:> Wysłany: 2007-10-30 02:34
Mi ten Twój "FOCH" razi na kilometr:D a next impreza to nie widze Cie przy żadnym stole,PAMIĘTAJ! BO WTEDY PóJDZIE dopiero foch :P
Nasze życie jest tym czym czynią je nasze myśli...
Wysłany: 2007-10-30 08:44
Oj nie czepiaj sie Minawi :P
A w sobote spodziewalem sie czegos co dobrze znam i wiele innych osob tez i wszyscy beda na parkiecie, a wyszlo na to, ze na koncertowkach nie bylo nikogo, potem bylo troche lepiej, ale sumarycznie to nie odroznialem jednego kawalka od drugiego, co zazwyczaj nie sprawia mi zadnego problemu :/
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
Wysłany: 2007-10-30 09:46
No to nie masz na co marudzic. Ja osobiscie bardziej cenie sobie sety, w ktorych nie znam zupelnie wykonawcow czy kawalkow bo mozna odkryc cos nowego. Odgrzewanie tych samych kotletow po raz enty nie ma zupelnie sensu.
Jednak niezupelnie sie zgodze bo bylo mase "szlagierow" chocby dawno nieslyszany Wumpscut - War. Pojawil sie w glosnikach EBM, ktorego brakowalo na rynku.
A to ze nie odrozniales jednego kawalka od drugiego moze jedynie swiadczyc o tym ze jeszcze malo slyszales. Polecam siegnac nieco glebiej w ten nurt i wyjsc nieco dalej poza Combichrista.
"Tonight's the night..."
:> Wysłany: 2007-10-30 13:11
Ja nie czepiam sie Minawi,ona wie że to żart i wie co mam na myśli.A z tym fochem to chodziło mi o jej odrazek, który wstawiła sobie tu po rozmowie ze mną.Wymiata :twisted: :D
Wysłany: 2007-10-30 16:47
Mi brakowałao jakiegos "tego" klimatu. Muzyka...jak dla mnie zbyt lekka,znaczy zbyt podobna do najzwyklejszego techno. Bardziej podobał mi sie piątek od soboty,choć spodziewałam sie czegoś innego.
Wysłany: 2007-10-30 17:20
[quote:a12a81d425="Tarja"] Muzyka...jak dla mnie zbyt lekka[/quote:a12a81d425]
Chyba kolezanka przespala seta Jacup'a_H. Jesli to bylo lekkie to ja poprosze o wymienienie projektow, ktore sa ciezkie.
[quote:a12a81d425="Tarja"]Bardziej podobał mi sie piątek od soboty,choć spodziewałam sie czegoś innego.[/quote:a12a81d425]
A czego sie spodziewalas??
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2007-10-30 18:18
Chyba kolezanka przespala seta Jacup'a_H. Jesli to bylo lekkie to ja poprosze o wymienienie projektow, ktore sa ciezkie.
"Lajtowo" nie było
ale brakowało COMBICHRISTA z mrocznym głosem wokalisty :twisted:
Ja też poprosze :)
Wysłany: 2007-10-30 19:11
[quote:1d31b69a23="RuczajDJ"]A ja dodam, ze na uwage zaslugiwaly fajne wizuale kolezanki Nathashah plus niezla muza,tylko pechowo jej set wypadl w momencie gdy naszedl kryzys i w pewnym momencie wszyscy znikneli z parkietu. Regeneracja przy barze i na kanapach :)[/quote:1d31b69a23][quote:1d31b69a23]
No nie wszyscy bo ja nie zniknełam :twisted:
A Nathashah set mi sie podobał najbardziej (nie urażając innych) :>[/quote:1d31b69a23]
Wysłany: 2007-10-30 21:22
Phantom>> Malo slyszalem? Na pewno nie slyszalem zbyt duzo, ale na pewno nie malo. I Combichrist nie jest dla mnie calym swiatem, ani tez ulubionym zespolem
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
Wysłany: 2007-11-07 19:30
dzis w nocy wrzuce na youtube pamiątkowy filmy z halloween ad 2007 w Poznaniu i dam Wam link
Wysłany: 2007-11-07 22:34
oki film gothowy i jest na youtube
link
spread the news around the world :)
Wysłany: 2007-11-09 20:47
zdjecia zdjecia!! gdzie sa zdjecia??
enjoy the violence
Wysłany: 2007-11-24 18:03
Ciągle mi chodzi po głowie ten utwór, który leciał na imprezie:
hajku hajku, coś tam, coś tam, the rainbow, the rainbow(?)- tak zapamiętałem jak śpiewano powtarzające się słowa. Wszelka pomoc mile widziana