Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Chętnie poznam jakąś fajną dziewczynę z Poznania. Strona: 2

Wysłany: 2008-01-03 01:13

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Zet, radziłabym trochę złapać się za "język" zanim coś napiszesz.

Osobiście poznałam masę fantastycznych ludzi przez Internet, nie uważam więc żeby to był gorszy sposób niż inne 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2008-01-03 13:51

Ja też poznałam...
:roll:
:roll: ...
...nio, przynajmniej jedną miłą osobę przez Internet!

Oj, nie ma się co nabijać z Alxema, każdy (no dobra, większość) nie lubi być sama i chce poznać kogoś fajnego. Jeśli z tego posta wieje desperacją (wydaje mi się, że chyba z każdego posta typu "poznam..."), to jest to tylko przykre, bo to znaczy że osób osamotnionych nie brakuje. Na początku pisałam o częstszym bywaniu na imprezach itp., ale może niektórym ciężko przełamać nieśmiałość?

Dobra, nie jest to portal randkowy, ale może niektórzy właśnie tutaj mają nadzieję na spotkane pokrewnej duszy? Chyba tym "luźnym" działom forum takie niegotyckie/niemetalowe topiki nie przeszkadzają?

Wysłany: 2008-01-03 16:48

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Otóż to, po to jest właśnie "Śmietnik".

A tak poza tym - CO NIEKTÓRZY pisali na forum jaką to kupę zrobili rano (na szczęscie nie ma już tego topicu), więc nie uważam żeby pisanie o chęci poznania kogoś było tematem nie na miejscu.

Wysłany: 2008-01-03 17:38

[quote:794dbae93d="minawi"]A tak poza tym - CO NIEKTÓRZY pisali na forum jaką to kupę zrobili rano (na szczęscie nie ma już tego topicu), więc nie uważam żeby pisanie o chęci poznania kogoś było tematem nie na miejscu.[/quote:794dbae93d]

Jezusicku... 8O :mrgreen:

Wysłany: 2008-01-03 19:22

[color=red:4397720d4f]Gniew to zaraz byłoby conajmniej kilka par do "pobłogosławienia" a na deser była by grochówka matiego i żubrówka zlana z blatu kuchennego wprost do kielona - to tak na nową drogę życia :D i nowy rok rzecz jasna.

ps. Bartek to bardziej jednak na marynarza niż księdza .

ps2. wracając do tematu - to lepsze to niż napisanie smsa z cyklu "... mi się chce" jak coPoniektórzy/re potrafią :)[/color:4397720d4f]

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Wysłany: 2008-01-03 19:35 Zmieniony: 2008-01-04 19:27

Czy seledynowy to nie jest taki żółto-zielony kolor? Czyżby założyciel tego tematu miał oczy jak kot? 8O Chciałabym je zobaczyć... :wink:

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2008-01-03 20:55

No własnie tak z tego co wiem(ale moze cos pokreciłam)to seledyn to taki jasny odcien zielonego taki hmmm nienaturalny....i dlatego to mnie zaciekawiło 8) :D

Wysłany: 2008-01-03 20:59

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

to taki "chłit markietingowy" :lol:

Wysłany: 2008-01-03 21:05

ale jednak nie bylby to wedlug mnie zbyt zachecajacy widok takie seledynowe oczy-znowu uzyje tego słowa nienaturalne :roll: :)

Wysłany: 2008-01-03 23:45

[quote:b563797fef="minawi"]Zet, radziłabym trochę złapać się za "język" zanim coś napiszesz.

Osobiście poznałam masę fantastycznych ludzi przez Internet, nie uważam więc żeby to był gorszy sposób niż inne 8)[/quote:b563797fef]
Ad.1
Sama się złap.

Ad2.
Współczuję...
Dla mnie osoba, której nie poznam patrząc jej w oczy podczas rozmowy jest jedynie kodem dwójkowym na ekranie monitora, i stwierdzić raczej muszę, że nie wiązałbym z takową osobą jakichkolwiek planów. Jednak potrafię zrozumieć, że niektórzy tak właśnie wolą poznawać ludzi.
Nie będę tego dalej komentował, bo wydaje mi się to z lekka absurdalne...

[quote:b563797fef="Alpha-Sco"](...)Dobra, nie jest to portal randkowy, (...)[/quote:b563797fef]
Heh, nie będę cytował, ale słyszałem, że takie właśnie było jego założenie, mówiąc delikatnie.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2008-01-04 00:43 Zmieniony: 2008-01-04 00:48

[quote:81467d659f="zet"]
[quote:81467d659f="Alpha-Sco"](...)Dobra, nie jest to portal randkowy, (...)[/quote:81467d659f]
Heh, nie będę cytował, ale słyszałem, że takie właśnie było jego założenie, mówiąc delikatnie.[/quote:81467d659f]

No cóż, mnie nic nie wiadomo na ten temat

Aaaale się czepiliście tego "seledynowego"! Alxem i tak wykazał się lepszą znajomością kolorów, niż większość facetów, którzy odróżniają tylko "śmierdzi/brudny" i "prawienieśmierdzi/możnawytrzymać/czysty" :twisted: :mrgreen:

