Wysłany: 2007-05-02 12:33
ja też się wybieraMM :roll:
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Wysłany: 2007-05-02 12:44
Hehe.. w razie potrzeby pamietajcie, że na Cytadelę nawet pizzę dowożą :lol: :lol: :lol:
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2007-05-02 12:45
a potem trzeba będzie wynajać autobusy i ,,tyle chłopa" autobusami :twisted: odwozić do domu haha
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-05-02 13:07
[quote:92c07d1cb7="Angaria"]Hehe.. w razie potrzeby pamietajcie, że na Cytadelę nawet pizzę dowożą :lol: :lol: :lol:[/quote:92c07d1cb7]
jestem w niebie :twisted:
Wysłany: 2007-05-02 13:11
[quote:2bdca25c6b="SCHWEIGENDE"]jestem w niebie :twisted:[/quote:2bdca25c6b]
Hehe, Schwei !!! Jakby co, rozmawiaj z Amorphousem, on ma wprawę w zamawianiu pizzy na Cytadelę :lol: :lol: :lol:
W zeszłym roku świętowaliśmy tam urodziny Minawi, a że wszyscy zgłodnieli po alkoholu, trza było się posilić więc zamówiliśmy pizzę... a jaka była dobra :D:D:D
Wysłany: 2007-05-02 13:16
dzięki za cenne wskazówki :) Schwei i bez alkoholu żarłoczna :twisted:
szkoda, że Ciebie nie będzie
Wysłany: 2007-05-02 13:30
Hehe dzięki !! <ściaska Schwei>
Niestety do końca tygodnia jestem uziemiona na moim końcu świata (musze pokazać się w końcu dyrygentowi, bo mnie zabije jak nie pójdę na próbę), ale w niedzielę wracam, więc mam nadzieję, że to nadrobimy, w końcu majówki dopiero się zaczynają i będzie jeszcze nie jedna okazja.
A już się za Wami strasznie stęskniłam.
Bawcie się dobrze, bądźcie NIE-grzeczni i wypijcie moje zdrowie !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2007-05-02 15:48
jestesmy na wzgorzu kolo cmentarza
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2007-05-02 16:53
Szkoda, że nie mogłem się przyłączyć. Nadal jednal z ogromnymi nadziejami zapytam- co z poprawką w piątek 4. maja? Akurat po pierwszej maturze będę więc do picia pewnie chęć też będzie
Wysłany: 2007-05-02 22:33
Właśnie wróciłem (curse you komunikacja swarzędzka!)
Stwierdzam ze było fajnie i wkoncu poznałem ludków z dp. Więcej takich wyjść xD
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Wysłany: 2007-05-02 22:37
My także wróciliśmy. Było bardzo fajnie. Mam nadzieje, ze Darkplanetowiczom sie spodobało i czesciej bedziemy sie spotykać na łonie natury.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-05-02 23:43
[quote:f6f9fee5af="Kirke_Femme_Fatale"]Ja tez juz wrocilam :D
Byla fajnie :P Jestem za powtorka :twisted:
A goraczka 37 to nie tak zle, w pt. bedzie powtorka moze. :)[/quote:f6f9fee5af]
Zgadzam się ;P 37 to nie tak źle już :)
No ale miałem pisać o powtórce...
DOSKONALE jeśli się odbędzie a jeszcze lepiej jak będzie wiadomo na 100% Bo kto wie gdzie nogi poniosą w (oby) piękny, słoneczny piątkowy dzień tuż po egzaminie, jeśli nie pojawi się jakiś plan
Wysłany: 2007-05-03 00:21
Proponuje powtórkę w piątek.... bo w czwartek w nocy pracuje
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Wysłany: 2007-05-03 08:54
Majówka była świetna. Nie spodziewałem się, że tyle ludzi przyjdzie :) Następnym razem trzeb tylko od razu więcej piwa kupić i wziąsc jakieś latarki :P
Wysłany: 2007-05-03 08:56
Ja tez jestem za powtórka
Piątek mi pasuje
A co do wczorajszej majówki to bylo fajnie..tylko szkoda że musiałem sie tak wcześnie zmyć :/
Uczcucia zawieraja sie w ludziach a nie w słowach i czynach
Wysłany: 2007-05-03 09:40
no cóż wy mroczne nasienie :P Przetrzymaliście mnie 3 h dłużej to jak Mi się uda (watpię) odwiedzę was szybko na rowerze, bo co do zostania to nie ma szan ( ale ... czy ja tam żałuję ? :D Pizza Rulez )
"Peace is a lie - there is olny emotion. Through passion i get strengh. Through strengh I gain power. Trough power I gain victory. Through victory my chains are broken. The force shall free me."
Wysłany: 2007-05-03 10:07
No to ja będąc upierdliwym w moich staraniach napiszę do wszystkich chętnych na powtórkę ludków- piątek pod Dzwonem ok. godziny 16? :D
Wysłany: 2007-05-03 10:23
ja za dużo wypiłam :P
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Wysłany: 2007-05-03 10:26
No to i ja też wtrące 3 grosze
Pomimo podobnego strachu jaki miał Elvis, że nie będzie nikogo znał to wkońcu zostałam przekonana by pójść :] Wprawdzie nei zabawiłam długo <ech.... niby sie do Matury ócze > Ale i tak wyad uważam za udany xD
Jos ale trzeba przyznać że powrót z "krzaczków" mijając kopulującą pare był ciut zabawny :P
A co do piątku to ja obstawiam, że tak od 12.30 wielu maturzystów się tam będzie błąkać 8)
If only I knew what I know today... I would hold you in my arms, I would take away the pain...
Wysłany: 2007-05-03 11:34
Szalony Kapelusznik stwierdził , że lepiej by było od 18, ale kto pierwszy ten lepszy :D
P.S. Czy szalony siędobudził już po tej imprezie na kosmonautów ? :D
"Peace is a lie - there is olny emotion. Through passion i get strengh. Through strengh I gain power. Trough power I gain victory. Through victory my chains are broken. The force shall free me."