Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Koniec Slayera?. Strona: 3

Artykuł: Koniec Slayera?

Wysłany: 2009-04-16 07:50

[quote:796beb7647="leprosy"]No tak Seasons in the Abyss to dzieło wybitne i majstersztyk ale Divine Intervention głównie za sprawą Paula B. również był ciekawy ,słyszalna lekka zmiana stylu HC.Najsłabszy z wszystkich albumów wydanych po SITA jest Diabolus in Musica ,najnowszy Christ Illusion prezentuje znowu drapieżne oblicze zespołu ,dla mnie te dziadki spokojnie roznoszą konkurencję.[/quote:796beb7647]

1.Najlepszy dla mnie "Seasons ..."
2."Divine ..." chyba druga z moich ulubionych, bardzo urozmaicona
3."Diabolus ..." wcale ie jest zły. kawął solidnego grania
4.Naprawde slabe jest "god hates us all"
5."Christ illusion" ... niby powrót, ale zabrakło mi tu troche swiezosci. ja jej nie czułem.
6.Slayer sie nie skonczył :)

.

Wysłany: 2009-04-16 08:15

Harlequin Napisał:
[quote:d9e794772a="leprosy"]

4.Naprawde slabe jest "god hates us all"
)[/quote:d9e794772a]

A żeś sie uwziął na tą płyte;]. Dla mnie jest to jeden z ich najlepszych materiałów jaki nagrali. A to, że dodali troche "nowości" nie musi oznaczać, że zaraz do dupy. Ale w końcu to twoje zdanie. Ja uważam God hates... za jedną z najlepszych płyt jaką wogóle kiedykolwiek słyszałem

Wszystko się kiedyś kończy

Wysłany: 2009-04-16 11:24

Jaki koniec SLAYERA?Nawet gdyby skonczyli teraz grać to wkład i spuścizna jaką wnieśli do muzyki extremalnej jest słyszalna w grze wielu współczesnych ekip.Według mnie to właśnie SLAYER reprezentował najbardziej agresywną odmiane THRASH metalu z korego to gatunku wyewoluował póżniej miedzy innymi DEATH METAL,tak ze o jakim koncu w ogóle mówimy?

1 SOUTH OF HEAVEN
2 REIGN IN BLOOD
3 SEASONS IN THE ABYSS
4 DIVINE INTERVENTION

Wysłany: 2009-04-16 17:08

[quote:1517c354eb="leprosy"]mogą być siwi,łysi,niedołężni nie jestem wzrokowocem interesuje mnie dźwiek[/quote:1517c354eb]

Zgadza się, z tym że łysi to już są.

...przynajmniej w jednejczwartej.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2009-09-22 12:39

[quote:ab29f70b60="matianox"]mogą być nawet zniedołężnieni, ale zeby grali tak, jak kiedyś[/quote:ab29f70b60]

Jeśli będą niedołężni to jak będą grać ???

W dupie mam motto ;p

Wysłany: 2009-10-15 16:15

Dla mnie jak i dla wielu innych Slayer jest żywą ale już umierającą legendą. Nigdy nie byłem fanem Slayer'a ale lubiłem i lubie ich niekiedy posłuchać. God hate us all nie było złą płytą ale mogło być też lepiej. Myśle że powinni zrobić tak: nagrać jeszcze jedną płyte i jeżeli została by "załapana" przez publiczność to zagrali by jeszcze kilka płyt a jak by im by się nie udało to koniec kariery. Myśle że tak było by najrozsądniej.

będą grać w fotelach
Takich bujanych z kocem na kolanach? :wink:

"Wojna o pokój , jest jak pieprzenie dla cnoty"

Wysłany: 2009-10-18 18:43

[quote:e80a9d9d3c="Smith"] Myśle że powinni zrobić tak: nagrać jeszcze jedną płyte i jeżeli została by "załapana" przez publiczność to zagrali by jeszcze kilka płyt a jak by im by się nie udało to koniec kariery. Myśle że tak było by najrozsądniej. [/quote:e80a9d9d3c]
To nie taka latwa sprawa,po pierwsze ta wesola czeredka siwiejacych pierdzieli co jakis czas oglasza,ze ich czas niebawem sie konczy i kazde nowe wydawnictwo moze byc tym ostatnim. Dwa,to nie jest kapela ktora wydaje nowy material co 8 miesiecy wiec kilka plyt przed wiekiem emerytalnym bedzie im nagrac ciezko.Trzy ,chlopaki sa juz leciwi jak na tak szybkie granie wiec moga nie sprostac presji i oczekiwaniom fanow rozwiazujac zespol.
Mimo wszystko nie wyobrazam sobie,ze kiedys ta kapela przestanie istniec :? .

Wysłany: 2009-10-18 18:50

[quote:9853cb3db9="leprosy"](...)
Mimo wszystko nie wyobrazam sobie,ze kiedys ta kapela przestanie istniec :? .[/quote:9853cb3db9]
Nie przestanie! Będzie istnieć tak długo jak długo będziemy słuchać ich albumów. Może już nie będzie nam dane ponownie zobaczyć ich na koncercie, ale w duszach będzie nam dalej grała ich nuta, więc będą istnieć, o !

Poza tym, to nie jest Metallica, która skończyła się przed "Kill'em All" :D

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2009-10-18 18:55

[quote:78fc447e89="zet"]Poza tym, to nie jest Metallica, która skończyła się przed "Kill'em All" :D[/quote:78fc447e89]

:lol: zaraz jebne Zecik xD a czy moze zabraknać Rolling Stonesów ? Jak zbanują wódkę i fajki i dziwki to oni chyba umrą xD

.

Wysłany: 2009-10-18 18:58

Nie umra ,zyc beda :lol: Richards nigdy nie gardzil kwasem

Wysłany: 2009-10-18 19:42

Zacytuję tu tekst z kawałka Perfectu. Grzesiek Markowski zaśpiewał piękne słowa.
"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść NIEPOKONANYM!!!"

Jeśli walczysz masz szansę przegrać, lecz jeśli nie walczysz nie masz szans wygrać.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło