Wysłany: 2007-11-11 07:33
Co jak co, ale mi się jeszcze impreza nie skończyła :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-11-11 16:11
[quote:15e49ab05d="Kirke_Femme_Fatale"]A ja chyba sie robie za stara na tego typu imprezy, bo co chodze na Panzernacht to muzycznie slysze to samo :| Znowuz Mansona bylo malo (jak dla mnie xD), Rammstaina duzo, ale za to znowu te same utwory co ostatnio, ostatnio xD Nie wspominajac tez o innych powtarzajacych sie utworach. A przeciez muzycznie sa i nowosci, no a jak nie- nowosci to i tak jest muzycznie w czym przebierac z zakresu chocby samego mansona czy rammstaina (sie uczepilam bo to podobno tematy przewodnie imprezy :P nin akurat interesuje mnie mniej [/quote:15e49ab05d]
Niestety lista utworów jest ograniczona i nie wszystko nadaje się do tańczenia i ogólnego imprezowania. Tracklista Rammsteina jak na razie się nie powiększa i nie ma możliwości, żeby kawałki się nie powtarzały na imprezach. Od czasu do czasu staram się zapuszczać jakieś nowości, ale wtedy przeważnie parkiet robi się pusty, a nie o to przecież chodzi. Na Panzernachtach jest duży nacisk na R+, ale są też inne zespoły i dlatego jest większa możliwość wyboru.
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE
Wysłany: 2007-11-11 16:35
Eksperyment z zakazem palenia powiódł się praktycznie w 100%
Nawet jeśli trafił się ktoś palący, to po kulturalnym zwróceniu uwagi gasił fajkę, lub wychodził do sali obok.
Jestem za podobnymi zakazami na pozostałych imprezach.
Diesel powinieneś dostać beczkę piwa za ten pomysł :D
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-11-11 17:14
Jak dla mnie zabrakło NIN znowu, albo akurat nie słyszałam :?
Wysłany: 2007-11-11 20:34
Imprezkę zaliczam do udanych. Utworki się troszkę powtarzały ale liczy się dobra zabawa. Pomysł z zakazem palenia rewelacyjny.
Skoro impreza nazywa się Panzernacht można by było repertuar wzbogacić Panzerchrist-em i Marduk-iem (Panzer Division Marduk) :twisted:
forever alone immortal
Wysłany: 2007-11-11 21:23
No i wczoraj nie było chyba żadnego electro - ba, nawet Hunter leciał :wink:
Wysłany: 2007-11-11 21:50
Gdyby ktoś chciał się przyjrzeć z boku imprezce, to tutaj http://uzekamanzi.jyhad.org/cpg/thumbnails.php?album=3
jest mała galeria. Zdjęcia są takie sobie, ale pokazują mniej więcej co się działo na parkiecie...
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-11-11 22:50
Fajne zdjęcie. Jedno już poszło na mojego bloga :D
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE
Wysłany: 2007-11-12 08:12
[quote:fc43ed0973="All_Is_None"]A mnie się nie podobało. Za dużo spoconych kolesi z gołymi klatami![/quote:fc43ed0973]
Nie przesadzaj Niektórzy byli całkiem apetyczni (ci półnadzy, ale nie spoceni) :twisted:
I've cried for earth More than once But rivers still run With reddest tears
Wysłany: 2007-11-12 08:34
[quote:ead603c949="Diesel"]Dobrze widzicie, będzie dzisiaj zakaz palenia. Przyznaje się do wprowadzenia tego zakazu [/quote:ead603c949]
Bardzo dobry pomysł! A co najważniejsze - poskutkowało. Ja osobiście nie widziałam, żeby ktokolwiek ten zakaz łamał.
A w ogóle to gratuluję, bo impreza była naprawdę udana. To naprawdę sztuka tak poprowadzić imprezę, żeby cały czas mieć zapełniony parkiet :) Z tego, co widziałam - tak było.
Muzycznie bardzo mi się podobało. Nawet jeśli utwory się powtarzały, to co z tego. Najważniejsze, że były dobrze dobrane, nadające się do tańczenia.
Szczególne podziękowania za Sepulturę :twisted: Oszlałam, jak to usłyszałam :D
I've cried for earth More than once But rivers still run With reddest tears
Wysłany: 2007-11-12 10:15
Panzer udany, wytanczylam sie az milo :lol:
Serdeczne podziekowania dla ekipy organizacyjnej :D
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Wysłany: 2007-11-12 10:32
Moja propozycja
1. W poniedziałki Bloodlust
2. We wtorek Route 66
3. W środe Panzernacht
4. W czwartek Elecrophobia
5. W piatek DM Party
6. W sobote 4th Fortress
7. W niedziele wysypiamy sie do szkoły/pracy
i tak w kółko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.
Wysłany: 2007-11-12 10:50
popieram, a potem tylko zycie pozagrobowe :wink:
bo na inne przyjemnosci nie starczy zycia :wink: :lol:
heh jak kiedys brakowalao tego typu imprez, tak teraz do wyboru do koloru, a od nas zalezy jak czesto chodzimy i jakie mamy potrzeby, wiec nie wiem w czym problem Harlequin :wink:
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Wysłany: 2007-11-12 10:53
[quote:a477f1bf6b="Kiris"]popieram, a potem tylko zycie pozagrobowe :wink:
bo na inne przyjemnosci nie starczy zycia :wink: :lol:
heh jak kiedys brakowalao tego typu imprez, tak teraz do wyboru do koloru, a od nas zalezy jak czesto chodzimy i jakie mamy potrzeby, wiec nie wiem w czym problem Harlequin :wink:[/quote:a477f1bf6b]
oprócz DM to te imprezy niewiele się różnią - chyba tylko organizatorami :wink:
.
Wysłany: 2007-11-12 14:58
[quote:2f08f0c285="Harlequin"]
oprócz DM to te imprezy niewiele się różnią - chyba tylko organizatorami :wink:[/quote:2f08f0c285]
Eh, Gniewol, że niby DM się wyróżnia a Panzer niet? To już chyba na odwrót raczej
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-11-12 17:24
Och Kirke - jak ktoś jest bez koszulki to od razu pijaczyna? Generalnie ekshibicjonizm sceniczny jest dość mocno zakorzeniony z wydarzeniami muzycznymi w klimatach rocka i metalu :P
A to, że zarost - cóż ja uważam, że męska klata to nie cipka i nie musi być wydepilowana :P
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-11-12 22:23
[quote:99a81b29cc="All_Is_None"]A mnie się nie podobało. Za dużo spoconych kolesi z gołymi klatami![/quote:99a81b29cc]
Akurat gołe klaty to element tradycji - tak właśnie się tańczy "Mann gegen Mann" w srodowisku ramsztajnowców - nastepnym razem w ramach lekcji pogladowej podłozymy teledysk :Twisted Evil:
..a to, ze panowie po owym MgM sie nie ubrali.... to juz inna sprawa :wink:
Imprezka udana, chociaz mam dzisiaj paskudne zakwasy :/
Uze, jak tam żeberka? :)
A z Dieslem to sobie jeszcze pogadam na temat tego co mam na szyi teraz :twisted: ... i jak ja sie w pracy pokaze?
Victims, aren't we all...
Wysłany: 2007-11-12 23:56
Niestety czasami bardzo miłą imprezkę potrafi popsuć kilku debili którym się wydaje, że jak będą wpadać z rozpędu na ludzi to będzie "fajnie". Normalnie ręce opadają.
forever alone immortal
Wysłany: 2007-11-13 00:54
[quote:011c1c37a8="Caron"]
Uze, jak tam żeberka? :)
[/quote:011c1c37a8]
Myślę, że natychmiastowa interwencja medyczna by im bardzo pomogła, ale ufam tylko jednej osobie z branży, która wyjechała nie udzielając pomocy W takim razie muszę postarać się nie umrzeć z powodu stłuczenia żeber i wymyślić nowy pretekst do opatrunku na kolejną imprezę
[quote:011c1c37a8="Caron"]
A z Dieslem to sobie jeszcze pogadam na temat tego co mam na szyi teraz :twisted: ... i jak ja sie w pracy pokaze?[/quote:011c1c37a8]
Wampir!!!
[quote:011c1c37a8="Kirke_Femme_Fatale"]
Osz... o_O to zem omal z krzesla nie spadla na widok ostatniego zdania xD
[/quote:011c1c37a8]
Podkładanie ludziom nóg i zrzucanie ze stołków to moja specjalność - polecam pełen zakres usług w uprzykrzaniu ludziom pozycji stabilnej
[quote:011c1c37a8="Kirke_Femme_Fatale"]
No jesli chlop ledwo sie trzymal w pozycji prawie pionowej to mialam podstawy uznac takowego za pijaczyne, tymbardziej ze w pewnym momencie zrobilo sie pusto i byli tylko Ci Panowie :P[/quote:011c1c37a8]
Kirke ale trudno tańczyć w pozycji pionowej Takie wahania pionu lokalnego to np. w moim wykonaniu taniec
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-11-13 08:19
[quote:a75f418bd1="Kirke_Femme_Fatale"]A cybORGY to niby kiedy? xD :P[/quote:a75f418bd1]
Dziękuję Kasiu - zapomniałem o tej najczęstszej imprezie :lol:
.