Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co myślicie o imprezie celtyckiej w Poznaniu?. Strona: 2

Wysłany: 2007-08-23 09:35

mnie interesują tylko kiełbaski i dziewczyny:) na reszte popatrze :)

.

Wysłany: 2007-08-23 09:39

[quote:69646d079f="eIcILipse"]Jeśli ktoś się martwi o strój proszę porzucić ten smutek , mogę oferować wymalowywanie czy też wmalowywanie na policzkach, twarzach, pośladkach uczestników celtyckich ..piktogramów :lol: [/quote:69646d079f]

Rozumiem, że malowanie pośladków wywołało ten wybuch radości u Ciebie...i szczególnie męskich :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2007-08-23 15:36

Khamill (Anciliae)
Khamill
Toruń/Września

Hmmm co do zespolu to ja moglbym pogadac z jednym znajomym ale z tego co mi wiadomo oni graja muzyke wczesnosredniowieczna i to slowianska i skandynawska :D choc jak dla mnie czasem celtycko brzmia :D

A moze zamiast imprezy celtyckiej zrobimy impreze slowianska ??Co wy na to ??

BTW minawi nie bedzie trzeba Cie przerabiac na celtycka pieknosc :D

...miej żabę zawsze pod ręką

Wysłany: 2007-08-23 17:38

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:1b16d8d091="Khamill"]
BTW minawi nie bedzie trzeba Cie przerabiac na celtycka pieknosc :D[/quote:1b16d8d091]

to chyba też się nie łapię bom ja z Mazur, a to ani Słowianie ani *uj wie kto :wink: Ale kto wie, może jakiegoś Celta bym się w drzewie genealog. dokopała? :lol: :lol: :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-08-23 18:01

Khamill (Anciliae)
Khamill
Toruń/Września

Z mazur ?? Ha!! Moja rodzina tez z mazur pochodzi i z tego co mi wiadomo to tam predzej tatara bys sie doszukala niz celta :D

Poza tym zawsze mozesz robic za tatarska niewolnice :twisted:

A co sadzisz o przerobieniu imprezy celtyckiej na slowianska ??

Wysłany: 2007-08-23 18:10

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

A co za różnica - jak zwał tak zwał, o to samo chodzi :P

Tatarzy? Ble :lol: (ale ja nie mam skośnych oczu :> )

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-08-23 18:24

Khamill (Anciliae)
Khamill
Toruń/Września

No fakt, jak zwal tak zwal... Ty akceptowalas ten moj artykul o Percivalu, jakby co to ja moge z nimi pogadac i zapytac sie czy by nie zagrali dla nas :D

No niby nie masz skosnych oczu ale moze plynie w Tobie tatarska krew?? Ja jestem pewien ze u mnie plynie bo kiedys szukalem po starych rodzinnych albumach na mazurach :D

Wysłany: 2007-08-23 21:43

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

[quote:0d550823f1="Semjan"][quote:0d550823f1="eIcILipse"]Jeśli ktoś się martwi o strój proszę porzucić ten smutek , mogę oferować wymalowywanie czy też wmalowywanie na policzkach, twarzach, pośladkach uczestników celtyckich ..piktogramów :lol: [/quote:0d550823f1]

Rozumiem, że malowanie pośladków wywołało ten wybuch radości u Ciebie...i szczególnie męskich :lol:[/quote:0d550823f1]

Tiaaa radosne męskie poślaaaaaaaaadki :lol: ( ale z pominięciem pośladków tatusia :P ) :wink:

Wracając do tematu :P to jaki termin Państwo proponują i czy już są jakieś ustalenia w kwesti lokalu czy też polany leśnej ... :) :wink: ??

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło