Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Swieta. Strona: 3

Wysłany: 2007-12-23 11:35

Wszystkiego najlepszego w te ostatnie dni roku. Udanej gwiazdki i sylwestra. A w nadchodzącym Nowym Roku dużo: zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz spełnienia jak największej ilości marzeń.
Życzę ja :twisted:

forever alone immortal

Wysłany: 2007-12-23 12:32

Freja (Bicz)
Freja
Wałbrzych

Życzę Wam wszystkim nadziei, własnega skrawka nieba,filiżanki pachnącej gorącej kawy,małej kolejki w sklepie,zadumy nad płomieniem świecy,życzliwości oraz wszelkiej pomyślności, piekna, muzyki i chwil rozświetlonych wspomnieniami.Wesołych Świąt :lol:

Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.

Wysłany: 2007-12-23 18:21

Życzę wam, by wasi znajomi poświęcili wam nieco więcej czasu a nizeli ten, który poświęca się na wysłanie linka z życzeniami.

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Wysłany: 2007-12-23 22:55

krecona (Bicz)
krecona
Częstochowa

Kocham* linki... i wierszyki...... hehe jakby ktos nie mogl wymyslec czegos swojego... spoko jak sa jakies smieszne zniese...

*Kocham czyt. Nienawidze :D

brak

Wysłany: 2007-12-24 09:34

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

E tam :) a ja "pożycze" ...

POGODNOśCI CIAłA
POGODNOśCI DUCHA
i POGODNOśCI W KAPSIE
:wink:

Wszystkiego dobrego Kochani!!!

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2007-12-24 12:38

Święta święta święta... Dla mnie to przede wszystkim czas wolny. :P Chociaż tradycje są całkiem fajne, o ile nie traktuje się ich jak obowiązek i nie przesadza. W każdym razie składanie życzeń, "bo są święta" to takie... trochę bez wyrazu. Chociaż bez okazji dziwnie byłoby powidzieć komuś "WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!", więc może jednak taki pretekst jest dobry, o ile się mówi to, co się naprawdę myśli, a nie co wypada. Ale Wam serio życzę szczęścia, a szczególnie kilku osobom, które może trochę lepiej poznałam. Więc wesołych! :*

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2007-12-24 17:25

krecona (Bicz)
krecona
Częstochowa

dokladnie jest tak zyczenia powinny byc szczere ... ale to sie czuje kiedy sa szczere ... zdrowia szczescia pomyslnosci to sa takie oklepane zeby byly.. bo trzeba a wysilic sie nie chce wiec ot masz gotowa regulke...

brak

Wysłany: 2007-12-24 18:14

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Dobra, skończyć już z tymi życzeniami, bo narpawde się chce rzygać od nich, hihi :wink:

Może teraz o prezentach? Ja np. oprocz standardowych kosmetyków od mamy, od taty dostałam płytkę Moonspell :twisted: I zachodzę w głowę, jak ojciec na to wpadł, skoro nie wie czy ja tego słucham :lol: Pewnie płyta mu się wydała bardzo mroczna z okładki no i to logo pentagramowe :lol: Dobrze, że nie jest religijny, bo bym dostała DVD Arki Noego :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-12-24 18:40

Udławić się karpiem można od tych słodkości... Dobrze, że nie jadłem karpia
Ale tak na serio to bawcie się dobrze mroczniaki :D

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-12-24 22:26

[quote:a76f1cd756="uzekamanzi"]Udławić się karpiem można od tych słodkości... D[/quote:a76f1cd756]Spieszę z reanimacją :twisted:

Moi mili: kolega Uze ma wakacje, a nie święta

Może czas wpisać się na czarną listę tych, którzy odmawiają składania im życzeń? Już się wpisuję :twisted: :twisted: :twisted:

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Swięta Wysłany: 2007-12-25 00:09

[img:79453499a2]http://www.ecardica.com/ecards/postcards%5Cchristmas/Merry%20Christmas.gif[/img:79453499a2]

:D hehehe :D

[img:79453499a2]http://www.theholidayspot.com/christmas/screensavers/animated_christmas_tree_screensaver_ani02_215.gif[/img:79453499a2]

:D :D

[img:79453499a2]http://www.senioren.neumarkt.de/Grusskarten/SantaClaus_animiert.gif[/img:79453499a2]

[img:79453499a2]http://www.calculateme.com/MySpace/background-images/santa-claus.jpg[/img:79453499a2]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2007-12-25 14:08

[quote:3ae5a8bf6a="minawi"]Może teraz o prezentach?[/quote:3ae5a8bf6a]
Ja nie komentuję. Dostałam między innymi naszyjnik (kościotrup na deskorolce :twisted: ) od siostry i od mamy... Uwaga! Ciemnoczerwoną, satynową pościel i paczkę kondomów! Oczywiście czarnych. :P Hmm, czy ona chciała mi coś przez to powiedzieć...?

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2007-12-25 17:01

[quote:bc7a4ec6c9="Morgana"](...) od mamy... Uwaga! Ciemnoczerwoną, satynową pościel i paczkę kondomów! Oczywiście czarnych. :P Hmm, czy ona chciała mi coś przez to powiedzieć...?[/quote:bc7a4ec6c9]Dobry prezent i jeszcze lepsze poczucie humoru! Gratuluję Ci Mamy.

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Wysłany: 2007-12-25 22:15

ja jak zawsze tylko kasę i słodycze... normalnie zero wyobraźni w tej mojej rodzince :wink:

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Wysłany: 2007-12-25 22:56

No właśnie...prezenty => fajniejsze są przez nie święta :P
Zwłaszcza, jak się znajdzie pod choinką koszulki Krisiun, Testament, Sepultura i Mercyful Fate oraz komplet biżuterii.
Dziękuję drogi forumowiczu :*

I'm a sect of mine so my mind is my church.

Wysłany: 2007-12-26 00:24

[quote:dacdc532b2="Little_China_Girl"]Dobry prezent i jeszcze lepsze poczucie humoru! Gratuluję Ci Mamy.[/quote:dacdc532b2]
To cbyba u nas rodzinne. :P Jeszcze z siostrą we trójkę poobdarowywałyśmy się tak, że dziwne, że nikomu nie popękały od śmiechu żebra przy otwieraniu prezentów. A jednak magia świąt działa! Bo bynajmniej nie była to zwyczajna sceneria dla mojej rodziny.
Właściwie to serio coś w tym jest... Znaczy jeśli chodzi o tę magię świąt...

święta Wysłany: 2007-12-26 00:33

Tak naprawdę , to chyba wszystkim nam w święta nogi troszkę miękną , i ten unoszący się czar świąt odczuwa każdy z nas :D na swój sposób :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Re: święta Wysłany: 2007-12-26 12:59

ufff... na szczęście już ostatni dzień dzisiaj :D
nie wiem jak Was, ale mnie strasznie męczą święta - niby człowiek tylko się opycha z dupskiem w fotelu oglądając TV, ale jakoś taki potem zmęczony jest :D :wink:

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Wysłany: 2007-12-26 13:03

AngelOfDeath (Bicz)
AngelOfDeath
gdzieś w Gnieznie

Masz racje na szczęście ostatni dzień.

Jak to jest rodzinka zjedzie się raz do roku a potrafi wymęczyć tak że na cały rok ma sie dosyć :twisted:

Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..

Wysłany: 2007-12-26 13:05

...nic tak nie męczy człowieka jak słodkie, zbyt długie lenistwo, heeh. Mi w sumie Święta mijają całkiem nieźle, pomijając wczorajszy - wyjątkowo nudny - dzień. Chyba czas na jakiś wypad do lasu, by nieco odetchnąć.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło