Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

CYBORGY 3 - drobna zmiana ^^ Czytać, jeśli się wybieracie!. Strona: 3

Artykuł: CYBORGY 3 - drobna zmiana ^^ Czytać, jeśli się wybieracie!

Wysłany: 2006-06-26 10:32

Ale za taniec to najleprzy sposób aby wytrzeźwieć. Ale mam tu na mysli taki żywiolowy taniec...no nie myślcie odrazu o cza czy itp, tylko poprostu ruch, szybki, krok, szybkie tempo. Żwawo!

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-06-26 10:42

Taaaa, ruch, szybki krok, żwawo....dla mnie jak jestem pijany to najlepszy sposób aby się wywalić i trzasnąć w coś głową :wink:
Ja pląsać nie lubie, a w parach nie lubię wyjątkowo.

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-06-26 10:46

Ja własnie tańcząc najszybciej trzeźwieje wiec gdy mam okazje (nawet gdy nie szumi mi w bani od lakoholu) to staram się tańczyć jak najwiecej. Pal licho, że z dziewczynami, które widze pierwszy raz na oczy ale, jak dla mnie liczy się sama przyjemność.

Wysłany: 2006-06-26 13:48

hmmm jak jak tańczę...to mogę pić i pić ...i nic...a tańczyc lubię...bardzo lubię....zamykam oczy i odpływam...

Before Wysłany: 2006-06-27 14:56

Wlasnie apropos before byly juz rozne rozmowy w kuluarach i chyba robi sie sporo chetnych. Dark_Viper zaproponowal ze wynajmie lokal przed impreza gdyz ludzi moze byc dosyc duzo. Chyba ze masz duuuuza chate

Life is complex: it has both real and imaginary components

Impreza Wysłany: 2006-06-27 18:11

Pogadamy jutro na cytadeli

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-06-27 19:05

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

No właśnie - zapraszam wszystkich na cytadelę jutro :P Bo od 30czerwca już mnie w Poznaniu na co najmniej 2 miechy nie będzie, więc to ostatnia okazja, by się z darkplanetowiczami co niektórymi spotkać :D

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-06-29 09:56

Ocho, nastepna biba się szykuje a ja nie mam jak przybyć. Koło 15 lipca mógłbym ponownie stanac na waszym Pozańskim gruncie z wami (choć w nieco wybrakowanym towarzystwie bo Minawi nie będzie co mnie okrutnie smuci) :evil:

Wysłany: 2006-06-29 10:31

Miechu ja Ci dam kurde wybrakowane towarzystwo!! :evil: kara sroga Cię za to spotka nie ma co :evil:

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-06-29 11:49

... będziemy my

Ale nie martw się, imprezę w pełnym towarzystwie nadrobimy... mam nadzieję, że jak najszybciej. Tak więc liczymy na Ciebie, Kostuchu

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2006-07-03 10:51

Gwint, prosze, tylko się na mnie nie obrazaj! Stawiam sobie za honor spotkanie z Wami! A to "wybrakowane" towarzystwo...no chodzi mi o to, że Minawi nie będzie ale bez niej tez napewno sie świetnie będziemy bawić :twisted: Nie moge się doczekac kiedy ponownie Was ujrze. A kogo ujrze? Nie mam sam czornego pojęcia :twisted: Jeszcze dam znac odnośnie tego mojego zawitania do Poznania! :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło