Nowe znajomości?. Strona: 3

Dodano: 2013-09-22 21:51 Zmieniono: 2013-09-22 21:55

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Ja tylko dodam, że nie tracę tutaj czasu, czasami mogę z kimś popisać, przy okazji dowiedzieć się wiele ciekawych informacji. (nie zawsze , oczywiście!)

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2013-09-23 20:34

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

leprosy napisał(a):
Szkoda, ze najbardziej interesujacy mnie topic jest praktycznie martwy.

Alpha-Sco napisał(a):
A, jeśli można zapytać, który to temat jest dla Ciebie najciekawszy?

leprosy napisał(a):
Mozna.
http://www.darkplanet.pl/forum/posts/4857/Kacik-Oldschoolowego-Deathmetalowca/page:1
Z tych ktore jeszcze nie powstaly to pewnie "Cycki Forumowiczek"

Coś ostatnio słabo Wam się temat rozwija, może przydałaby się jakaś reklama, np.:
1) - Jakie znasz kąty - pyta nauczyciel na lekcji matematyki
- To łatwe, no więc tak: prosty, rozwarty, ostry i Kącik Oldschoolowego Deathmetalowca :-)
2) - Znowu ciągnąłeś koleżankę z włosy?! Chcesz iść do kąta?!
Kącik Oldschoolowego Deathmetalowca :-)
3) - Żeby tu przetrwać, musisz znać KOD?
- A co to takiego?
- Kącik Oldschoolowego Deathmatalowca :-)

Wiem, słabe ale na początek może wystarczy :-/

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2013-09-23 21:26

Nie prawda, zwłaszcza ten pierwszy świetny :D

Dodano: 2013-09-23 22:48

Leprosy, może zamiast narzekać sam coś napisz w tym kąciku oldjakigośtam deathmetalowca?

Dodano: 2013-09-24 09:34

Zwazywszy, że DP od dawien dawna znane jest z cycków mrocznych użytkowniczek oraz z kociarzy, to nie widze sensu roztrząsania KODu na forum, tym bardziej, że co poniektórych miłosników tego typu grania oraz w ogóle osób, z którymi mozna porozmawiać o SZEROKO POJĘTEJ muzyce PRAWIE juz nie ma na tym forum. Te, które są i sie udzielają nawet nie próbują zakładac tematów okołomuzycznych preferując jakies egzystencjalne, mniej lub bardziej pierdolenie o szopenie.

Mnie sie już nie chce nawet tutaj pisać. Nie ma dla kogo. Jest garstka osób, która to czyta i jeszcze mniejsza, która w jakikolwiek sposób się do tego ustosunkuje. Równie dobrze mogę pogadac poza forum lub przy piwie.

.

Dodano: 2013-09-24 12:05

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Harlequin napisał(a):

Mnie sie już nie chce nawet tutaj pisać. Nie ma dla kogo. Jest garstka osób, która to czyta i jeszcze mniejsza, która w jakikolwiek sposób się do tego ustosunkuje. Równie dobrze mogę pogadac poza forum lub przy piwie.

Z tego co zauważyłam, to większość już odpadła .
A tak na marginesie - no właśnie, Harlequin odezwałbyś się kiedy znów w końcu . ;D

Dodano: 2013-09-24 12:14

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Ale to wtedy byłby offtop od tematu 'Stare Znajomości'.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2013-09-24 12:19

Harlequin napisał(a):
Zwazywszy, że DP od dawien dawna znane jest z cycków mrocznych użytkowniczek oraz z kociarzy, to nie widze sensu roztrząsania KODu na forum, tym bardziej, że co poniektórych miłosników tego typu grania oraz w ogóle osób, z którymi mozna porozmawiać o SZEROKO POJĘTEJ muzyce PRAWIE juz nie ma na tym forum. Te, które są i sie udzielają nawet nie próbują zakładac tematów okołomuzycznych preferując jakies egzystencjalne, mniej lub bardziej pierdolenie o szopenie.

Nie udzielam się, ale czytam. Dzięki Tobie poznałem trochę ciekawej muzy.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2013-09-24 12:31

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

CrommCruaich napisał(a):
[quote:af287cc19a="Harlequin"]Zwazywszy, że DP od dawien dawna znane jest z cycków mrocznych użytkowniczek oraz z kociarzy, to nie widze sensu roztrząsania KODu na forum, tym bardziej, że co poniektórych miłosników tego typu grania oraz w ogóle osób, z którymi mozna porozmawiać o SZEROKO POJĘTEJ muzyce PRAWIE juz nie ma na tym forum. Te, które są i sie udzielają nawet nie próbują zakładac tematów okołomuzycznych preferując jakies egzystencjalne, mniej lub bardziej pierdolenie o szopenie.

Nie udzielam się, ale czytam. Dzięki Tobie poznałem trochę ciekawej muzy.[/quote:af287cc19a]

Jak widać, nie tylko można poznać ludzi ale , przede wszystkim nową nutę , więc nie ma co narzekać .

Dodano: 2013-09-24 13:25

Harlequin napisał(a):

Piwo to dobry pomysł. Chętnie ale chetnie poznam tez kogoś nie koniecznie by zaraz umówić się w realu.
Muzyka metalowa wogole mnie nie interesuje więc im mniej tym lepiej. Tendencja jest dobra

Karpia zjem

Dodano: 2013-09-24 21:10

sphinxia napisał(a):
Leprosy, może zamiast narzekać sam coś napisz w tym kąciku oldjakigośtam deathmetalowca?

No dobra, przelamie sie i zamieszcze tam swoj pierwszy post.

Dodano: 2013-11-01 20:04

no nie wierzę trafiłam w końcu do ludzi :) pozdrawiam wszystkich

Brak, nie jest mi do niczego potrzebne.

Dodano: 2013-11-01 20:05

tzn. na ludzi hehe od kąt tu jestem rzadko kiedy mogłam nawiązać z kimś jakikolwiek kontakt

Brak, nie jest mi do niczego potrzebne.

Dodano: 2013-11-02 13:08

Kto z Poznania, okolic lub z chęciami, niech wbija na SMOGa w przyszłą sobotę.
https://www.facebook.com/events/642780629100647/?fref=ts

"You need chaos in your soul to give birth to a dancing star."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło