Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Percival Schuttenbach/ KredenZ. Strona: 1

Artykuł: Percival Schuttenbach/ KredenZ

Percival Schuttenbach/ KredenZ Wysłany: 2008-11-15 11:39

Zdecydowanie polecam Percivala fanom klimatów okołofolkowych. Jeżeli przypadł Wam do gustu Żywiołak, to jest to koncert jak najbardziej dla Was. :)

Wysłany: 2008-11-15 16:46

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

ktoś wie po ile bilety? nigdzie nic nie ma :/ a niedawno patrzyłam na stronę Percivala, to w ogóle nawet wzmianki o koncercie w Poznaniu nie ma... hmm :?

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2008-11-15 17:00

Też nie mogę nigdzie wyszperać ceny biletów, ale koncert na pewno się odbędzie - info potwierdzone przez Percivala :D

Wysłany: 2008-11-16 00:29

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

no ja raczej nie dotre (nieugiete wzgledy finansowe :? ), dobrze ze widzialam miesiac temu Percivala na poznanskiej rzezni rockowej :)

Wysłany: 2008-11-16 14:00

[color=violet:0ca3dffb02]A ja będę właśnie dlatego, ze mi się Percival bardzo na Rzeźni spodobał:D

Mam tylko nadzieje, ze cena nie będzie zaporowa:D[/color:0ca3dffb02]

Bad Girls Have More Fun ]:->

Wysłany: 2008-11-17 18:38

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Ruczaj, wyluzuj JA widziałam Percivala na ich bardzo dobrze przyjetym koncercie na Poznanskiej Starej RZezni, wiec teraz wybieram kapele, których jeszcze w tym roku, a przynajmniej w ostatnim czasie nie widziałam. Dlatego niedawno "zaliczyłam" Shannon, Duan a w sobotę będzie Beltaine :)

Poza tym - sorry, ale ja do ostatniej chwili niemal nigdzie oprocz tej kiczowatej strony Bazyla, nie mogłam znalezc potwierdzenia o koncercie Percivala, nawet na ich stronie. Cos im promocja jednak szwankuje.

Wysłany: 2008-11-17 19:28

[quote:8c3bc04aa8="minawi"]
Poza tym - sorry, ale ja do ostatniej chwili niemal nigdzie oprocz tej kiczowatej strony Bazyla, nie mogłam znalezc potwierdzenia o koncercie Percivala, nawet na ich stronie. Cos im promocja jednak szwankuje.[/quote:8c3bc04aa8]

[color=violet:8c3bc04aa8]Trza było na majspejsa wejść... tam było:D

Ja byłam i sie wybawiłam:D A piosenka o Jezusie była najlepsiejsza i to dwa razy:D No i Slayer i MEtalica:D haha była bomba :D[/color:8c3bc04aa8]

Bad Girls Have More Fun ]:->

Wysłany: 2008-11-17 22:32

Taaa... cały dzień mi dzisiaj chodzi po głowie "tabliczka z kierunkiem na Wieliczke" :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło