsza, dlatego czekam na propozycje - bo różnym osobom podobają się różne zespoły, więc jedni będą chciali być pod sceną, a drudzy w tym samym czasie pewnie woleliby sączyć piwko na ryneczku...

Wysłany: 2006-07-22 15:31

My się stawiamy również w czwartek... i też sądzę, że spotykać wypadało by się codziennie, co tak będziemy sami chodzić :wink:

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-07-22 17:03

A sierpniu? Napewno dobrze Minawi podałaś terminy? przecież to już w przyszły czwartek jesli się nie myle? Pokombinuje jakby do was przyjaciele dołączyć. Ale ja tez nie stawiam na mroczny rynsztunek...Nie róbta sobie nadziei na moją obecność a tym samym niczego nie obiecuje. Postaram się do was dołaczyć...najwyżej spotkamy się w Poznaniu.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-07-23 15:02

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Kostuszku, wejdz sobie w dział wydarzenia i masz tam jak wół napisane kiedy to Castle PArty jest! Toć wiadomo, iż chodzi mi o lipiec!

LUDZIE!!! Kto jeszcze przyjdzie?? Taka wielka rodzina, a nikt nie jest chętny prawie?

Wysłany: 2006-07-23 15:53

Kaśka myśle, że bardzo wiele osób jest chętnych i się stawią, tylko teraz jest sezon ogórkowy i nikt forum nie czyta, a tym bardziej nic na nim nie pisze

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-07-23 15:57

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Ale kurczę na "śmietniku" to mają czas siedziec i pisać :evil: :evil: :evil:

Wysłany: 2006-07-23 21:35

Bo w śmietniku można znaleźć od h(#) ciekawych rzeczy :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-07-23 22:03

[quote:15c058b08b="minawi"]Rozumiem, Arku, że przybędziesz w całej swojej okazałości no i w pełnym rynsztunku mhrrocznym i gotyckim :D[/quote:15c058b08b]
Ależ oczywiście - przybędę w swojej całej (skromnej) okazałości...
...co do rynsztunku to jednak raczej myślałem żeby skromnie wystąpić tego roku :) na czarno, wiadomo, ale bez szału :) no chyba że mi się zachce i znowu zbierze na wygłupy to może... :D

Wysłany: 2006-07-23 23:40

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Arku, mam nadzieję, że choć założysz te swoje legendarne 3calowej dlugosci rzęsy, które nabyłeś w zeszłym roku tylko nie miales odwagi ich założyć

Wysłany: 2006-07-23 23:45

Hehe chciałbym to zobaczyć. Arku, zabieraj ze sobą rzęsy. Ten widok na pewo będzie powalający.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2006-07-24 02:05

[quote:f226671b63="minawi"]Arku, mam nadzieję, że choć założysz te swoje legendarne 3calowej dlugosci rzęsy, które nabyłeś w zeszłym roku tylko nie miales odwagi ich założyć [/quote:f226671b63]
To one już obrosły w legendę? hehe nie wiedziałem
a skąd wiesz że mają 3 cale? czyżbyś wygrzebała mi je z torby i zmierzyła, bo ja nie wiem ile miały :D tak naprawdę są chyba znacznie krótsze i to jest właśnie problem :D (a i tak najdłuższe jakie dało się kupić) Jak nie miałem odwagi, fajnie by było strzelić sobie taką jedną a'la Marian (Manson) ale one mi zupełnie nie pasowały (do niczego i w ogóle) buuu Ale poszukam je i wezmę - szkoda żeby się zmarnowały, może ktoś będzie chętny (może Ty Kasiu?) :)

Wysłany: 2006-07-24 08:31

Eye_of_the_storm (Bicz)
Eye_of_the_storm
Zawiercie/Wrocław

Nie wiem za bałdzo o co chodzi w rozmowie,
ale jeżeli chodzi o odpowiedź na pytanie z tematu, to my będziemy!!! :twisted: :twisted: :twisted:
W piątek,ale jeszcze nie wiemy o której...

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Wysłany: 2006-07-24 09:46

W piatek 28.07.2006 o 17.00 na glownym bolkowskim rynku zamelduje wykonanie zadania (ale ja jestem niepoprawny politycznie)

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2006-07-24 14:47

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Szaleć to będziemy wszyscy mam nadzieję. Tylko kazdy z nas ma inne priorytety co do koncertow... Wiec nie wiem czy jedni w jednym czasie nie beda szalec pod scena a inni na rynku czy gdzies indziej. Ja na 666% nie opuszcze Riverside i Fading Colours. Jednak nie ma to jak polskie kapele!

Wysłany: 2006-07-24 21:53

[quote:d3b9030e51="alphar"]jezu ja je pragnę jak mają 3 cale:D[/quote:d3b9030e51]
Chętnie użyczę :D ale żeby nie rozbudzać nieuzasadnionych nadziei dodam że mają zaledwie 1 cal i nie są gęste (ale fajne ) mam jeszcze drugie ok. 0,5 cala znacznie gęstsze. Rzęsy są przyzwoite, firmy Kryolan, kupione w sklepie z artykułami teatralnymi, mam też do nich specjalny klej jakby co, nieużywany ale nie wiem czy nie zasechł :)

-> Regis spoko, przecież tam będzie mnóstwo różnego rodzaju popaprańców i freaków (w pozytywnym znaczeniu oczywiście) kogoś znajdziesz ;P poza tym w normalnych ciuchach też można szaleć a ja się starzeję już...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło