Wysłany: 2007-05-17 13:15
:arrow: zet masz wiele racji:) nie przeczę i przyznaję Ci ją:) i powiem, ze już cjholernie żałuję co nie których ,,rozrywek" które przeszły mi koło nosa.
:arrow: minawi pobawię... ostrrrro :twisted: tzn. co?...że żyletkami? hihi
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-05-17 15:15
[quote:c05ba68bb9="Semjan"]:arrow: zet masz wiele racji:) nie przeczę i przyznaję Ci ją:) i powiem, ze już cjholernie żałuję co nie których ,,rozrywek" które przeszły mi koło nosa.
:arrow: minawi pobawię... ostrrrro :twisted: tzn. co?...że żyletkami? hihi[/quote:c05ba68bb9]
Oj... nawet nie wiecie ilu imprez ja zaluje na ktorych nie bylem... ale odbije sobie to na bank bo w koncu mlody jeszcze jestem :D
a co do bawienia sie zyletkami to watpie zeby minawi to miala na mysli, w koncu tak bawia sie tylko EMO, a Kasia chyba do tej subkultury (nie) nalezy
...miej żabę zawsze pod ręką
Wysłany: 2007-05-17 16:28
[quote:b4aab92dc6="Khamill"] a co do bawienia sie zyletkami to watpie zeby minawi to miala na mysli, w koncu tak bawia sie tylko EMO, a Kasia chyba do tej subkultury (nie) nalezy[/quote:b4aab92dc6]
:arrow: Khamill
ja też nie należę do EMO ...hehe...,a się bawię...za każdym razem jak się golę:) i czasem ostro pojadę po twarzy jak mi rąsia zadrży.
Panią też to się zdarza, aczkolwiek na innych częściach ciała
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-05-20 00:44
Dlatego nie poszłam na żaden z dni juwenaliowych :twisted:
Mam tu lepszą muzyczkę na kompie i całą chatę dla siebie - Ale jazdaaaaaaaaaaaa :wink: :twisted: 8) :lol: :D
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-05-20 14:12
Uwaga! Na stronnicze wypowiedzi członków fanclubów coponiektórych zespołów należy brać poprawkę :wink: :lol:
Wysłany: 2007-05-20 14:18
No masz! :D Uderz w stół, a nożyce... :lol:
Wysłany: 2007-05-20 14:51
Chciałbym podziękować Schwei, która w swej trosce przygarnęła nas wszystkich pod swój przesławny [size=18:294e758384]CYC[/size:294e758384] Niczym rzymska wilczyca miała nas wszystkich pokotem położonych na kolanach. [size=18:294e758384] WIELKI SZACUNEK :twisted: :twisted: [/size:294e758384]
No i fajne były piosnki ludowe podczas powrotu ciemną nocą wzdłóz Malty... :twisted: :twisted:
Wysłany: 2007-05-20 20:54
a ja bylem przez wszystkie 4 dni na juwenaliach :P codziennie prawie od początku imprezy do samego końca :D (no w czwartek od 21, na regge ;] bo hip-hop jest błe )
w pierwszym dniu Akurat bylo świetne, w drugim Vavamuffin i nie tylko, w piątek(jśli kogoś to tu interesuje :P ) Jerry Ropero & Denis the Menace, Tocadisco i Laido :D. A co do soboty to przekonalem się nawet trochę do Huntera, bo tak jak cos tam ich słyszalem to tak sobie, Dog Eat Dog chyba w ten dzień nie do końca pasował mi się wydaje, no a Lady Pank to po paru kawalkach sobie odpuściłem bo było nudnawo Ale ogólnie moje pierwsze juwenalia będę miło wspominać :)
Wysłany: 2007-05-22 08:39
[quote:697d578866="elektronik_tk"] Ale ogólnie moje pierwsze juwenalia będę miło wspominać :)[/quote:697d578866]
Przyznam się że też pierwszy raz byłam na juwenaliach. własciwie tylko Huntera i Lady Pank słyszałam bo byłam tylko na chwile. W Poznaniu (2 dni, bo wiele innych równie ciekawych zajęć miałam) ale bardzo mi sie podobało i choć nigdy wczesniej nie słuchałam Huntera to teraz zaczne napewno.
( choć znam Lady Pank dobrze to nudno nie było bo byłam ze [color=red:697d578866]wspaniałymi ludzmi [/color:697d578866], których serdecznie pozdrawiam :wink: )
Za rok przyjade na całe juwenalia 8)
:wink:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Wysłany: 2007-05-23 15:39
http://www.studnet.pl/view_video.php?viewkey=893487bd98fa830fa641 Film z pochodu studenckiego a raczej przed pochodem, na placu Mickiewicza. Nawet pod koniec filmiku rozpoznałem udzielającą wywiadu bywalczynię np cyborgy :P poszukajcie siebie, kto był. Mnie tam nie załapało na szczęście ;]