Wysłany: 2006-11-14 19:51
'Oh! Dani jest taki słodki... *-*' < przez ostatni rok często to słyszałem.
^ dobrze, że straciłem wiele takich osób z pola widzenia wyprowadzając się z domu.
...ale z drugiej strony sukces odnieśli i to bardzo duży. Podchodzę sceptycznie za całokształt.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-11-15 18:16
Nowe Kredki....zawszę ich szanowałam bo byli jedną z pierwszych kapel jakie usłyszałam.Oczywiście z tego rodzaju muzyki i przez długi czas byli u mnie na topie.
Ale zastanawiam się za ile ich zobacze np. na 30 ton lista przebojów.
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-15 18:20
Ja tam generalnie nic do nich nie mam, troche mnie śmieszy ten "lans" Daniego, oraz co niektórzy ich kinder-fani, ale mają kilka kawałków, które mi się podobają.. Szczegół, że większość z nich to covery
Wysłany: 2006-11-15 18:20
Heh, cięta ale chyba prawdziwa uwaga, VampirePandoro... Ostatnio usłyszałam od jednej "barbi", że brat jej puścił Kredki i ona teraz tego słucha :evil: Ile w tym prawdy jest, nie wiem, ale fakt, że Cradle są dość komercyjni...
Wysłany: 2006-11-15 18:50
...no cóż...Kredki złagodniały, to trzeba im przyznać.
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-16 22:02
Tak, zgadzam się z Tobą. Trochę taki nijaki jest, zresztą sama piosenka do mnie nie trafia...
Nymphetamine mi się podobała, teledysk był taki lekko teatralny, ale miał w sobię jakiś ukrok, a ten...Poprostu nijaki jest moim zdaniem!I wogóle ta babeczka jakoś mi nie podeszła...
Wysłany: 2006-11-17 20:20
To trochę jak Mochery Rydzyka 8O
Wysłany: 2006-11-22 14:59
moja siostrzenica ich uwielbia.każdy ma swój świat i swoje kredki.dla mnie obojętni,są owiele fajniejsze zespoły.
nic sie nie dzieje bez powodu
Wysłany: 2006-11-25 01:01
I to jest bardzo słuszna uwaga. Gadanie że ktos stał się komercyjny jest dla mnie delikatnie mówiąc dziwne... bo każdy gra po to zeby zarobić tak naprawdę (może na początku nie ale jeśli odniesie sukces to już bardziej...). A zarobek w obecnym idiotycznym swiecie wiąże się własnie z komerchą. A Credki faktycznie robią się coraz słodsze... co nie zmienia faktu że jako jedni z niewielu przedstawiaja ciekawe spojrzenie na Black... i to w sumie przedewszystkim w nich cenie. A co do wokalu... niech ktoś zapiszczy tak jak Dani... nie wiąze się to z tym czy "ktoś mu z dupy gwint rwał" czy nie... to jego wokal właśnie i on idealnie to wykorzystuje.
Wysłany: 2006-12-02 22:19
[color=red:f54d647f31][/color:f54d647f31]hmm.. takie gadanie niektórych lasek w stylu słodkiej idiotki jest poprostu beznadziejne ciekawe która z nich tak faktycznie poszła z nim na spacerek albo na impreze do znajomych:] ale nic są na topie to i takie laski za nimi szaleją bo pewnie przed ukazaniem się w telewizji te barbie kochały się w timberleaku czy nie wiem jak to się piszę:]
pozdrawiam
i'm trying to controle my self so please don't standing on my way
^^" Wysłany: 2006-12-09 11:08
nie wiem jak można trawić Daniego i jego kapelę... Kiedyś to owszem była niezła kapela, ale z biegiem czasu się tragicznie zepsuli... teraz muza przypomina pop, a głos Daniego skrzekliwy pisk. Nie trawię tego... wolę black metal a nie pop metal... :twisted:
Wysłany: 2006-12-09 13:28
To nie słuchaj tego i tyle jak tak bardzo Tobie CoF przeszkadza :evil:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2006-12-11 21:41
Heh, Nie trawie nowego chlamu COF, ale Slatanic, rozwaliles mnie ta trafna uwaga na temat undergorundu :DDD
Sam mam grupke znajomych, ktorzy niczego wydanego lepiej niz Darkthrone nie tkna
Wysłany: 2006-12-17 15:43
Temptation jest ogromnym kiczem tak jak cała płyta ta i poprzednia(oprucz tytuowej piosenki)
nikomu nic nie powiem :p
Wysłany: 2006-12-17 16:54
Nymphetamine na "tej poprzedniej płycie" wypada najbardziej cukierkowo (co nie znaczy zła oczywiście) więc ta uwaga chyba Ci nie wyszła.