Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

znów trzy kropki... Strona: 1

Artykuł: znów trzy kropki..

znów trzy kropki.. Wysłany: 2008-08-31 16:23

A może warto zaufać powiewowi wiatru, jego świstom w gałęziach... i po 3 kropkach rzucić się w wir,w wietrzny wir by zobaczyć dokąd nas on zabierze...

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Wysłany: 2008-08-31 17:54

hmmm... pod warunkiem, że Twoje serce jest w Twoich rękach... a serce nie sługa :wink:

wielokropek to raczej zamyślenie

Nie mogę i nikt inny nie może nauczyć Cię życia. Ale wiem jedno, życie każdego jest jak walka dwóch wilków. Jeden wilk jest dobry i szlachetny, a drugi zły... Zwycięży ten, którego będziesz karmić.

Wysłany: 2008-09-04 15:44

to że rozmyślam nie mówi nic o tym czy jestem człowiekiem czynu czy przeciwnie przecież. :P
Rzeczywistość wirtualna to chyba całkiem dobre miejsce na rozmyślania....
działanie pozostawiam w świecie rzeczywistym

Nie mogę i nikt inny nie może nauczyć Cię życia. Ale wiem jedno, życie każdego jest jak walka dwóch wilków. Jeden wilk jest dobry i szlachetny, a drugi zły... Zwycięży ten, którego będziesz karmić.

Wysłany: 2008-09-07 18:01

No i o to chodzi, zeby sobie dopowiedział :)

Wysłany: 2008-09-10 17:39

Oj czepiasz się moim zdaniem. Treści jest wystarczająco dużo, żeby zrozumieć główny wątek. To któka notatka. No i po za tym lubię wielokropki.

Wysłany: 2008-09-11 18:16

mam to na uwadze w ogóle to kropkuję o wiele mniej niż kiedyś, choc nie staram się "..." unikać, :) także tendencja raczej dobra :P

Wysłany: 2008-09-23 15:09

.... Przygarnij kropka.... Ja tam lubie kropkować. Wyrażają moje urwane, nieskończone myśli...:) :D

"Istnieć znaczy zmieniać się, zmieniać się - to dojrzewać, dojrzewać zaś - to nieskonczenie tworzyć Samego Siebie..."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło