Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Kat & Roman Kostrzewski / Bloodthirst. Strona: 1

Artykuł: Kat & Roman Kostrzewski / Bloodthirst

Wysłany: 2010-10-15 17:38

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

wprawdzie nie wybierałam się na koncert, ale niezła jazda z tą nagłą zmianą... w dodatku tylko ponoć Kat zagra i nic więcej...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2010-10-15 18:31

My oddaliśmy bilety, Bloodthirst nie zagra, bo koncert musi się skończyć o 22.00 i chłopaki nie zdążą, jeśli Kat ma zacząć o 20.30. Info potwierdzone.

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Wysłany: 2010-10-15 19:05

Z drugiej strony, prawdopodobnie by w ogóle nie zagrali. Cyrki z Eskulapem są, także pewnie poszli na rękę fanom, bo też masakra dowiedzieć się na kilka godzin przed, że nie ma koncertu. Tym bardziej jak ktoś dojeżdża z jakiejś innej miejscowości.

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Wysłany: 2010-10-15 20:29

Diesel (Anciliae)
Diesel
Generalna Żubernia

Z dobrego źródła się dziś dowiedziałem, że Eskulap ma poważne problemy (ponoć wszedł tam dzisiaj syndyk) i oni odwołali koncert, dlatego szybko trzeba było szukać lokalu zastępczego. Na stronie klubu jutrzejsza impreza też jest odwołana.

Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Wysłany: 2010-10-16 09:05

Diesel ma rację. To syndyk wlazł na klub. Tak więc organizatorzy muszą na szybko szukać nowych miejsc na koncerty. Szkoda, że niegdyś doskonale działający Zeppelin Hall już nie działa - rozwiązało by to mnóstwo problemów.

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Wysłany: 2010-10-16 09:42

Żałowałam,że nie mogłam pojechać na koncert KAT-a,ale jak syndyk odwala takie akcje,by odwoływać w klubach zaplanowane koncerty,to mi już słów zabrakło.Ludzi na ziąb wywalać,ja pierd*le...

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Wysłany: 2010-10-16 10:40

Żal mi dupę ściska,że w moim zakichanym mieście nie organizują większych imprez tylko zapraszają lokalne kapele.A jak Poznań się tak 'reklamuje' to z góry już podziękowałam.

Wysłany: 2010-10-16 14:49

Mhm,i wszystko jasne.Dla mnie to jednak jest bardzo dziwne-skoro ten klub był tak mega popularny,to czemu takich długów sobie narobili?

Wysłany: 2010-10-16 15:53 Zmieniony: 2010-10-16 15:54

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:0fec9aa71d="walec72"]tu można poczytać o powodach przeniesienia koncertu
http://www.gloswielkopolski.pl/stronaglowna/320672,kultowy-klub-zamkniety,id,t.html
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,8520343,Eskulap_upada__Wlasnie_go_zamkneli.html[/quote:0fec9aa71d]

ale jaja... a dopiero co byłam tam 9-go października na depeszach.

ciekawe jak z koncertem Apocalyptiki zaplanowanym na 22go?

masakra, Eskulap i tak był tragiczny, ale teraz to już w ogóle nie ma gdzie większych koncertów robić w tym mieście. i jeszcze niedawno klub obchodził którąśtam rocznicę założenia

w tym kontekście odpadnięcie Poznania z konkursu o kulturalną stolicę ESK 2016 wcale mnie nie dziwi.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Relacja z konceru Kat&Roman Kostrzewski... Wysłany: 2010-10-18 12:58

Zapraszam do przeczytania relacji w koncertu:

http://www.echaokolic.pl/strony/POZNAN___Relacja_z_koncertu_zespolu_KAT_Roman_Kostrzewski_/

Wysłany: 2010-10-18 14:26

lacrima (Bicz)
lacrima
Oborniki/Poznań

Niezłe zaskoczenie zaliczyłam, gdy po 20 dotarłam - jak wiele innych osób - przed drzwi Eskulapa. Ale potem szybkie odpalenie autka i do Zamku! trochę, niestety się spóźniłam, ale najważniejsze, że ICH widziałam!! I muszę przyznać, że grają...fenomenalnie, z werwą, mocą, po prostu dali takiego czadu, że nawet nagłośnienie - które moim zdaniem było bardzo złe, gdyż niedostosowane do potrzeb koncertu na wolnym powietrzu - zimno, kolejka po piwo i ogólne zamieszanie, nie zdołały popsuć mi radości, że słucham ich i widzę!!

Szkoda, że nie było bisów...No i trochę zimno było..Ale, grzaniec uratował sytuację!

"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)

Wysłany: 2010-10-18 19:46

[i:b20ecf4b8a]Z powodu zamknięcia klubu Eskulap poznański koncert zespołu Apocalyptica (piątek 22.10) został przeniesiony do Sali Wielkiej Centrum Kultury Zamek. Fińska formacja pojawi się na scenie o godz. 20:15. Wejście do Zamku od godziny 19:00. W związku ze zmianą miejsca występu przed gwiazdą wieczoru nie zagra support Livingston.

Informacja o pozostałych koncertach zaplanowanych przez Agencję Go Ahead w Eskulapie zostanie podana w najbliższym terminie. koncerty na pewno odbędą się, ich miejsca podane zostaną w ciągu kilku dni. Zakupione bilety na te występy zachowują ważność.[/i:b20ecf4b8a]

- stanowisko Go-Ahead, organizatora koncertów.

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło