Wysłany: 2007-08-06 13:55
Kiedy oglądałam też nie zastnawiałam się czego mi brak; dopiero później naszła mnie taka refleksja.
O ile dobrze kojarzę (po parokrotnym obejrzeniu zapewne tak :wink: ) to jako sceny z Bydgoszczy i Krakowa podpisane są tylko ujęcia poza salami koncertowymi. Część koncertowa jest podpisana jako Live in Poland więc trudno oczekiwać scen tylko z filharmonii, których rzeczywiście prawie nie ma, pojawiają się za to sceny z Meksyku czy Niemiec.
Jeśli się dobrze przyjrzeć to w całym filmie sceny są pomieszane. Nie raziłoby to tak bardzo gdyby nie nagła niespodziewana zmiana ubiorów
Kwestię siedzących podczas koncertu w Bydgoszczy całkiem słodko skomentował Tilo w jednym z wywiadów....
Może po prostu niektórych z wrażenia wbiło w fotel i oglądali koncert jakby "siedząc w kinie swojego życia..."
I found my aim – now I can face myself
Wysłany: 2007-08-06 18:56
Hehe, nie sadze by o to chodziło :D
Przede mna siedziało dwoje ludzi z synem.. miał moze 13 lat :/ chyba go wzieli bo nie mieli co z nim zrobic.. gosc sie komórka bawił, nawet nie słuchał muzyki.. przykre :/ i nie dziw ze tego nie pokazali
Wysłany: 2007-08-07 10:12
A ja jednak mam nadzieję...
Może rodzice chcieli wyedukować syna muzycznie i nawet jeśli teraz nie byl zainteresowany to coś tam pozostanie w jego niepamięci (gdyby nie mieli z nim co zrobić to przecież za kasę wydaną na bilet spokojnie wynajęliby opiekunkę a sami świetnie sie bawili)
Ja nieźle się ubawiłam kiedy zauważyłam, że przede mną do filharmonii wchodzi prezydent miasta :lol: Zapewne dostał bilet, przeczytał Lacrimosa, Filharmonia Pomorska i...wybrał się na koncert muzyki poważnej :lol: Ciekawe przy której piosence supportu nie wyrobił? :wink:
Wysłany: 2007-08-08 00:39
Ojeja :D
Co do gościa - zapewne tak było, "nam sie podoba, jemu tez musi" - zal mi było chłopaka, bo w koncu Lacrimose naprawde trzeba kochac
Wysłany: 2007-08-08 14:05
[quote:bae63948cc="ChaoticDreams"]Co do gościa - zapewne tak było, "nam sie podoba, jemu tez musi" - zal mi było chłopaka, bo w koncu Lacrimose naprawde trzeba kochac [/quote:bae63948cc]
Ale ktoś go tej miłości musi nauczyć :wink:
Aż dziwne, że się chłopak nudził bo koncertowo Lacrimosa brzmi jak calkiem rockowy zespół. A może...spryciarz zgrywał małe co nie co na komórkę :wink:
Wysłany: 2007-08-08 18:53
Nie zgodzę się. Miłosci trzeba sie nauczyc samemu - odkryc ja w sobie, nie w kims : )
Wysłany: 2007-08-08 20:19
Tak jak każde uczucie, trzeba je odnaleźć w sobie żeby było prawdziwe, nasze...
Ale czy nie miło czasami odnaleźć miłość w czyichś oczach?
A w poszukiwaniach muzycznych? Można wsłuchując się w siebie odnaleźć własną muzykę ale można też mieć szczęście trafić na mądrego przewodnika...
Wysłany: 2007-08-08 23:29
Mądry przewodnik jest bezcenny - to fakt, ale i on nie nauczy miłosci, moze jedynie skierowac na dobre tory.
A miłosc w czyis oczach - za szybko gasnie.
Wysłany: 2007-08-09 19:01
[quote:3c2f70d626="ChaoticDreams"]Mądry przewodnik jest bezcenny - to fakt, ale i on nie nauczy miłosci, moze jedynie skierowac na dobre tory.[/quote:3c2f70d626]
Mądry przewodnik nie będzie nakazywał tylko wskaże kierunek...czyli pomału z różnych stron dochodzimy do tego samego :P
[quote:3c2f70d626="ChaoticDreams"]A miłosc w czyis oczach - za szybko gasnie.[/quote:3c2f70d626]
Pewnie, że tak ale czasami warto zobaczyć ten blask choćby na chwilę...
Wysłany: 2007-08-10 10:51
Wiesz, ja po tym jak moje iskierki nadal płoną, a czyjeś z dnia na dzien przestały to juz w to nie wierze ; )
Przewodnik - ja takowego nie spotkałam jeszcze, moze stad moja opinia :)
Wysłany: 2007-08-10 18:03
[quote:a29420b05a="ChaoticDreams"]Ojeja :D
Co do gościa - zapewne tak było, "nam sie podoba, jemu tez musi" - zal mi było chłopaka, bo w koncu Lacrimose naprawde trzeba kochac [/quote:a29420b05a]
Na pewno trzeba ? A Legendary Pink Dots ? To przeciez trudniejsza muza. A przecież Alan mial niecałe 5 lat gdy go zabraliśmy na koncert Kropek i świetnie się bawił.
AlkorXIII -dziadek got
Wysłany: 2007-08-10 20:24
Widać czuł "to coś" : ) gosc najwyraźniej nie czuł : )
Alkor.. witam :D nie wiem czy mnie kojarzysz? :D (The Evil Fairy) :)
Wysłany: 2007-08-10 20:36
Niektóre mroczne kołysanki kropek mogą działać całkiem kojąco na kilkulatka :wink:
Tylko co będzie jak za parę lat zostanie miłośnikiem muzyki, że tak powiem bardziej popularnej? :wink:
ChaoticDreams: Fakt, kiedy widzi się już tylko swój odbity blask...
Wysłany: 2007-08-10 21:47
[quote:7bbc4f261e="inthe"]ChaoticDreams: Fakt, kiedy widzi się już tylko swój odbity blask...[/quote:7bbc4f261e]
Yyy? nie zrozumiałam do czego to? :P
Wysłany: 2007-08-20 15:39
[quote:c3fd141efa="ChaoticDreams"]Yyy? nie zrozumiałam do czego to? :P[/quote:c3fd141efa]
No i skończył się krótki urlop...
To było do tych iskierek...kiedy płoną już tylko Twoje to patrząc w czyjeś oczy możesz czuć się jak słońce, które w księżycu widzi już tylko swój odbity blask...
Wysłany: 2007-08-20 20:27
Chyba, że tak :)
Wysłany: 2007-08-21 00:27
Jak nie jak tak :lol:
Wysłany: 2007-09-10 14:27
Dzisiaj wieczorem wybieram się po dvd, a w krótce zamówię sobie limotwaną edycję płyty cd :)
Wysłany: 2007-09-10 20:39
[quote:45bc07e69f="blashyrk"]Dzisiaj wieczorem wybieram się po dvd, a w krótce zamówię sobie limotwaną edycję płyty cd :)[/quote:45bc07e69f]
Pogratulować :P
Tylko dlaczego tak późno?
Wysłany: 2007-09-11 14:56
I jak wrażenia :D