Wysłany: 2007-04-15 11:25
no a dla mnie koncert bremenn i troche po nim bylo ok a potem dopiero jak wkroczyly klimaty a la cyborgy kolo 2 do konca to wtedy juz był wypas :)
Wysłany: 2007-04-15 11:47
no właśnie, trochę mało tego NIN było... Na "Closer" to musiałam się spoooooro naczekać :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-04-16 15:02
dziękujemy za liczne przybycie, ponownie >200 osób spędziło noc w klubie
tym razem przy mocnym graniu i koncercie
no i cóż... za rok Panzernacht 2008 :]
ps. obsuwa w probie Bremmen (proba miala zakonczyc sie o 19:00 a zakonczyla o 20:30) spowodowała nieco zamieszania stad tez plan lekko się 'rozjechał'
Wysłany: 2007-04-17 16:01
Było zajebiście jak wg. mnie i moich dzieci ;]...
W każdym razie troche za mało MM było...
Ale i tak zabawa była przednia...
Sex, Drugen und Industrial ;]
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Wysłany: 2007-04-18 20:48
a jakies fotki będą na DP wrzucone :>?
Wysłany: 2007-04-21 21:39
Świetnie było :)
riiispekt dla scenografii :)
Dla fanów rammstein i feuerraderowcow bylo sporo wzruszen - ja juz na intrze ryczałam :D Filmik genialny (show must go on i wybacze dieslowi nawet wstawienie tam zdjecia na ktorym przewodnicze jakiejs zlotowej orgii
Koncert swietny, muza na imprezie tez bez wiekszych zastrzezen, klimat swietny.. muaaah :)
Co prawda nic nie przebije before party sprzed roku ( ludzie byli tak wymieci, ze potem wiekszosc fr zalegla na kanapach i przespala wiekszosc imprezy...) ale sama impreza zdecydowanie lepsza :)
Dziekujemy za zarezerwowanie nam stolików :)
...to, co ca rok czołg?
Victims, aren't we all...