Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Vampire Freaks. Strona: 2

Wysłany: 2008-03-31 14:23

Gorm-Herk (Diabolista)
Gorm-Herk
Wschowa Leszno Poznan Ciołkowo...

[quote:a2820e2738="AbrimaaL"][color=red:a2820e2738]...Gdyby ktoś się uparł to może w oparciu o profil na VF stworzyć ciekawą stronę o sobie... [/color:a2820e2738][/quote:a2820e2738]

to jest duza zaleta VF. ogolnie rzecz biorac to idea swietna popsuta przez ludzi - jak kazda idea. hłeh. i tak zamiast ciekawych profili mamy bohomazy jakis emo nieumiejacych posluzyc sie css, czy nawet html. dla mnie vf jest bardziej czyms w rodzaju wizualnego bloga. bo faktycznie zeby poznac tam kogos to trzeba sie niezle natrudzic - a to wlasnie przez zla organizacje i fakt, ze trzeba placic za lepsza opcje wyszukiwania.
i ogolnie, po raz drugi, za duzo emo.
powiem jednak ze poznalem tam bardzo fajna osobe i dlatego nie zaluje zalozonego tam profilu. pozatym jak sie dobrze poszuka to warto tam siedziec.

Wysłany: 2008-04-26 23:57

Dawno tam nie byłem - musze zrobic rekonesans. Jezeli uwazacie, ze jakis pomysl stamtad warto zaadoptowac na dp dajcie znac - chwilowo sie nudze...

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2008-04-27 20:27

AbrimaaL (Primogen)
AbrimaaL
Atro City Veschova

[quote:22b9f46bd1="amorphous"]Dawno tam nie byłem - musze zrobic rekonesans. Jezeli uwazacie, ze jakis pomysl stamtad warto zaadoptowac na dp dajcie znac - chwilowo sie nudze...[/quote:22b9f46bd1]

Niekoniecznie na VF, ale na różnych portalach (np. Netlog) bardzo ciekawym gadżetem jest pokazywanie ikonki, kto z Twoich znajomych jest online, albo kto dodał niedawno coś na swój profil.

Na początku DP wyświetlał wszystkie osoby online, ale w miarę gdy użytkowników zaczęło rosnąć, zlikwidowaliście to, a teraz przydałaby się taka lista, ale dotycząca znajomych.

Chosen by death don't disagree.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło