Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Dlaczego zaledwie 30-40% ludzi słucha Metalu??. Strona: 3

Wysłany: 2006-06-29 17:14

bo przeważnie ludzie najpierw coś robią, a potem myślą - i znalazłam odpowiedź nawet na takie pytanie :D

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Re: Dlaczego zaledwie 30-40% ludzi słucha Metalu?? Wysłany: 2006-07-03 15:27

[quote:99d51d81ef="Quorthon88"]Jeszcze 5 lat temu, było wiele więcej Metalów w polsce, niź pierdo***ch Skejtów.
Przez ostatnie 2 lata tego sie zleciało jak jakaś szarańcza!!
Tylko piepszone hh i techno. skond sie to do jasnej cholery wzieło??
To pytanie mnie już długo dręczy.[/quote:99d51d81ef]

ale sie kurde usmialem :lol: ziomek czy Ty wiesz o czym Ty piszesz, bo odnosze wrazenie, ze nie bardzo, sluchales hip-hopu? smiem twierdzic, ze nie, wiec moze sie nie wypowiadaj na temat, o ktorym masz marne pojecie, zaprawde powiadam Ci, ze jest od czlonka meskiego dobrych skladow hh, podobnie jest z techno, nie sluchasz, nie znasz sie, nie klep jadaczka ...
inna kwestia co masz do skejtow? razi Cie to, ze ktos bedzie mial zdrowsze jajka bo ich sobie nie odparza w skorzanych majtach :lol:
tak bajdelej -> duzo skejtow slucha punka jakbys chcial wiedziec, obczaj ziom np soudtracki z Tonego Hawk'a to zobaczysz, ze skejt to nie tylko HH ....
powiem jeszcze jedno, [color=violet:99d51d81ef]***[/color:99d51d81ef] mnie niezmiernie taka postawa, ktora czesto widze u metali tudziez gotHow (tych oczywiscie ktorzy sluchaja metalu gotHyckiego), a mianowicie: [i:99d51d81ef]narzekacie jacy to inni sa zli i na was krzywo patrza, ale sami [color=violet:99d51d81ef]***[/color:99d51d81ef] wszystko co inne[/i:99d51d81ef]

pozdro 0-700

-----------------
A.F.I.-Kung-Fu Devil

united we stand divided we fall

Wysłany: 2006-07-03 17:02

dymek (Bicz)
dymek
Ludomy (tudzież Poznań)

A ja uważam, że popularność muzyki przychodzi i odchodzi (zmienia się) wraz z modą. Chciałbym zauważyć, że "piepszone hh i techno" też się już jakby "kończą" (jeśli się już nie "skończyły").

Tak poza tym: czy 30-40% to mało :?: :!: Wg mnie to całkiem sporo- spójrz na to Quorthon`ie z drugiej strony: fani wszystkich gatunków nie będących metalem stanowią jedynie 60-70% ogółu. A składają się na to zwolennicy wielu rodzajów muzyki, bo i hh, i techno, i popu, i muzyki klasycznej... itd.

[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]

Wysłany: 2006-07-12 13:58

Gustów w żaden racjonalny lub nie racjonalny sposób nie da się zdefiniować……..ja osobiście jestem pewien że szanowny założyciel tego tematu nie przemyślał do końca owej kwestii zanim temat założył….30%-40%....denerwują mnie tylko takie statystki bo często tyle w nich prawdy co w słowach naszych polityków….

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło