Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Rammstein. Strona: last

Rammstein Wysłany: 2006-12-30 10:57

Nowa płyta Volkerball. czy się wam podoba? powiem że nawet fajna. Fragmenty koncertów. Jakie są wasze opinie. Ave mroczni bracia :twisted:

jestem spokojny mam 188 cm wzrostu. Trenuje kick-boxing. oczy piwne. czarne wlosy już krótkie jak widać na foto :)

Wysłany: 2007-01-03 18:27

kolego sympatyczny domagasz się bana....a swoim zachowaniem jedynie powierdzasz to o czym mówiła EV

Wysłany: 2007-01-03 18:35

tu zwykłe przeprosiny nie wystarczą...poprostu trzeba usunąć te posty...czym zajmie się za pewne nie długo moderator...lecz twoje zachowanie jest karygodne i nie pozostanie zapewne tak obojętnie puszczone. Na przyszłośc proszę o znacznie większą rozwagę w swoich sądach bo to nie budka z piwem a forum do którego ma dostęp sporo ludzi :evil: :evil: :evil:

Wysłany: 2007-01-03 18:52

czytam, czytam i oczom nie wierzę...... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Wysłany: 2007-01-03 18:59

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

Rammstein gra muzykę tanzmetal, czyli taneczy metal.Till Lindemann zajebiście pisze i wykonuje teksty :!: Istnieje nawet norweski zespół Rammsund, który wykonuje piosenki Rammsteina.Zespół gra oczywiście covery w języku norweskim. :wink:
Osobiście Till Lindemann nie podoba mi się jako facet, ale patrząc na grupę rammstein czad maxymalny :wink:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-03 19:13

[color=red:6d021d19e9] Astarot już chyba wszystko wyjaśnił. Max - ostrzeżenie. Przeprosiny też prosze kierować na priwa - tu jest forum. Tematem jest Rammstein. Do wyrażania ksenofobicznych poglądów są inne fora w tym kraju.[/color:6d021d19e9]

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2007-01-03 19:44

[quote:56fe511675="smith666"]Osobiście Till Lindemann nie podoba mi się jako facet, ale patrząc na grupę rammstein czad maxymalny :wink:[/quote:56fe511675]

A mi się podoba, i to bardzo :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-01-03 19:48

Jedyny zespół, który swym niemieckim nie odtrąca mnie. Wręcz przeciwnie: lubie to brzmienie... i te koncerty :D

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-01-03 20:20

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

[quote:d8eedc87fe="SCHWEIGENDE"][quote:d8eedc87fe="smith666"]Osobiście Till Lindemann nie podoba mi się jako facet, ale patrząc na grupę rammstein czad maxymalny :wink:[/quote:d8eedc87fe]

A mi się podoba, i to bardzo :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:d8eedc87fe]
no to SCHWEIGENDE mnie rozjebałaś :P on jest brzydal :P ale każdy ma inny gust :P :wink:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-03 20:25

brzyyydal??? taki wielki, kudłaty, mniam :lol: sorry, ja chyba wyposzczona jakaś jestem :twisted:

Rammstein Wysłany: 2007-01-03 20:28

Rammstein odwalają kawał dobrej roboty, nie ma nic lepszego jak włączenie tych szaleńców na rozrelaxowanie się po ciężkim dniu... Polecam niewtajemniczonym i gratuluje zaawansowanym słuchaczom Rammstein'a...

"Walka z szatanem... Życzę powodzenia... "

Jeżeli z czymś sobie nie mogę dać rady to to wypierdalam w powietrze!

Wysłany: 2007-01-03 21:17

Mmm, Till. Nie powiem, że mnie nie pociąga Ale ja mam dziwny gust, zazwyczaj pożądam tych nieodpowiednich... Heh.

Wysłany: 2007-01-03 21:38

Zgadza się show dają niesamowity, chciałbym ich kiedyś na żywo zobaczyć, to na pewno było by gorące przeżycie.
Raz widziałem jakiś koncert, na którym jeden z członków kapeli wskoczył do pontonu i podczas kawałka "Seeman" dryfował w nim po całej sali z publiką, coś pięknego.

Ale muszę też nadmienić, że tak jak nie znoszę języka niemieckiego i mierzi jego dźwięk me ucho, tak Rammsteina mogę słuchać bez żadnych oporów i zgodzę się tu z th, że w takiej postaci deutch to niemal balsam na uszy.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-01-03 21:44

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

Till ma licencje na używanie materiałów pirotechnicznych na scenie :twisted:

Wysłany: 2007-01-03 22:08

[quote:59e77a1ee8="Comtesse"]Mmm, Till. Nie powiem, że mnie nie pociąga Ale ja mam dziwny gust, zazwyczaj pożądam tych nieodpowiednich... Heh.[/quote:59e77a1ee8]

witam w klubie przepraszam za offtop ... o zespole się nie wypowiem, bo chyba wszyscy już wiedzą, że ich uwielbiam

Buck Dich! Wysłany: 2007-01-03 22:11

Ideryn (Bicz)
Ideryn
gdzieś na Ziemi Lubuskiej

Till jutro kończy 44 lata i będę za to pić! :twisted:

Mrok mym domem, Księżyc mą drogą.... Wędrowiec jestem z zielonej krwi i malin.

Wysłany: 2007-01-03 22:39

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

Jeżeli brakuje wam dem lub innych rzadkich utworów wejdzcie tutaj
http://www.rammsteinpt.com/pagina.php?n=audio

Re: Buck Dich! Wysłany: 2007-01-04 19:05

[quote:8aa2a5518f="Ideryn"]Till jutro kończy 44 lata i będę za to pić! :twisted:[/quote:8aa2a5518f]
No to zdrówko za Till'a i całego Rammsteina.
Przynajmniej jest powód do picia.
Pora na browar.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-01-04 19:53

Sto lat, sto lat... ; > Niech nam żyje Till i nadal będzie tak samo wspaniały, jak dotychczas :D
Jaki jest Wasz ulubiony album R+ ? Mój 'Mutter'

Wysłany: 2007-01-25 20:20

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:d9a7b6a4c2="nerevarine"]Rammstein... Kuźwa no... Normalnie mógłbym słuchać ich na okrągło, ale w pracy mi nie pozwalają :P
Tego, ulubiony album? Sehnsucht z zajebistym kawałkiem Spiel mit mir - zwłaszcza w wersji koncertowej Live aus Berlin 98.. Boski Till zjeżdża na huśtawce i nawija... Mmmmm...... :twisted:[/quote:d9a7b6a4c2]
Chopie to co ty masz za zawód za biórkiem ?? ;] hehehe żartuje se oczywiście ale jesli chodzi o słuchanie muzy w robocie to mnie tam wolno słuchac co tylko zechce bo to ja dyktuje co ma leciec a nie inni inni są od roboty hehehehehehe

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło