Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

W chmury! (ukryty erotyk). Strona: 1

Artykuł: W chmury! (ukryty erotyk)

W chmury! (ukryty erotyk) Wysłany: 2006-12-11 22:35

Zaskoczeniem na dzień dobry była dla mnie grafika umieszczona nad wierszem, a w szczególnosci jej kolorystyka, która bardzo dobrze współpracuje z treścią wiersza. Czytajac wiersz dosyć często spoglądałemna ten obrazek nieboskłonu, nie ma potrzeby glowić sie nad sensem wiersza zdanie po zdaniu. Do jego zobrazowania wystarczy wyobraźnia. Mile zaskoczył mnie ten optymistyczny wiaterek płynacy z wiersza, jego kolorystyka, smak, generalnie mocny wpływ na zmysły wzroku, słuchu, smaku. Faktem jest także, iż da sie w wierszu poczuć ten delikatny posmaczek erotyzmu, namiętnosci. Drzemie w nim ten słodki smaczek rozkoszy. Gratulacje dla Autorki, tak trzymać dalej :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-12-12 01:47

Samurai (Anciliae)
Samurai
Dąbrowa Górnicza

mi te brzoskwinie tu nie pasują to bym wyciął bo tak po za tym to wiersz mi sie podoba :D

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Wysłany: 2006-12-12 02:04

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

DZiękuję za miłe słowa :) Grześ, wiesz, wczesniej w tym miejscu było "o smaku wina" ale juz było to użyte wczesniej w 1 strofie, więc zmieniłam na coś równie smakowitego :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-12 02:07

Samurai (Anciliae)
Samurai
Dąbrowa Górnicza

wiem ale i tak mi tu nie pasuje ani wino ani brzoskwinia a nawet jakbys dała lody waniliowe to tez by mi sie gryzło z całokształtem wiersza. To jest moje subiektywne odczucie

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Wysłany: 2006-12-12 15:24

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Grzesiu, jak zaproponujesz coś właściwie komponującego się z reztą wiersza i będzie mi się podobało, to może nawet zmienię :D

Póki co, brzoskwinki zostaną. Chyba że wiśnie wolisz? :twisted:

Wysłany: 2006-12-12 17:22

NIE :!: NIE :!: NIE :!: Żadnych zmian :!: Ma być taki jaki jest :!: Taki jest świetny i taki winien pozostać :evil: Nie rób tego Kasiu

Wysłany: 2006-12-12 19:18

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Ależ ja jeszcze nic nie robię :) Jeśli nawet, to skonsultowaabym to z Tobą :D

Wysłany: 2006-12-13 01:53

[quote:4a7dbe1f01="minawi"]Jeśli nawet, to skonsultowaabym to z Tobą :D[/quote:4a7dbe1f01]

Toś mnie teraz bardzo ucieszyła i w ogóle jakby komplement dała. A i wielce za to dziekuje, że doradcą Twym rad być mogę :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło