Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Gry na ktorych najbardziej sie zawiedliscie.. Strona: 2

Wysłany: 2009-11-01 07:24

[quote:06e9a57e05="Envy"]Najbardziej zawiodłam się na 2 dodatku do mojego ukochanego Painkillera...Overdose. Pamietam te chwile gdy grając w pierwsza cześć starałam sie zdobyć wszystkie świete przedmioty, znaleźć wszystkie sekrety, oczywiście pośliniłam sie również do budynków...na samą myśl o planszy gdzie była katedra mam dreszcze i ślinotok. Plansze zawsze wydawały mi sie za krótkie i chciałam jeszcze i jeszcze i jeszcze...jak po dobrym sexie :). A to co zobaczyłam w Overdose...masakra, rzeźnia w negatywnym tych słów znaczeniu. Plansze do D. wrogowie w wiekszości przypadków wyjęci jakby z filmów grozy najgorszej kategorii...o bossach nie wspominając...nie polecam, no chyba, że ktoś chce się pośmiać. Za to właśnie nienawidze czechów.[/quote:06e9a57e05]

Niestety muszę się zgodzić Pierwszy Painkiller był świetny, właściwie sam się przechodził. Natomiast do Overdose musiałem się przymuszać Beznadziejne plansze i potwory, przekombinowane uzbrojenie, a na dodatek kiepska muzyka, gra zupełnie straciła swój klimat Po filmikach z Resurrection widzę, że jest trochę lepiej, ale i tak bliżej mu do Overdose. Fajnie, że wrócił miotacz kołków, ale bez (chociażby) mocnej muzy w tle nie ma mowy o wskrzeszeniu ducha pierwszej części.

On and on we keep growing inside, hopefully for a long, long time...

Wysłany: 2009-11-01 07:35

Generalnie też tak myślę Arantasar 8) że nowy :arrow: Painkiller Resurrection ,nie będzie już tym samym co pierwszy Painkiller,choć po cichu liczę że będzie dobrze :lol: zobaczymy...:roll:

[img:64c740bb86]http://painkiller.ugu.pl/news/pk.box.jpg[/img:64c740bb86]

[img:64c740bb86]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:64c740bb86]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-11-01 22:44

Hmm... ja osobiście zawiodłem sie na wielu grach :>

Ostatnia to Brutal Legend na Xbox360.
Gra naprawdę dobra i genialna ale... krótka
Starczy na niecałe 6h ;/
Naprawdę fajny świat inspirowany Metalem i Jackiem Blackiem w roli głównej ;D

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2009-11-02 10:52

Nowy MW będzie jeszcze gorszy. O ile dotąd uważałem, że CoD zatrzymał się na dwójce i dalej już w ogóle się nie rozwijał (poza oczywistością jaką jest grafika) tak teraz wychodzi na to, że gra nie tylko będzie miała słaby single, ale dodatkowo wywalili serwery dedykowane i możliwość modowania, przez co gra jest martwa już na starcie. Zatem tym razem już nawet nie stojąw miejscu tylko cofają się prosto w przepaść.

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Wysłany: 2009-11-02 13:25

Ja tam nie wiem co tak wsiadacie na tego Modern Warfare. Dla mnie po jedynce to najlepsza część.Ile można grać w odgrzewany i maglowany w kółko temat 2 wojny - który sam w sobie jest świetny ale po CoD 1 i MoH 1 starczyło. Narobili potem Cod i Moh po 5 części w tych samych realiach,że aż się porzygać można było od wtórności. Owszem kampania w Modern Warfare może i krótka ale też niesamowicie filmowa i wciągająca jak czarna dziura a potem wypluwająca gdzieś w innym wymiarze z wielkim "ojapier**le" na ustach pod koniec. Mnie się bardzo podobało,poza tym jeśli komuś kampania wydaje się za krótka to niech spróbuje jeszcze raz przejść ją na poziomie trudności powyżej medium - gwarantuje,że czas rozgrywki wydłuży się dwukrotnie. Z niecierpliwością czekam na Modern Warfare 2,za innymi odsłonami osadzonymi w 2 wojnie światowej nawet się nie oglądam bo dla mnie temat uległ zmęczeniu i wytarciu jak ruski kondom po piątej wulkanizacji

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2009-11-02 13:31

Już Ci tłumaczę dlaczego i będzie to tłumaczenie bardzo krótkie:
Bo to jest to samo! Mimo że w innych realiach, to jest to gra kropka w kropkę taka sama jak części osadzone w czasie DWŚ. Niech mi ktoś powie jaka jest różnica miedzy karabinem snajperskim w CoD a karabinem snajperskim w CoD:MW. Żadna! To tylko jeden z wielu aspektów, któe nie uległy nawet drobnej ewolucji. A filmowość była w każdej grze z serii. Nie mówię, że gry są słabe - mówię tylko, że są tak wtórne, że nawet zmiana realiów tego nie zasłoni. Koniec.

Wysłany: 2009-11-02 14:45

a mi wasze narzekanie na COD - Modern Warfare i na poprzednie Cody i Mohy osadzonych w realiach 2 wojny światowej, lotto :P łykam jak świeże bułeczki, realia drugiej wojny światowej jak i współczesne :lol: co byście nie gadali jest i to mnóstwo graczy na świecie, którym nigdy nie znudzą się Cody i Medale nie zależnie od tego w jakich czasach będą rozgrywane :P

dzizusu ciebie interesuje w COD i MOH tylko i wyłącznie multiplayr :lol:...hehehe xD

[img:8e80e0ceb0]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:8e80e0ceb0]

Wysłany: 2009-11-02 14:52

o włśnie Panie mane kolegen 8) no właśnie COD jako S-f to by dopiero było coś jestem za :D hehehehe xD

aaa :arrow: troszkę zawiodłem się na nowym Wolfensteinie,ale troszkę :wink:

[img:d2130beb5d]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:d2130beb5d]

Wysłany: 2009-11-02 14:57 Zmieniony: 2009-11-02 15:31

o włśnie Panie mane kolegen 8) no właśnie COD jako S-f to by dopiero było coś jestem za :D hehehehe xD

aaa :arrow: troszkę zawiodłem się na nowym Wolfensteinie,ale troszkę :wink:

Panie 10 listopad nie długo :D

[img:5182547e82]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:5182547e82]

Wysłany: 2009-11-02 14:59

Przyłączam się do ubolewania - dla samych tekstów Blacka i zabawnego klimatu gierki bardzo chciałbym pograć no ale dla tej gry konsoli nie kupię.

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2009-11-02 15:40

[quote:e1ff06dde3="Paskievicz"]Painkiller Overdose :?[/quote:e1ff06dde3]

Popieram, oczekiwałem czegoś zupełnie innego. Słabe po prostu.

You breathe to live You breathe - you die

Wysłany: 2009-11-02 19:16

[quote:3afadedb6e="HardKill"]o włśnie Panie mane kolegen 8) no właśnie COD jako S-f to by dopiero było coś jestem za :D hehehehe xD
[/quote:3afadedb6e]
Po co? Jest już Halo i KZ.

Wysłany: 2009-11-05 11:35

[quote:3b7c8d89d7="HardKill"]o włśnie Panie mane kolegen 8) no właśnie COD jako S-f to by dopiero było coś jestem za :D hehehehe xD

[/quote:3b7c8d89d7]

NIEE!! CoD w S-F podzieliłby lost Battlefield: 2142... straciłbym do tej seri szacunek. Kolejna cześć będzie może w Wietnamie?
Oczekuje juz kuriera, premiera 10.11 :D za 5 dni!! :D

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2009-11-05 11:50

:D hehehehe 8) żartowałem z tym COD s-f :lol: xD

[img:b8b176b5eb]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:b8b176b5eb]

Wysłany: 2009-11-05 13:11

hehehe dzizusu CODa w realiach 1 wojny światowej :lol: oj wątpię w to bardzo :roll: ale Wojna światowa,no być może :P

[img:7a8aae5335]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:7a8aae5335]

Wysłany: 2009-11-05 13:51

Mało jest gier w realiach I ww ponieważ mało kto chciałby przez 10h grania posługiwać sie 1-strzałowymi karabinami Ostatnio próbowano w Necrovision (polecam) i Darkest of Days (niewykorzystany potencjał)
Wyszło tak sobie :>
BTW. Mogę powiedzieć ze zawiodłem sie na Modern Warfare 2 :P Chodzi tu o politykę multi - 0 dedyków i max 18 graczy na servie. Do tego jeszcze system wyszukujący przeciwników... jeśli będzie taki sam jak w Dawn of War II to dostane cholery...

Wysłany: 2009-11-06 17:41

A pro po jeszcze CODa :D

Activision o kolejnych Call of Duty

Ujawniony raport finansowy Activision Blizzard za trzeci kwartał tego roku, pokazuje, że firma jest w bardzo dobrej kondycji. Co ważniejsze jednak, podczas telefonicznej konferencji z prasą i analitykami, szefowie Activision Blizzard potwierdzili, że w przyszłym roku wydana zostanie kolejna część Call of Duty.

Patrząc na katalog wydawniczy firmy na okres świąteczny, można uznać, że zapowiedzi prezesa Activision Blizzard mają solidne podstawy.
W najbliższych tygodniach na rynek trafią bowiem DJ Hero, Band Hero, Tony Hawk: RIDE, Bakugan Battle Brawlers oraz przede wszystkim Call of Duty: Modern Warfare 2. To właśnie z tą ostatnią grą włodarze spółki wiążą największe nadzieje.

Tym bardziej, że przeprowadzona w nocy konferencja podsumowująca wyniki spółki przyniosła kilka ciekawych informacji. Możemy być już pewni, że w przyszłym roku również otrzymamy produkt sygnowany logiem Call of Duty.

Nie do końca wiadomo jednak, czy dalej będzie to wojenny FPS. Na przestrzeni ostatnich miesięcy przedstawiciele Activision Blizzard kilkukrotnie podkreślali, że są zainteresowani rozszerzeniem oferty gier spod znaku COD na inne gatunki.

Mówiło się między innymi o MMO osadzonym w świecie tej gry. Jeśli jednak kolejny Call of Duty pozostanie shooterem, możemy być niemal pewni, że nie będzie oparty na wydarzeniach z II Wojny Światowej. Kilka miesięcy temu przedstawiciele studia Treyarch zapewnili, że World at War było ostatnią grą z serii bazującą na tych wydarzeniach. Obecnie spekuluje się, że kolejna odsłona Call of Duty może zostać osadzona w realiach Zimnej Wojny lub konfliktu w Wietnamie.

Info: www.gry-online.pl

Co ty na to maine kolegen dzizusu :lol:

Aha jak się będziecie nudzić ,to napiszcie czasem coś w temacie :arrow: Call Of Duty - World At War bo jak na razie to piszę sobie tam,dla siebie samego chyba....?

:arrow: http://www.darkplanet.pl/Call-Of-Duty-World-At-War-4298_75.html#170439.html

[img:66c986ad70]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:66c986ad70]

Wysłany: 2010-12-24 02:10

Panzer General 3- po prostu tragedia, zero klimatu boskiej dwójeczki, tylko ładna. Po prostu byłem załamany, że to finał takiej serii.
Na szczęście: jest wersja Open, darmowa:
łączy ideał dwójki i nowe możliwości- dla fana strategii turowej: obowiązek.
http://opengeneral.pl/

Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)

... Wysłany: 2010-12-24 15:00

Call Of Dutz Black Ops - jakaś taka bezpłciowa ta gra. Fifa 11 brak mozliwości zmiany ustawien klawiszy i do tego strzał na bramkę (tutaj EA się kompletnie nie popisał, powinni zastosować silnik z Fify 2009).

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2011-06-19 09:11

No niestety muszę szczerze przyznać, ze bardzo zawiodłem się na Medal Of Honor 2010.

Jakom fan serii MOH & COD jestem rozczarowany, ale nic to uznaje to za przypadek przy pracy, i czekam na kolejne odsłony tych dwóch kultowych dla mnie serii :)

[img:f8aac42930]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:f8aac42930]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło