Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Jaki zespół metalowy ma najciekawsze teksty ??. Strona: 5

Wysłany: 2007-01-01 23:22

Najciekawsze teksty ma Nagły Atak Spawacza !! :lol:

O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]

Wysłany: 2007-01-02 13:46

Sachmet_Luna (Bicz)
Sachmet_Luna
prosto z Piekła...

[quote:1cfd9b6fa2="Racjonalista"]Najciekawsze teksty ma Nagły Atak Spawacza !! :lol:[/quote:1cfd9b6fa2]

Zgadzam sie w zupelnosci! :D

coz bym mogla o sobie napisac?kocham gotyk,sredniowiecze...pisze wiersze,maluje,rysuje, projektuje...spaceruje wieczorami po cmentarzach...I KOCHAM KOTY!!!

Absolutnie nie:)!!! Wysłany: 2007-01-02 14:36

Najciekawsze teksty (moim zdaniem oczywiście) ma The Kovenant. Niezłe piszę też wokalista Nile... :twisted:

Stare teksty KAT'a (się znaczy Romana:) były nieziemskie... Wysłany: 2007-01-02 15:00

Do tej pory pamiętam niektóre, ale zawsze będę wspominał : "...krzyku trzeba mi, kiedy szept bojaźliwie łka...". Co się wtedy działo na koncertach...[color=black:ea1f5530c2][/color:ea1f5530c2]

Wysłany: 2007-01-02 15:11

Gad, mam takie pytanie, ty słuchasz czegos poza Katem? Tudziez czytasz inne teksty niz Kata? Mysle ze jest duzo, lepszych autorow tekstow niz Kostrzewski

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

... Wysłany: 2007-01-02 15:22

Znasz tez pewnie "Fallen" Hunter'a? I co sądzisz o tekście tego utworu?

... Wysłany: 2007-01-02 15:48

Mi podoba się cały tekst, ale masz rację, refren jest nieziemski. A już z tym, że teksty muszą być po polsku, to się nie zgodzę - bardzo często jezyk polski przeszkadza mi w pisaniu tekstów, jest zbyt syczący, nie ma często dobrej rytmiki... Angielski jest moim skromnym zdaniem lepszy. Najpiękniejsze teksty są po łacinie, ale po co je tak pisać, jeśli nikt ich potem nie rozumie? :twisted:

... Wysłany: 2007-01-02 16:14

Oczywiście, to Twoje zdanie, ale ja mogę się z nim nie zgadzać :twisted: .
Jestem Polakiem, ale nie jestem nacjonalistą ani też jakimś strasznym konserwatystą - ja nie muszę słuchać wszystkiego po polsku. Podobają mi się teksty Rammstein'a, choć baaardzo nie lubię języka niemieckiego, ale ich tekstów dobrze się słucha, pasują do ich muzyki - są tak samo rytmiczne, mechaniczne wręcz...Świetnie pasują do muzyki.
A o czym ich teksty opowiadają, to już inna sprawa - ale nie mówię, ze mi się nie podobają, dla mnie są genialne :twisted: .

"Was tust du?
Was füllst du?
Was bist du?
Doch nur ein Tier..."

Genialne wersy...

... Wysłany: 2007-01-02 16:23

[color=black:9de340803b][/color:9de340803b]
Cóż więcej mogę dodać :D ?

... Wysłany: 2007-01-02 16:33

To jest właśnie problem, że z takim rodzajem polemiki jestem z góry skazany na przegraną, więc moze oszczędzę sobie wstydu i wymknę się tylnymi drzwiami? :P

Wysłany: 2007-01-02 16:43

[color=violet:201dba1796]Temat zamykam, głupota ostatnich postów (i nie tylko ostatnich) po prostu powala... ludzie jak nie macie niczego ciekawego do powiedzenia to nie mówcie nic!!![/color:201dba1796]

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło