Wysłany: 2007-03-18 23:41
[quote:9c742c0cd6="electronaut"][quote:9c742c0cd6="Inyaloome"]
tak, tak...oczywiscie... 8)
(...) Ale to jest oczywiscie moje zdanie-ktore z pewnoscia dla niektorych bedzie ''nie trendy'' :twisted: :wink:[/quote:9c742c0cd6]
Czyli nie lubisz elektroniki,w takim razie cie rozgrzeszam... :wink:[/quote:9c742c0cd6]
No wiesz, ja czasem mialam trudnosci w przebrnieciu przez tego typu sety juz na Cybermassach, szczegolnie jak Ty grales :twisted: :wink:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Wysłany: 2007-03-19 00:00
och wtedy bylo rowniez swietnie :D
Wysłany: 2007-03-19 00:46
[quote:f50cafdd13="Inyaloome"]
No wiesz, ja czasem mialam trudnosci w przebrnieciu przez tego typu sety juz na Cybermassach, szczegolnie jak Ty grales :twisted: :wink:[/quote:f50cafdd13]
I jak objawialy sie te 'trudnosci'?Tanczylas z niezadowolona mina? :lol:
'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'
Wysłany: 2007-03-19 00:47
[quote:a0a0f66d46="CyberLacha"]och wtedy bylo rowniez swietnie :D[/quote:a0a0f66d46]
Oj bylo fajnie,szczegolnie w Quescie..
'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'
Wysłany: 2007-03-19 00:53
nom :D ach jak to milo powspominac :D
hihi zaraz sobie stare fotki zlookam :D
Wysłany: 2007-03-19 09:49
thx :) cieszę się że dotrwaliście do tej 2-4 :)
jesli chodzi o zroznicowaną muzę na pewno nie zabraknie jej na bloodlustowych urodzinach 31/03 wiecej info jeszcze dzis - jedno tylko powiem - nie bedzie zadnych koncertow
od 20:00 klub nasz - a co za tym idzie wiecej czasu - takze na muzykę nie electro -
oraz jakies filmy wspominkowe. galerie zdjec z ost 3 lat big screenie z klimatycznym podkladem goth&electro
Wysłany: 2007-03-19 12:28
[quote:9102bfaf02="Inyaloome"]A ja sobie pokrytykuje:D
Dla mnie pan Olaf byl...bez sensu...chyba mu sie imprezy pomylily...ale zdaza sie, bo w koncu granica przejscia jest niewielka :twisted:
[/quote:9102bfaf02]
Zapewniam że Olaf był jak najbardziej na miejscu, inaczej bym go nie zaprosił. Na Electrofobii będą pojawiać się różni DJ'e prezentujący najróżniejsze odmiany tanecznej elektroniki. Napewno pojawią się także ludzie grający typowy Trance w różnych odmianach. Tak więc zapewniam że dokładnie wiem kogo zapraszam
[quote:9102bfaf02="MiK"]No właśnie o ten "mroczniejszy" klimat chodzi w tych imprezach. To co grał Olaf za bardzo przypominało typowe techno, czy dyskotekę. Fakt, że koleś jest naprawdę dobry technicznie, ale jednak Madonna na tego typu imprezie to nie jest to co tygryski lubią najbardziej.[/quote:9102bfaf02]
Electrofobia nie ma aspiracji być imprezą mroczną, tylko taneczną. Zapewniam że tego typu utworów na dyskotece napewno nie usłyszysz, nie jest to również techno jak twierdzisz choć pewne podobieństwa napewno są.
Nie spodziewajcie się też gotyku (chyba że w remixach)
Ja sobie zdaję sprawę że jesteście nie przyzwyczajeni do tego typu imprez, bo poprostu takowych nie ma. Możliwe że część z Was nie będzie na Electrofobię wogóle przychodzić. Ja staram się przyciągać nowych ludzi. Choć oczywiście gorąco zachęcam do poszerzania swoich horyzontów muzycznych, bo stali bywalcy są przezemnie bardzo mile widziani.
>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<
Wysłany: 2007-03-19 12:59
Ja bede napewno przychodzic na kazda impreze :D bardzo mi sie podobalo :)
a trancy sa swietne :)
Wysłany: 2007-03-19 13:02
[quote:2b70c2a3df="electronaut"][quote:2b70c2a3df="Inyaloome"]
No wiesz, ja czasem mialam trudnosci w przebrnieciu przez tego typu sety juz na Cybermassach, szczegolnie jak Ty grales :twisted: :wink:[/quote:2b70c2a3df]
I jak objawialy sie te 'trudnosci'?Tanczylas z niezadowolona mina? :lol:[/quote:2b70c2a3df]
hehe, ten czas spedzalam na kanapach z piwem czy drinkiem! :wink: 8)
Co do tamtych czasow i imprez...hmm..byly dla mnie lepsze...ale niestety nowoczesne dzwieki sa teraz zbyt popularne by z nich zrezygnowac :twisted:
A poza tym - witam Sebastiana 8)
i dodam tylko, ze nazwa tej imprezy mowi sama za siebie i nie musisz chyba tlumaczyc jej zalozen :wink:
Ja i tak uwazam, ze juz slawny pan O. nie do konca tam pasowal, poniewaz gral cos, co slychac w kazdej lepszej dyskotece , a to niekoniecznie jest fajne :twisted: :wink:
Pozdr. 8)
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Wysłany: 2007-03-19 13:17
[quote:d3ba8b5ac5="Attack"]jedno tylko powiem - nie bedzie zadnych koncertow [/quote:d3ba8b5ac5]
To jedna z lepszych wiadomości jakie ostatnio słyszałem
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2007-03-19 13:35
[quote:04e8273cd7="Inyaloome"]
A poza tym - witam Sebastiana 8)
i dodam tylko, ze nazwa tej imprezy mowi sama za siebie i nie musisz chyba tlumaczyc jej zalozen :wink:
Ja i tak uwazam, ze juz slawny pan O. nie do konca tam pasowal, poniewaz gral cos, co slychac w kazdej lepszej dyskotece , a to niekoniecznie jest fajne :twisted: :wink:
Pozdr. 8)[/quote:04e8273cd7]
No witam,witam
Wiesz. Olaf gra electro clash i electro pop. Z chęcią przeszedł bym sie na taką dyskotekę gdzie można czegoś takiego posłuchać Jak znasz jakiś adres to ja poproszę. U nas raczej ludzie są nie przyzwyczajeni do takiej muzyki, bo nikt jej nie gra. Zresztą myślę że takie gatunki muzyczne trafiają w trochę innych odbiorców, dlatego trudno stałym bywalcom imprez w Bazylu je zaakceprować.
Wysłany: 2007-03-19 13:47
parkiet zapelnil sie juz w polowie setu Olafa tak wiec jednak sie podobalo .. zazwyczej pierwszy set ludzi nie wkreca ,a jemu sie to udalo :)
Wysłany: 2007-03-19 13:53
a swoją drogą duet NUN bardzo efektownie prezentował się na scenie 8)
Wysłany: 2007-03-19 14:00
oj tak :) 8) 8)
Wysłany: 2007-03-19 14:31
[quote:fc58dd40f7="alphar"] (...)Ja mam skromną nadzieję, że kiedyś w końcu zadba się w poznaniu o fanów japońskiej electroniki i wszelkiej j-alternatywy. To dopiero miałoby moc skopać tyłki tym wszystkim mrocznym istotom parkietowym :)
Z mojej strony to tyle.[/quote:fc58dd40f7]
Podobno takie klimaty maja wystapic w Forcie :wink:
Sthil - ludzie cenia sobie SQ :twisted:
Ja nie moge Tobie nic polecic bezposrednio, poniewaz nie bywam w tak ''goracych''miejscach, :P i co najwyzej moge sie powolac na to, co uslyszalam od bywalcow. :twisted:
Wysłany: 2007-03-19 14:37 Zmieniony: 2007-03-19 16:40
w sq jak juz to sa d'n'b albo trancy.. electro clashe w miesnej czasem :)
volierka jest cute and dance buahahaha :twisted:
/poprawka :D nie sq tylko iq/ :twisted:
Wysłany: 2007-03-19 14:44
W SQ gra się przedewszystkim house, progresive house, electro house i wszelkie klimaty krążące wokół tych gatunków. Klimatów granych przez Olafa raczej się tam nie gra, a jeśli wogóle to w nikłym procencie.
Wysłany: 2007-03-19 16:39
[quote:9dd0a34fc4="Sthil"]W SQ gra się przedewszystkim house, progresive house, electro house i wszelkie klimaty krążące wokół tych gatunków. Klimatów granych przez Olafa raczej się tam nie gra, a jeśli wogóle to w nikłym procencie.[/quote:9dd0a34fc4]
shit :D mialo byc iq :D
sorka akurat lukalam fotki z sq :twisted:
hehe
Wysłany: 2007-04-10 21:40
właśnie doszły mnie słuchy, że 27 kwietnia u Bazyla odbędzie się kolejna impreza z cyklu Electrofobia.
Czy ktoś coś o tym wie? :roll:
I'm the bitch you hated I'm the pain you tasted.
Wysłany: 2007-04-10 21:53
http://www.electrofobia.prv.pl/
pierwotnie tak mialo byc ale robienie pod rzad efobii i bloodlust bylo nieco srednim pomyslem więc udało się zrobić tak że 28/04 w sob w Bazylu jest BloodLust a tydzień poźniej 5 maja (zamiast Route66) odbędzie się Electrofobia - tym razem gościem specjalnym będzie
Kr-lik czyli frontman Controlled Collapse 8)
więcej info soon - już oficjalnie - w każdym razie reasumując
następna Electrofobia 5 maja