Re: ziemia... Wysłany: 2007-09-12 21:09
[quote:d4aa32c93a="akme"]''Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja,jest to że się z nami niekontaktuje'' Albert Einstein. :)[/quote:d4aa32c93a]
zajebisty tekst :twisted: i wszystko wyjaśnia....
Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...
Re: ziemia... Wysłany: 2007-10-13 21:24
[quote:79938c5339="akme"]''Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja,jest to że się z nami niekontaktuje'' Albert Einstein. :)[/quote:79938c5339]
...jakbym był przedstawicielem pozaziemskiej cywilizacji, omijałbym tę planetę z daleka. A przynajmniej niektóre jej rejony :twisted:
a co do końca świata -> nie widzę powodu, by się nim przejmować w tym życiu :roll:
Wysłany: 2007-11-13 17:28
Jak bym miał się przejmować tym, co będzie nie wiadomo kiedy, to bym się konkretnie przegrzał...
Szczerze, uważam, że w końcu Słońce jak każda gwiazda zmieni się w czerwonego olbrzyma i po meczu :wink:
I tak tego nie dożyję, więc nie robi mi to szczególnej różnicy...
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2007-11-16 10:59
ludzie zurzyja wszystki mozliwe surowce naturalne, wybija wszystkie zwierzeta, zanieczyszcza srodowisko tak, ze nic nie bedzie w stanie zyc i nie zdazy ewoulowac w gatunki przystosowane to jalowej planety.
Re: Koniec świata Wysłany: 2007-11-16 12:19
[quote:658116de59="gotyk69"]może to dziwne pytań jak wyobrażacie sobie koniec świata czy macie swoj scenariusz :?: :?: :?:
[/quote:658116de59]
Ja zdecydowanie mam.
A więc leże sobie w łózku. W jedej ręce trzymam butelke drogiego czerownego wina a w drugiej paczek marlboro. Po obu moich bokach leżą dziewczyny (blondynka i brunetlka), a w tle leci Nightwish.
PS: Zdecydowalem, że moj ostatni dzien bedzie BEZ NARKOTYKOW!!!
Once... I had a dream....
Wysłany: 2007-12-30 16:49
Moim zdaniem koniec świata nastąpi gdy Doda zostanie prezydentem Polski. Ciekawe która by wtedy to była rzeczpospolita? :D :D :D
Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..
Wysłany: 2007-12-30 16:53
albo jak zerwie z Majdanem:]
...and music? Well, it's just entertainment folks.
Wysłany: 2007-12-30 16:58
[quote:25e99faf73="Ignor"]albo jak zerwie z Majdanem:][/quote:25e99faf73]
Hmm przecież oni się już rozwiedli (chyba) A z resztą z nią to nigdy nic nie wiadomo.
Wysłany: 2007-12-30 17:02
...no nie słyszałąs o wielkim powrocie :] kazdy o tym wie:D ogolnie z tą para kojarzy mi sie jedno hasło : ''Majdan pokaż cycki'' :] zdesperowani kibice pogoni...:]
Wysłany: 2007-12-30 17:04
[quote:103e1a0338="Ignor"]...no nie słyszałąs o wielkim powrocie :] kazdy o tym wie:D ogolnie z tą para kojarzy mi sie jedno hasło : ''Majdan pokaż cycki'' :] zdesperowani kibice pogoni...:][/quote:103e1a0338]
Nie słyszałam . Kurcze to ja już aż tak do tyłu z ploteczkami jestem?
Wysłany: 2007-12-30 17:12
[quote:67cbb075cc="AngelOfDeath"][quote:67cbb075cc="Ignor"]...no nie słyszałąs o wielkim powrocie :] kazdy o tym wie:D ogolnie z tą para kojarzy mi sie jedno hasło : ''Majdan pokaż cycki'' :] zdesperowani kibice pogoni...:][/quote:67cbb075cc]
Nie słyszałam . Kurcze to ja już aż tak do tyłu z ploteczkami jestem?[/quote:67cbb075cc]
...każda kolejna plotka przeczytana przybliża do końca swiata, wiec nie masz co żałowac:]
Wysłany: 2007-12-30 17:18
[quote:b6d74d4667="Ignor"]...każda kolejna plotka przeczytana przybliża do końca swiata, wiec nie masz co żałowac:][/quote:b6d74d4667]
:D :D :D z tego wynika że dobrze robię nie interesując się plotkami :D :D :D
Wysłany: 2008-01-01 19:00
Tak sobie właśnie myślałam gdzie ten koniec świata? Chyba pójdę go poszukać, może jakoś szybciej nastąpi. Już mi się nudzi siedzenie i czekanie na jego przyjście.
A jak go znajdę, to do dupy ( czy co tam będzie miał ) nakopię, że jeszcze nie nastąpił.
(refleksja noworoczna)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2008-01-05 21:48
:o koniec swiata :?: ...nie obraze sie jak bedzie jutro :wink:
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Wysłany: 2008-01-06 03:20
Moim zdaniem z nieba spadnie Dzizus i wszystkim napierdoli. Szykujcie sie na pierdoloną zagładę!!:evil: Pozdrawiam
"Norweskie schody nie tylko prowadzą do góry"
Re: ziemia... Wysłany: 2008-01-06 05:15
[quote:62475d193e="Decadence"][quote:62475d193e="akme"]''Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja,jest to że się z nami niekontaktuje'' Albert Einstein. :)[/quote:62475d193e]
zajebisty tekst :twisted: i wszystko wyjaśnia....[/quote:62475d193e]
AjnSZTAJN miał same dobre texciory... :D JEszce jeden a'propos:
"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi" :D:D:D:D
.. a koniec świata teraz planowany na któregoś grudnia 2012... z Pewnością nie będzie to Almighty Jesus, bo dopiero będzie się rodzić :D:D:D...
...inna opcja, że wtedy planety układają się w dotąd niezaistniały układ, tymsamym oddziałując na ziemię w niedoprzewidzenia sposób i jak twierdzą niektórzy, otworzą się kanały, dzięki którym będziemy słyszeć swoje myśli niekontrolowanie ... To też swoisty koniec świata. Przykładowo, idę sobie ulicą, widzę piękną niewiastę i sobie myślę:"ALE D**A!!!", a Ona to słyszy i do tego moja Ukochana. która idzie ze mną pod rękę :D:D:D:D Resztę sobie dopiszcie...
Szczęśliwie dla nas już teraz powstało wiele "kółek przygotowawczych", które przygotowują chętnych do absolutnego panowania nad umysłem (ciekawe ile ta wątpliwa przyjemność kosztuje :D:D:D). Nie wierzycie ? PRZECZYTAJCIE WE WRÓŻCE :D:D:D:D
PALENIE NIE ZABIJA (przynajmniej bezpośrednio), NIE POWODUJE PRZEDWCZESNEGO STARZENIA SIĘ I NIE WYWOŁUJE NIEWYWOŁANIA EREKCJI( impotencji) ... :D
Wysłany: 2008-01-06 10:22
a ja mysle ze koniec swiata bedzie wygladał dla kazdego inaczej. niby ma byc straszny i wogóle wiec nie wszystkich straszy to samo a co za tym idzie dla kazdego musi byc inny
a tak co do cytatów einsteina, kiedys na jednym spotkaniu był einstein i merlin monroe, no i pani monroe podeszła do einsteina i powiedziała takie oto słowa " wie pan co panie einstein, powinnismy spłodzic razem dzieci, były by tak madre jak pan i tak piekne jak ja." na co einstain odparł" obawiam sie że mogło by być odwrotnie"
ważny jest koniec każdej rzeczy
Wysłany: 2008-05-08 08:11
I tak nie doczekamy końca świata, bo wcześniej wybuchnie wielka bomba atomowa i już nie będziemy musieli się martwić jakimiś przepowiedniami. Wiec krejzole zczilałtowac się :twisted:
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2008-05-08 10:47
[quote:9c19e44d39="pseudonim"]Moim zdaniem z nieba spadnie Dzizus i wszystkim napierdoli. Szykujcie sie na pierdoloną zagładę!!:evil: Pozdrawiam[/quote:9c19e44d39]
- Jezus przyjdzie w glanach !
Armagedonem nie koniecznie musi być wojna nuklearna czy zagłada z kosmosu. Ludzie zatrówają Matke Ziemie w takim tępie że niedługo czysta woda albo powietrze zostaną tylko wspomnieniami. Sami na siebie bata kręcimy
A konca swiata doswiadczy kazdy z nas z chwilą swojej śmierci :twisted:
Jest nikim ten, co nie ulepsza świata.
Wysłany: 2008-05-08 15:34
[quote:7fb4f6e8c0="Mscigniew"]
A konca swiata doswiadczy kazdy z nas z chwilą swojej śmierci :twisted:[/quote:7fb4f6e8c0]
Ładnie powiedziane :)