Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Temple Of Goths. Strona: 2

Artykuł: Temple Of Goths

Wysłany: 2007-01-14 13:59

no Sthilmann zdobył wczoraj mistrzostwo świata

gdyby nie skończył grać to byśmy sie rozpłyneli na tym parkiecie, bo gorąco było okrutnie

zabieram sie za zdjęcia-za chwilę je podrzuce

Wysłany: 2007-01-14 14:13

no zdjęcia nie będą najlepsze bo było tak gorąco i wilgotno że aparat mi strajkował - zoom umarł

ożył dopiero jak zeszliśmy z parkietu na tym dziwacznym rockowo-wuj wie jakim secie[/b]

Wysłany: 2007-01-14 14:16

Dark_Viper (Primogen)
Dark_Viper
Bydgoszcz/Poznań

stronka poprawiona. przepraszam za błędy, ale robiłem to bezpośrednio po przyjściu z TOG. wszystko już jest ok.

In Nomine Noctis

Wysłany: 2007-01-14 15:10

Impreza byłą niesamowita. Miejmy nadzieję, że będzie więcej tak udanych.
Ja i tak najbardziej się zdzwiłem, gdy jako ostatni utwór puścili Akurat. 8O

Mało mi wciąz... :twisted:

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-01-14 15:19

czekam czekam :))) Carmen juz mi podeslala troche fotek

bylo dobrze :twisted:

Wysłany: 2007-01-14 16:06

Cały... Trzeba go jedynie wybielaczem potraktowac - zły gothyk odcisnął na nim swe piętno. Ludzie mają dziwny nawyk ciągnięcia za krawat i niszczenia tym samym wiązania. Musze znaleźć jakieś wiązanie zabezpieczające przed tym

Mam czas do piątku...

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-01-14 17:53

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Impreza była świetna. Lało się ze wszystkich obficie na parkiecie, co oznacza, że nikt się nie oszczędzał :twisted: Ten rockowopodobny set mnie totalnie zdziwił, ale myślę, że w sumie dobrze że się pojawił, bo była choć chwila by odpocząć i napić się browca 8) Było parę niezłych kawałków, których już dawno nie słyszałam na imprezach :D No i frekwencja dopisała, a Bazyl się zliltował i nie wyrzucał ludzi o 3.30 w nocy, jak to zdarzyło się w piatek, hehe.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-01-14 18:19

Prosze bardzo - zdjęcia z wczoraj w mojej galerii

Wysłany: 2007-01-14 18:34

hyhy

to co zlego to nie ja :twisted:

Wysłany: 2007-01-14 18:46

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Według mnie impreza podniosła poprzeczkę, która niedługo z pewnością opadnie, bo w końcu Gdańsk nie moze przebywać ciągle w Poznaniu :wink:
Sthil..miał 3-4 pierwszych kawałków dobrych-jak za starych czasów, jednak pózniej wpadł w swój ...ech..no nie podobało mi się...
A co do sławnego już seta-dla mnie był ok- miło było poszaleć w innej konwencji.. :wink: :twisted:

Tak więc ogólnie, w moim odczuciu, impreza była udana (poza przesadną ceną wejściówek 8) )!
(jednak szkoda, że przez niektórych zostałam źle odebrana... :evil: )

Pozdrawiam :wink:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2007-01-15 09:02

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

[quote:084b150128="th"]Cały... Ludzie mają dziwny nawyk ciągnięcia za krawat i niszczenia tym samym wiązania. Musze znaleźć jakieś wiązanie zabezpieczające przed tym [/quote:084b150128]

Ludzie i koniki ;P Pseplasam, pse Pana!
Na supełek go, na supełek :D

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2007-01-15 10:46

ups, ja tes pseplasam :oops: :oops: :oops: musiałam Cię jakoś do piłkarzyków zaciągnąć :twisted:

Wysłany: 2007-01-15 10:51

Pan Krawat - obiekt zbiorowego pożądania DarkPlanetowiczek, no no

Impreza Wysłany: 2007-01-15 16:13

Impreza bardzo fajna głownie dzieki ludziom. Frekwencja, ze tak powiem typowa. Natomiast z ta poprzeczka to bym sie raczej niezgodzil. Muza generalnie ok ale ten triphop na poczatku, metal potem chillouty w stylu Thievery Corporation... wszystko z osobna fajnie ale razem jakos mi to nie pasowalo. No i pare wpadek DJ... Każdy ma swoje zdanie to jest moje.
Jednak optuje za imprazami w Poznańsko - Wrocławskim stylu .

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2007-01-15 16:25

bylo good :D

co do poprzeczki mhhh..

sa lepsze i gorsze imprezy.. nigdy nie ma reguly..
zalezy to od ludzi i od tego czy wejda w klimat dji
ja tym razem weszlam.. jezeli przez dwie godziny nie wtracam sie do tego co leci znaczy,ze impreza jest udana :!:

Wysłany: 2007-01-15 20:23

Dark_Viper (Primogen)
Dark_Viper
Bydgoszcz/Poznań

zmiana strony z fotami na

http://www.dark-viper-site.prv.pl/tog/tog.html

In Nomine Noctis

Wysłany: 2007-01-15 20:53

no coz i najlepszym sie "przerywniki"zdarzaja ..

Wysłany: 2007-01-16 13:09

kutwa gdybym mógl zejść z bramki ok 24 to może załapałbym się na kawałek dobrej imprezy a tak to kupa jaża

Wysłany: 2007-01-16 14:19

trzeba bylo wyciagnac mnie zparkietu to bym cie choc na chwile zastapila,a przy okazji sama bym odetchnela :wink:

Wysłany: 2007-01-22 21:26

tej co jest?? gdzie są foty?? wiara zaspala czy se w kulki leci?? pogonić tam tych fotografów niech wrzucą coś na forum!!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło