Wysłany: 2007-03-12 19:37
Tudzież malowaniem proszkowym , woskiem , albo na gorąco :twisted: :twisted: :twisted:
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Wysłany: 2007-03-12 21:54
mówisz o swych popękanych wydmuszkach, Chomiczku? :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2007-03-13 14:06
A ja wróce do początku tematu,...reprezentuje granice czesko polską w górach sowich. No i po troche wrocław bo z wrocka też ekipa coraz wieksza...sorrow, ankh, sataneria, dziki, ja...i jacys inni któych nie znam.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-03-13 14:55
[quote:63e26d6a62="FAFAL"]co katowice katowice heheheheh ja tu reprezentuje jak narazie slask bo jak ktoś jest ze slaska to tylko zaglądnie i pitnie napisze ze dwa 3 posty i go nima :P heheheheheheheheh BUNT W SZEREGACH :P hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:63e26d6a62]
No nie!A ja to co?Patyk?? :twisted: :twisted: :twisted:
No może nie ze Śląska, a Zagłębia, ale to blisko, więc...
Jestem zbulwersowany!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P
Wysłany: 2007-03-13 21:45
do usług :twisted: pozdrawiam Cię również :)
Wysłany: 2007-03-14 17:02
I nawet studencką jajecznicę robi z tych pisanek :D:D
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Wysłany: 2007-03-14 17:35
O czym wy tu pierdolicie tak w ogóle bo przeczytałem to wszystko od początku i ni chu...rozumiem.
Wysłany: 2007-03-14 18:50
No czyli efekt zgodny z naszym zamierzeniem :D:D :twisted:
Wysłany: 2007-03-14 18:59
[quote:56d85acdcf="Raven"]No czyli efekt zgodny z naszym zamierzeniem :D:D :twisted:[/quote:56d85acdcf]Acha...rozumiem, że można tu pitolić o wszystkim i o niczym. No to zaczynam...
Raz chomik marchewke skrobał, oto początek wierszyka.
Podeszła do niego krowa, tu jest wierszyka polowa.
Mniam! i połknęła chomika i to jest koniec wierszyka.
Wysłany: 2007-03-14 19:00
<rotfl> Biedny Chomik
Wysłany: 2007-03-14 19:05
Ano...diabli wiedzą co sie z nim później działo :roll:
Wysłany: 2007-03-14 20:38
Nie ma to jak se chalpnąć raz na jakiś czas gorzką żoładkową :lol: :twisted:
Wysłany: 2007-03-23 10:58
No tak, jak zwykle wszystko sprowadza się do picia, a konkretniej wódki :)
Carpe diem baby !!!!!!!!!!!
Wysłany: 2007-03-23 11:33
I BARDZO DOBRZE !!!!!!!1 mnie to bardzo pasuje moge godzinami debatowac. Oczywiście specyfików zabraknąc nie może hehehe yeahhhhhhhhhhhhhhhh
June jutro ci te Katowice rozniose w strzepy hehehehehehehe :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL