Wysłany: 2007-10-04 16:55
[quote:f6ddccdb7b="zet"]Ale to musze napisać:
[quote:f6ddccdb7b="Khamill"] (Och,Ach... jak ja chcialbym grac na basie jak Mariusz :) ) [/quote:f6ddccdb7b]
Oj, niskie masz wymagania bratku, akurat jeśli chodzi o bas, to wirtuozem to on nie jest :P , niczego mu oczywiście nie ujmując, bo nie zmienia to faktu, że gra bardzo dobrze i z wspaniałym feelingiem :wink:[/quote:f6ddccdb7b]
No wirtuozem nie jest ale jak sam powiedziales gra bardzo dobrze :) oczywiscie moglbym chciec grac jak Victor Wooten ale watpie zebym kiedykolwiek osiagnal taki poziom ;] heheh
Poza tym minawi ma racje nie mozesz zapominac o tym ze Mariusz spiewa i jakby nie bylo robi za dwie osoby w zespole: basiste i wokaliste ;]
A tak z innej beczki, to musze pogratulowac (o ile dobrze rozpoznalem) "kuszy" tanca,pod scena, z aparatem
...miej żabę zawsze pod ręką
Wysłany: 2007-10-04 17:02
No właśnie, Kusza, to moze jakieś foty zapodasz? :)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-10-04 18:11
[color=red:f8305f2322]aż tak było mnie widać? eee... :) bez przesady... chowałam się ile mogłam bo ukrop tam był masakratyczny! co do samych fotografii to zdjęcia w pierwszej kolejności trafią w ręce chłopaków, także chwilowo wrzucać ich na serwis nie będę z resztą biorąc pod uwagę me 54 kb łącze byłoby to samobójstwem :)
no trochu z tym aparatem szalałam nie da się ukryć :) jest też kilka ujęć z balkonu - nawet się zdziwilam, że tak dobrze wyszły, szalałam póżniej i bez aparatu :) co jest mi uszczypliwie wypominane :) człowiek se potańczyć nie może - skandal! :) [/color:f8305f2322]
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Wysłany: 2007-10-04 18:48
Oj tam zaraz wypominaja wg mnie tanczylas bardzo ladnie.Wszystko widzialem z racji tego ze mialem swietne miejsce, po lewej stronie przy barierkach.Poza tym dosc czesto stawalas przede mna (moze nawet mnie widzialas, bylem jednym z dwoch paralitykow,ja to ten w zielonej koszuli, rzucajacych glowami ) :twisted:
Wysłany: 2007-10-05 11:31
Cała sala rozpłynęła się .. tak właśnie działa siła muzyki Riverside , kropelki wzruszenia ozdabiały twarze większości ludzi cienia … Klimat tropików o zmroku
Klimat wart obserwacji i doznań , warto było uczestniczyć , posłuchać, zobaczyć .
I mogłabym polemizować czy ekspresja Riverside nie przewyższa koncertu Dioramy słuchanego z aparatu telefonicznego
Serdeczne pozdrowienia dla całej Riversid’owej ekipy- Dp.
Minawi, moi znajomi bardzo się cieszyli nie często odwożą tak śliczną dziewczynę jak Ty :!:
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-10-05 11:51
[quote:720cef39f0="eIcILipse"]
Minawi, moi znajomi bardzo się cieszyli nie często odwożą tak śliczną dziewczynę jak Ty :!:[/quote:720cef39f0]
Kinia, ty naprawdę chyba zażyłaś za dużo tego tlenu od nurkowania
:lol: :wink: Nie pisz głupot :wink:
Ale spoko, polecam się na przyszłość 8)
Ależ poetycko ujęłaś ten koncert :wink: :)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-10-05 15:00
[quote:7187312068="Khamill"]Oj tam zaraz wypominaja wg mnie tanczylas bardzo ladnie.Wszystko widzialem z racji tego ze mialem swietne miejsce, po lewej stronie przy barierkach.Poza tym dosc czesto stawalas przede mna (moze nawet mnie widzialas, bylem jednym z dwoch paralitykow,ja to ten w zielonej koszuli, rzucajacych glowami ) :twisted:[/quote:7187312068]
[color=red:7187312068]kojarze postaci szalejące w tym rejonie :) dostawałam co jakiś czas włosami od kogoś więc nie wiem - czy to nie Wy :) ale było to coś na kształt WIATRAKA więc przyjemnie się tam stało :) no a taniec mam wypominany - ba... nawet mój układ był ćwiczony po koncercie :) hahaha... w kazdym razie zarejestrowałam pewną aktywność personalną po lewej stronie - tak więc być może to byliście Wy :) [/color:7187312068]
Wysłany: 2007-10-05 21:00
[quote:624e974dfe="cross-bow"][color=red:624e974dfe]kojarze postaci szalejące w tym rejonie :) dostawałam co jakiś czas włosami od kogoś więc nie wiem - czy to nie Wy :) ale było to coś na kształt WIATRAKA więc przyjemnie się tam stało :) no a taniec mam wypominany - ba... nawet mój układ był ćwiczony po koncercie :) hahaha... w kazdym razie zarejestrowałam pewną aktywność personalną po lewej stronie - tak więc być może to byliście Wy :) [/color:624e974dfe][/quote:624e974dfe]
Na 99% to bylismy my ! Wlosami dostawalas od kolegi,ja z reguly jak podchodzilas zwalnialem i obserwowalem Twoj taniec :twisted: byl na serio swietny
Koledze i mi tez bylo milo jak podchodzilas :D <lol> tylko jedno mnie wkurzalo w Twojej obecnosci...ja zdychalem z pragnienia a Ty z piwem obok mnie paradowalas ;] az chcialem powiedziesz "Kusza,wiem ze mnie nie znasz ale daj lyka :D"
Wysłany: 2007-10-06 08:24
Zespoly swietnie. Zeby juz nie słodzic - mam nadzieje ze nastepnym razem wybiarą innego organizatora. Koncert w srodku tygodnia w ten sam dzień co Vader i jeszcze pare innych chorych pomyslów...
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2007-10-06 10:09
[quote:d2201e8dfb="Khamill"]tylko jedno mnie wkurzalo w Twojej obecnosci...ja zdychalem z pragnienia a Ty z piwem obok mnie paradowalas ;] az chcialem powiedziesz "Kusza,wiem ze mnie nie znasz ale daj lyka :D"[/quote:d2201e8dfb]
[color=red:d2201e8dfb]taki lajf - cóż zrobić :) jeśli Cię to pocieszy, to nie tylko Ty w tamtym miejscu miałeś mi to za złe :) hihihihi... takie są "uroki" posiadania dobrego miejsca... [/color:d2201e8dfb]
Wysłany: 2007-10-07 00:25
Niestety mnie to nie pociesza.No ale coz, bylo minelo...wazne ze sie dobrze wybawilem slychajac muzyki no i patrzac na Twoj taniec ;] ah... te bioderka hehehe ;]
Wysłany: 2007-10-08 18:58
http://flickr.com/photos/tags/lastfm%3Aevent%3D279661/
tutaj sa zdjecia z Riverside,znalezione w sieci wiec co zlego to nie ja :D