Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Electrophobia. Strona: 4

Artykuł: Electrophobia

Wysłany: 2007-04-11 06:35

mi pasuje i jestem jak najbardziej ZA :twisted:

I'm the bitch you hated I'm the pain you tasted.

Wysłany: 2007-05-06 09:25

Adnistral (Bicz)
Adnistral
Gniezno/Połzen

No tak średniawo poszła ta najnowsza edycja electrophobii...
Brakowało tego czegoś wg. mnie... (co było na BLood i CybOrgy...)

Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche

Wysłany: 2007-05-06 11:51

Fajnie sie bawilem,swietny set Kroolika (potem musialem niestety uciekac).
Co nie podobalo mi sie to stosunkowa duza ilosc ludzi nie-z klimatu do tego mocno pijana i zachowujaca sie agresywnie,po akcji przy barze pare osob opuscilo lokal.Dziwi mnie to ze mimo 6 zl za wjazd takie typy sa w srodku.

'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'

Wysłany: 2007-05-06 12:03

[quote:7c14074315="Adnistral"]No tak średniawo poszła ta najnowsza edycja electrophobii...
Brakowało tego czegoś wg. mnie... (co było na BLood i CybOrgy...)[/quote:7c14074315]

nie wiem czego ci brakowalo :?: :roll:
impreza przednia!!!dobrze sie bawilam no i trancow jak zwykle nie brakowalo z czego sie bardzo ciesze :D

a akcji przy barze i nie tylko to tam wiecej.. niestety ,ale trzeba przebolec to,bo bazyl to specyficzne miejsce skupiajace rozny elementy :/
osobiscie wolalabym by imprezy tego typu zostaly przeiesione w ciekawsze miejsce,ale co zrobic..

Wysłany: 2007-05-06 13:04

[quote:5e53ab0b08="electronaut"]Fajnie sie bawilem,swietny set Kroolika (potem musialem niestety uciekac).
Co nie podobalo mi sie to stosunkowa duza ilosc ludzi nie-z klimatu do tego mocno pijana i zachowujaca sie agresywnie,po akcji przy barze pare osob opuscilo lokal.Dziwi mnie to ze mimo 6 zl za wjazd takie typy sa w srodku.[/quote:5e53ab0b08]

Widocznie trzeba zrobic impreze z "selekszynem" jakims, bo juz nie raz sie zdarzalo ze nawet wydawaloby sie zaporowa cena pt 10pln nie jest w stanie odstraszyc niektorych "specyficznych" ludzi

Wysłany: 2007-05-06 14:18

[quote:8a7e658385="vladdrank"]Widocznie trzeba zrobic impreze z "selekszynem" jakims, bo juz nie raz sie zdarzalo ze nawet wydawaloby sie zaporowa cena pt 10pln nie jest w stanie odstraszyc niektorych "specyficznych" ludzi[/quote:8a7e658385]

Wtedy to mnie nie wpuszczą :oops: bo bynajmniej nie ma image godnego dziewczyny przychodzącej na tego typu imprezy :roll: :wink:

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Wysłany: 2007-05-06 14:44

Pochlebca! *:

Co do ochroniarza, to na koniec rozrabiał więcej niż niejeden prymitywny bywalec bazylowy :twisted: Może więc wprowadzić własną ochronę jako dodatek do bazylowych 'panów pilnujących'?

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Wysłany: 2007-05-06 15:26

Mnie nie było z powodu ataku stanu ciężkiego lenistwa
Odbije sobie za tydzień ^_^

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-05-06 19:56

[quote:2cef98906e="Kirke_Femme_Fatale"]Malo ludzi sie pojawilo :roll:[/quote:2cef98906e]

No widzę że w obserwacjach to średnio sobie radzicie. Ludzi było dokładnie tyle samo ile na edycji pierwszej i zerowej. Czyli niewiele.
No ale cóż potencjalni bywalcy tej imprezy boją się przychodzić do Bazyla. to klub zdecydowanie nie dla nich. Jeszcze raz podkreślam że Electrofobia to nie impreza dla gothów! Teoretycznie to impreza dla każdego o otwartym muzycznie umyśle, pragnacych pobawić się przy beatowej muzyce elektronicznej. Przedewszystkim jednak to impreza dla ludzi z dystansem do samych siebie. Trochę to utopia bo niestety takich osobników jest jak na lekarstwo Nie każdy jest tak idealny jak ja ;P Tymniemniej jst to jedna z ostatnich jeśli nie ostatnia Electrofobia w Bazylu. Zdecydowanie nie taki cel mi przyświeca by robić kolejną "Bazylową" imprezę,choć bez wątpienia dażę to miejsce sporym sentymentem.

Pozdrawiam.

>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<

Wysłany: 2007-05-06 20:46

Gwarantuję że napewno nie daleko

>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<

Wysłany: 2007-05-06 23:56

mi to bez roznicy gdzie impreza bedzie byleby byla :D
Sthil wymiatasz :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło