Wysłany: 2008-01-28 17:44
Gurth Napisał: |
Mam w domu książkę "Wicca biała magia".
... na pewno była ciekawa ale ja bym ją wywaliła...magia nie jest ani biała ani czarna...ale każdy czyto co lubi ...alchemia też bardzo interesujący temat...pzdr Każde istnienie, kiedy przychodzi jego kolej, pęka jak strąk i oddaje swoje ziarno... Wysłany: 2008-01-28 23:05 [quote:a45b20b7e0="Gurth"]Mam w domu książkę "Wicca biała magia". Przeczytałem z ciekawości, ale nigdy nie praktykowałem. [/quote:a45b20b7e0]
[url=http://www.lastfm.pl/user/bloodflower_87/?chartstyle=purple] [img:c7f7fdac9a]http://imagegen.last.fm/purple/recenttracks/4/bloodflower_87.gif[/img:c7f7fdac9a][/url] Wysłany: 2008-01-29 04:55 :D ...no tak...ale książka była ciekawa?...XDXD pzdr Każde istnienie, kiedy przychodzi jego kolej, pęka jak strąk i oddaje swoje ziarno... ... Wysłany: 2010-01-17 00:38 szukam wiccan z Poznania... Toxic Girls to baza polskich modelek/modeli alternatywnych. Celem strony jest promowanie modelingu alternatywnego. ________________________________________________________________ www.toxic-girls.com ... Wysłany: 2010-01-17 00:39 szukam wiccan z Poznania... Toxic Girls to baza polskich modelek/modeli alternatywnych. Celem strony jest promowanie modelingu alternatywnego. ________________________________________________________________ www.toxic-girls.com Wysłany: 2010-01-17 00:45 Skoro temat zostal wznowiony(na dobra sprawe nawet nie wiedzialamze takowy istnieje) jak slysze o tzw "bialej magii"to śmiać mi sie chce..nie ma czegos takiego jak biala magia kazde zaklecie,kazdy czar czy jakkolwiek chcecie to inaczej nazwac jest conajmniej szara.. "..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję " Wysłany: 2010-05-17 16:48 [quote:d08ce03a69="MNICH23"]Witam was mroczni bracia i siostry.Też jakiś czas temu poszukiwałem wiccany w obrębie mojego miasta. Niestety nie znalazłem tu na Pomorzu jest ich raczej nie wielu a skoda, bo chciałbym wymienić się informacjami i swoimi doświadczeniami na ten temat. Czarostwo dla mnie to coś więcej niż hobby to styl życia [color=RED:d08ce03a69][/color:d08ce03a69][/quote:d08ce03a69]
"In the night, the seawinds are calling" (Accept) |