Co myślicie o imprezie celtyckiej w Poznaniu? Wysłany: 2007-08-10 14:55
Dawno nie było z Pozku takiej imprezy, gdzie by można było potańczyć i pokazać się w starym stylu. (ostatnio w 2004 roku...) Jak myślicie, ilu byłoby chętnych? Jakby to było, gdyby u Bazyla zrobić wieczór celtycki?
"Bycie wilkiem w ludzkiej skórze to sztuka."
Wysłany: 2007-08-10 15:05
u bazyla ? takie imprezy to lepiej w plenerze robic chyba a nie w dusznym bazylu :/
.
Wysłany: 2007-08-10 15:07
Gdybym tylko do Poznania nie miała pół Polski... Byłabym napewno.
If you don't live for something, You'll die for nothing.
Wysłany: 2007-08-10 15:19
Bazyl to oczywiscie jedna z wielu mozliwości, sa jeszcze inne, ale mysle o dostepności sprzętu i klimacie.
Wysłany: 2007-08-10 15:52
Jestem jak najbardziej za :D Obojętnie gdzie, Bazyl też ujdzie chociaż faktycznie (o ile to możliwe) w plenerze wyszłoby pewnie fajniej :)
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2007-08-10 18:56
Brogans bardziej pasuje - i jestem ZA! :D
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-08-10 21:47
A będą jakieś celtyckie piękności? Bo jeśli nie, to chociaż na piwo mogę wpaść Ale też polecam Brogansa, albo plener, tyle, że w Pozku chyba kiepsko z plenerem w odpowiednim klimacie.
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-08-11 06:20
[quote:137ac7cff6="uzekamanzi"]A będą jakieś celtyckie piękności?[/quote:137ac7cff6]
FOCH :evil: no tak, ja nie jestem celtycka :P
Wysłany: 2007-08-11 08:05
[quote:e9d6fce7ba="minawi"]
FOCH :evil: no tak, ja nie jestem celtycka :P[/quote:e9d6fce7ba]
Hehe, Kasiu zawsze możemy Cię odpowiednio przebrać, wtedy już jedna celtycka piękność będzie <utulki> :)
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-08-11 08:14
Ja osobiście na wieczór celtycki (jest tu chyba codziennie) wybrał bym sie do irlandzkiej knajpy zwanej Brogansem tam można by sie starać robić wieczór celtycki na peno przyjmą z otwartymi ramionami
Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi
Wysłany: 2007-08-11 11:14
osobiście nie tańcze za wiele, ale pytanie numer dwa, z cyklu dziwne: kto umie tańczyć celtycką muzyke? To nie takie trudne, w końcu jest to taniec ludowy, ale czy to nie obciach tak ten tego
troche sie obawiam, bo moze sie skończyć na tym, że nikt nie wejdzie na parkiet i bedzie ino słuchanie i żłopanie piwa.
btw, jak tak pomysle, to ostatnia okazje na riverdancing miałem na... Polconie pod Poznaniem w 2005 roku bodajże <lol> byl ktos tam wtedy? O cos podobnego mi chodzi, wówczas była kapela irlandzka z całym osprzetem i było genialnie.
jak było w Brogansie na tych wieczorkach?
Wysłany: 2007-08-14 11:07
No i jak z tym pomysłem? Ktoś może coś na jesieni zorganizuje? Tak, tak, jesień to dobra pora roku :)
Wysłany: 2007-08-14 11:39
[quote:edfe84f115="minawi"]No i jak z tym pomysłem? Ktoś może coś na jesieni zorganizuje? Tak, tak, jesień to dobra pora roku :)[/quote:edfe84f115]
8) Jesienią w plenerze wśród suchych opadłych liści :lol: ?
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-08-14 11:40
Żebys wiedział - to takie...pogańskie :lol: 8)
Wysłany: 2007-08-14 11:47
[color=red:63810517ae]Ja także uważam to za fajny pomysł-jednak potrzebe jest tu klimatyczne miejsce-czyli nie Bazyl + dobra organizacja -przede wszystkim muzycznie. :wink: [/color:63810517ae]
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Wysłany: 2007-08-22 04:31
+ wielkie ognicho ( automatycznie Bazyl odpada )
Ktoś dysponuje kawałkiem lasu ,z dostępem do HdwaaaO i poruszającymi się ładunkami elektrycznymi ?? :)
+ koniecznie Masskotka, ta Pani każdego antytalenta tanecznego porwie w ruch (jak bardzo elastyczny zależy od procentowej zawartości trunków wypitych przez delikfenta ) :wink:
+ off - latające kuzyny denerwują mnie..., cóż nie lubię konkurencji (na mnie off nie działa) :lol:
A swoją drogą, ciekawe jakby wyglądała impreza electro w środku lasu i przy wielkim ogniuchu :twisted:
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-08-22 13:39
[quote:2826ce2fa0="eIcILipse"]+ wielkie ognicho ( automatycznie Bazyl odpada ) [/quote:2826ce2fa0]
Dlaczego odpada automatycznie ? :lol: :lol:
Jak sie bawić to się bawić wszystko wypić , lokal spalić :D :twisted:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-08-22 13:45
[quote:9daa0d5de9="Semjan"][quote:9daa0d5de9="eIcILipse"]+ wielkie ognicho ( automatycznie Bazyl odpada ) [/quote:9daa0d5de9]
Dlaczego odpada automatycznie ? :lol: :lol:
Jak sie bawić to się bawić wszystko wypić , lokal spalić :D :twisted:[/quote:9daa0d5de9]
No właśnie - czemu odpada? Nie pamietam dokładnie kiedy, ale jakoś dwa lata temu na dziedzińcu Bazyla odbyło się ognisko :wink: Niestety nie było mi dane w nim uczestniczyć :P
Wysłany: 2007-08-22 14:29
No to co ?? jakies konkretne plany co do miejsca i terminu imprezy ?? A tak w ogole to skad my muzyke zalatwimy?Jakis zespol czy moze juz gotowe nagrania ??
A co do wczesniejszego pytania o taniec to wydaje mi sie ze duza ilosc miodu pitnego sprawi ze nawet najwiekszy ponurak ruszy do tanca...
...miej żabę zawsze pod ręką
Wysłany: 2007-08-23 08:38
eh ale leśna polana to leśna polana ....... a nie Bazyl i tak jak na razie wielkie plany imprezy Celtyckiej zatrzymały się na sugestii, zaraz, zaraz kto rzucił temat ???
Odp brzmi: dobrze myślimy o imprezie celtyckiej w Poznaniu , już tu takie nawet były i co poniektórzy uczestniczący weń darkplanetowcy świetnie się nań bawili dlatego chcemy więcej. Drogi pomysłodawco nic tylko zabierać się do roboty, ustalać , organizować , nie spać .... Frekfencja czego dowodzi ten wątek zapewniona . Jeśli ktoś się martwi o strój proszę porzucić ten smutek , mogę oferować wymalowywanie czy też wmalowywanie na policzkach, twarzach, pośladkach uczestników celtyckich ..piktogramów :lol:
Do rzeczy jak będziemy ciągle gadać i nic nie działać to sobie możemy tak i do mateczki śmierci, poproszę o konkrety.. [/url]
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D