Wysłany: 2008-01-04 00:55

[quote:a606380eb4="Allanon23"]Zaraz zaraz - a ja przecież nie zarzucam człowiekowi, że źle zrobił :D Nawet mu życzę, aby ktoś się odezwał na tenże anons :) Bo to fajna sprawa - mieć kogoś blisko :D
[...]
Ważne, aby tenże ludek nie poszukiwał usilnie, tylko czekał cierpliwie...[/quote:a606380eb4]

No i tu się zgadzam z Panem stuprocentowo :)

Wysłany: 2008-01-04 09:35

[quote:06f25bfc1b="Allanon23"][quote:06f25bfc1b="Alpha-Sco"]
Oj, nie ma się co nabijać z Alxema,[/quote:06f25bfc1b]

Zaraz zaraz - a ja przecież nie zarzucam człowiekowi, że źle zrobił :D Nawet mu życzę, aby ktoś się odezwał na tenże anons :) Bo to fajna sprawa - mieć kogoś blisko :D

Ale myślę, że jak chłopak będzie brał udział w naszej społeczności DP. prędzej czy później ktoś go zauważy, jakaś urocza osóbka.... zresztą - tak było ze mną :D Złapała mnie na haczyk hihihih<ozdrawiam i gorące buziaki dla tej osoby :*:*:* :D>

Ważne, aby tenże ludek nie poszukiwał usilnie, tylko czekał cierpliwie...[/quote:06f25bfc1b]

Czyli że życzmy chłopakowi powodzenia,chociaz jego metoda raczej zbyt skuteczna nie jest :P

Wysłany: 2008-01-04 12:58

No a czemu nie? Może akurat... :)

małe sprostowanie Wysłany: 2008-01-04 13:17

Rany ale się porobiło po pierwsze chodzi mi ogułem aby poznać osoby z poznania o podobnych zainteresowanich społechno-muzycznych a tu się niezła dyskusjia zrobiła a czemu pisze tutaj? Może dlatego żę są tu ludzie którzy myślą podobnie jak ja więc jeśli któś chce zamienić zemną 2 słowa to czekam:)

Darkness in my heart chaos in my soul.....

Re: małe sprostowanie Wysłany: 2008-01-04 13:25

[quote:d3f631ae58="Alxem"]Rany ale się porobiło po pierwsze chodzi mi ogułem aby poznać osoby z poznania o podobnych zainteresowanich społechno-muzycznych a tu się niezła dyskusjia zrobiła a czemu pisze tutaj? Może dlatego żę są tu ludzie którzy myślą podobnie jak ja więc jeśli któś chce zamienić zemną 2 słowa to czekam:)[/quote:d3f631ae58]

Kolego:
1. w pierwszym poście wyraźnie zaznaczyłeś, że szukasz dziewczyny, więc o co Ci teraz chodzi?? :lol:
2. Jeśli chodziło Ci o poznanie ludzi ogólnie z Poznania, to najlepiej było by wejść w forum regionalne na tym wortalu lub w lince użytkownicy znaleźć ludzi z Poznania poprzez wpisanie w przegladarce rzeczonej miejscowości.
3. jeśli szukasz ludzi do pogadania na tematy społeczo-muzyczne to co kogo obchodzi Twoja aparycja :lol: a tym bardziej seledynowe oczy
:twisted: Dla mnie to cały mozesz być seledynowy, bylebyś miał poukładane pod kopułą.

Pozdrawiam
S.

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2008-01-04 15:49

[quote:18fb27a660="nimdraug"]pozapraszaj ludzi do znajomych i od raziu się rozkręci :wink: [/quote:18fb27a660]Tjaaa, uważaj bo większość tych nieznajomych zaakceptuje te zaproszenia :wink:

W każdym razie trzymam za Ciebie kciuki Alex, może Ci sie uda co wyłowić :wink: :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Re: małe sprostowanie Wysłany: 2008-01-04 16:55

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

[quote:394267b82f="Alxem"]Rany ale się porobiło po pierwsze chodzi mi ogułem aby poznać osoby z poznania o podobnych zainteresowanich społechno-muzycznych a tu się niezła dyskusjia zrobiła a czemu pisze tutaj? Może dlatego żę są tu ludzie którzy myślą podobnie jak ja więc jeśli któś chce zamienić zemną 2 słowa to czekam:)[/quote:394267b82f]

W temacie jest wyraźnie napisane "dziewczynę".
Jakie to są zainteresowania społeczno-muzyczne i dlaczego nie wymieniłeś ich w pierwszym poście?
W jaki sposób myślisz? Wróć, może inaczej. W jaki sposób postrzegasz świat? Jakimi wartościami się kierujesz?
Dlaczego pierwszy post na tym portalu ma podłoże matrymonialne?

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-01-06 16:34

[quote:85a0aade4f="nimdraug"] 8O Ja tak właśnie wszystkich znajomych poznałam :oops:
No... z paroma wyjątkami :twisted: [/quote:85a0aade4f]No przyznać musze, że sami też za wiele na forum nie pogadaliśmy gdy wysłałem do Ciebie zaproszenie znajomych na Twoją prośbę :wink: (ja tam nie mam wyczucia co do tego kiedy mogę je wysłać, a kiedy muszę jeszcze trochę z nim poczekać) :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2008-01-06 17:36

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

szukasz niepijacych i nieprzeklinajacych to po ch.. tu jestes? :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło