Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Majówka na Cytadeli. Strona: 2

Artykuł: Majówka na Cytadeli

Wysłany: 2007-05-01 12:36

Ponawiam moje pytanie: CZY KTOŚ BĘDZIE MIAŁ JAKIŚ SPRZĘT GRAJĄCY??????????????!!!!!!!!!!!! BO wrazie co, mogę zabrać swoj, tylko baterie trza będzie kupić. :wink:

Keep Talking...

Wysłany: 2007-05-01 13:37

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Uuuhu, chetnie bym tam was pozanala, a ze bede w tej metropolii, gdzie nia ma automatow na bilety mpk :roll: :P 2.05. jak sie okazuje, to moze i ja bym sie zaprosila 8) Tylko taka fremde jestem :?

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2007-05-01 14:23

dann lernst Du uns einfach kennen :twisted: a automaty na bilety są złe :lol:

Wysłany: 2007-05-01 14:35

Osoby nie znające języka niemieckiego proszą o dubbing lub chociaż o lektora hehehehehe. A tak swoją drogą to zgłaszajcie swą ochotę przybycia w kalendarzu wydarzeń co byśmy mięli ogląd ilu nas będzie :wink: !!!!

Keep Talking...

Wysłany: 2007-05-01 15:05

mara (Anciliae)
mara

Ich wäre sehr zufrieden, Euch zu treffen :P Dobra, koniec z niemieckim. Chetnie się z Wami spotkam, tylko o 16 bede jeszcze daleko, wiec jakby co, to moze niech ktos sie zaopatrzy w jakas krede i pod zegarem napisze, gdzie impreza zawedruje :wink: , bo kontaktu z nikim z Was nie mam... leider :P

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2007-05-01 15:15

dla przesympatycznego Pana w kapeluszu polskie napisy :twisted:

wymieniamy sobie po prostu uprzejmości związane z wzajemnym poznawaniem się :)

mara - coś wymyślimy :) przychodź śmiało!

Wysłany: 2007-05-01 17:34

[quote:7207fece26="CHMK"]Zasadniczo.. tak w zasadzie.. ej, zrobimy powtórkę czwartego?..
pliiiz![/quote:7207fece26]

Ooooo i to dobry pomysł bo trzeciego mnie nie będzie a chętnie bym poznał trochę ludzi z DP

Wysłany: 2007-05-01 19:19

[quote:aaf52c3ce3="CHMK"]Zasadniczo.. tak w zasadzie.. ej, zrobimy powtórkę czwartego?..
pliiiz![/quote:aaf52c3ce3]
"Zasadniczo nie mam nic przeciwko, wręcz przeciwnie nie mam nic na przeciw"hehehehe. Poprawinki zwykle są równie fajne jeśli nie lepsze :wink: .
To w końcu ktoś ma ten sprzęt grający????? Czy mam przynieść swój????????? Ile ku.....na razy mam się pytać???????? :evil:

Keep Talking...

Wysłany: 2007-05-01 20:08

Szalonykapeluszniku ! nie patrz na innych tylko bierz i koniec tematu :P Na pewno wszyscy będziemy Cię wielbić i toast wzniesiemy na twą cześć za zasługi dla grupy :)

"Peace is a lie - there is olny emotion. Through passion i get strengh. Through strengh I gain power. Trough power I gain victory. Through victory my chains are broken. The force shall free me."

Wysłany: 2007-05-01 20:19

Amen.

Ja sie moze pokaże, nie wiem, bo trochę mi głupio tak podchodzić do grona ludzi mi nieznanych ^_^

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-05-01 20:23

Elvis, nie marudź, chłopie, my nie gryziemy :twisted: walniesz z nami browarka i będziesz swój :)

Wysłany: 2007-05-01 20:55

Drogi Szaleńcze w Kapeluszu Sprzętu grajacego u nas powazny niedostatek, wiec wszyscy bedziemy bardzo zadowoleni i wdzięczni jesli wexmiesz swój.

Przepraszam za zwłokę z odpowiedzia na Twój post

Pozdrawiam i do zobaczenia

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-05-01 21:04

UWAGA UWAGA biorę ze Sobą sprzęt - czytaj przenośny odtwarzacz cd/mc. Jeśli ktoś chce posłuchać muzyczki na, którą ma ochotę niech przyniesie ale albo na kasecie albo na oryginalnym CD. Ten sprzęt "nie lubi" przegrywanych CD-Rów. No i będę zbierał kasę za baterie ale jak dobrze pójdzie to może nawet wystarczą na poprawinki czyli 4 maja hihihihihi :wink: (o ile dojdą do skutku)!

Keep Talking...

Wysłany: 2007-05-01 21:35

Wieczna chwała Ci za to Kapeluszniku. Wartoby za wczasu pomyśleć na jaką lokacjęsię wybrać, aby potem długo nie ględzić :P Osobiście mam jedną godną gdzie nigdy Smerfy nie chodzą, ale moc we mnie słaba i jesli będe to na pewno nie od 16.

P.S. Górka naprzeciwko cmentarza, zaraz obok narożnika Cytadeli gdzie jeździ 69, nad dawnym bunkrem Watachy ( za czasów Isbandii ) ... Może komusprzypadnie do gustu ta lokacja

"Peace is a lie - there is olny emotion. Through passion i get strengh. Through strengh I gain power. Trough power I gain victory. Through victory my chains are broken. The force shall free me."

Wysłany: 2007-05-01 22:28

[quote:d0546300e0="Kirke_Femme_Fatale"]
Moze jakas mapke wkleimy? :lol:
[/quote:d0546300e0]

Prosze bardzo:

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&msa=0&msid=117040292349147369675.00000112495e3822e5d01&ll=52.421398,16.936948&spn=0.009579,0.028582&z=16&om=1

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2007-05-02 09:57

mara (Anciliae)
mara

[quote:8f923184f4="Elvis"]trochę mi głupio tak podchodzić do grona ludzi mi nieznanych ^_^[/quote:8f923184f4]
To Ci powiem tyle, że nie bedziesz sam... :) Ja zamierzam pozanc dopiero wszystkich, którzy tam będą :D
No a tak poza tym, to mam nadzieje, ze nie wymiekniecie za szybko, bo sie spoznie ciut kapke.

Wysłany: 2007-05-02 10:38

Ludziska ... bez marudzenia, że nikogo nie znacie i takie tam. Tez idę na żywioł, ale przecież reszta DarkPlanetowców nas nie pogryzie ! ( nie pogryziecie nas prawda ? :/ ) :P

Wysłany: 2007-05-02 12:02

ok ... czyli choć jedna propozycja zagrozenia odpada ( ale co do tego "niach" razy trzy też mam złe przeczucia ). :P

Wysłany: 2007-05-02 12:18

Nie martwcie się... DarkPlanetanie nie są wcale tacy źli... na Waszym miejscu bardziej bałabym sie komarów

Bawcie się dobrze !! Buziaki z końca świata przesyła Angaria :-* :-* :-*

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2007-05-02 12:25

Widzę....że organizacja spotkanka pełną parą zasuwa:) Biorąc pod uwagę pogodę, towarzystwo....i mniemaną ilość wypitego alkoholu....to majówka będzie przednia.
Mnie niestety nie będzie dane sie przyłaczyć....ale wypiję wasze zdrowie. ŻYCZĘ UDANEGO POPOŁUDNIA! i MIŁEJ ZABAWY:)

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło