Nudzi mi się a wam? Dodano: 2013-04-13 21:12
Co tam słychać ? Ja oglądam film o Titanicu
Dodano: 2013-04-13 21:16
A ja w międzyczasie gram w Gears of War: Judgment (Xbox) *_*

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2013-04-13 21:19 Zmieniono: 2013-04-13 21:57
ano mam Xboxa *_* nie specjalnie za nim przepadam, ten okropny pad :-) hehehe, ale mam PC nieco starszego i na Xboxie gram w to, czego nie pociągnie mój staruszek komp , ale generalnie nawet polubiłem tego Xboxa, na moim TV gierki wyglądają zajebiście, no i strasznie jestem ciekaw kiedy w końcu, nowy Xbox odkryje swoje karty, zawładnie mą duszą,,,?, czy przejmie ją przyszła konsola PlayStation, czas pokaże *_* hehe

Nudzi mi się a wam? Dodano: 2013-04-13 22:50
Zagłębianie się w czeluściach internetu w poszukiwaniu nowości.
P. S. Podobno inteligentna osoba się nie nudzi?
Dodano: 2013-04-14 10:09
nie wyobrażam sobie jak można się nudzić, świat jest tak wielowymiarowy, jest tyle książek do przeczytania, tyle nowych miejsc do zobaczenia, tylu niezwykłych ludzi do poznania, tyle różnych dziedzin do eksploracji, studnia bez dna!!! wystarczy tylko wyciągnąć rękę, to forum schodzi ewidentnie na psy już od pewnego czasu, tematy które pojawiają się na topie, no ręce opadają
Nudzi mi się a wam? Dodano: 2013-04-14 12:09 Zmieniono: 2013-04-14 12:36
Nie... Forum nie schodzi na psy tylko ludzie zakładając coraz bardziej ciekawsze wątki. Chociaż w sumie świat się zmienia i być może jest to przykład takiej zmiany.
Dodano: 2013-04-14 19:13 Zmieniono: 2013-04-14 19:15
Surion skoro tak ci ręce opadają co do poziomu tematów na forum, to zacznij może sam stworzyć "ciekawe tematy" no chłopie to do roboty, czekamy, z tego co napisałeś wnioskuję że masz takowe w rękawie *_*

Dodano: 2013-04-14 20:31
niech sobie ludzie zakładają tematy takie jakie chcą, a nóż z "niewyobrażalnej głębi" założonego wątku wypłynie coś ciekawszego.
Dodano: 2013-04-15 09:33 Zmieniono: 2013-04-15 09:34
oczywiście kazdy może pisać co chce i gdzie chce, nie mam nic przeciwko na tym polega wolność wypowiedzi ale ta wolność to też prawo do krytyki, co ciekawsze wątki są ignorowane albo wypierane przez rozmnażające się tematy dotyczące np gier!!! nie mam nic do gier ale co za dużo to niezdrowo, oczywiście można też milczeć...
Dodano: 2013-04-15 16:41
| Surion napisał(a): |
| oczywiście kazdy może pisać co chce i gdzie chce, nie mam nic przeciwko na tym polega wolność wypowiedzi ale ta wolność to też prawo do krytyki, co ciekawsze wątki są ignorowane albo wypierane przez rozmnażające się tematy dotyczące np gier!!! nie mam nic do gier ale co za dużo to niezdrowo, oczywiście można też milczeć... |
wydaję mi się, że po prostu brak czasu części użytkownikom, by zakładać nowe tematy i śledzić na bieżąco rozwój ewentualnej dyskusji. Tak się składa, że paru graczy się znajdzie, a co za tym udzielają się w wątkach poświęconych ich pasji. Nic w tym złego. Remedium istnieje - ruszyć kreatywność, założyć jakiś konkretniejszy temat zachęcając tym samym ludzi do dyskusji i problem rozwiązany
Dodano: 2013-04-15 21:23
Mnie się tak bardzo "nudziło", że znów założyłam konto na dp :) A co do narzekania, że wątek taki "mało ambitny"... to powiem tak; wstałam rano, jest godzina x, nic mi się nie chce, jutro od rana cały dzień spędzę na uczelni (o ile w końcu tam dotrę) więc nawet nie zaczynam robić nic wciągającego, bo znów zarwę noc a czasy kiedy godzina snu lub wcale wystarczała to przeszłość o której mogą mówić archeolodzy... tak więc siedzę sobie i bez większego zaangażowania przeglądam strony w sieci... mimo, że nawet niczego nie szukam. No bywają i takie dni. Ale jutro na pewno przeczytam jakieś arcydzieło i poznam conajmniej trzy wybitne jednostki! =p
Dodano: 2013-04-15 21:35
| deidre napisał(a): |
| Mnie się tak bardzo "nudziło", że znów założyłam konto na dp :) A co do narzekania, że wątek taki "mało ambitny"... to powiem tak; wstałam rano, jest godzina x, nic mi się nie chce, jutro od rana cały dzień spędzę na uczelni (o ile w końcu tam dotrę) więc nawet nie zaczynam robić nic wciągającego, bo znów zarwę noc a czasy kiedy godzina snu lub wcale wystarczała to przeszłość o której mogą mówić archeolodzy... tak więc siedzę sobie i bez większego zaangażowania przeglądam strony w sieci... mimo, że nawet niczego nie szukam. No bywają i takie dni. Ale jutro na pewno przeczytam jakieś arcydzieło i poznam conajmniej trzy wybitne jednostki! =p |
Skąd ja to znam ;D Szkoda tylko, że piewcy marksizmu nie bardzo mnie interesują.........ale fakt, pamiętam swój iście studencki żywot sprzed I roku....imprezy, krótki sen....i dawało się radę. Troszkę się zmieniło
Miast hucznych imprez preferować zacząłem spokój w czterech ścianach ze słuchawkami na uszach. Czasem coś napiszę, czasem poczytam...generalnie na nudę nie narzekam a czasu wciąż tak jakby za mało
Dodano: 2013-04-15 21:51
| DonVitteo napisał(a): |
| [quote:5c95fe0dcf="deidre"]Mnie się tak bardzo "nudziło", że znów założyłam konto na dp :) A co do narzekania, że wątek taki "mało ambitny"... to powiem tak; wstałam rano, jest godzina x, nic mi się nie chce, jutro od rana cały dzień spędzę na uczelni (o ile w końcu tam dotrę) więc nawet nie zaczynam robić nic wciągającego, bo znów zarwę noc a czasy kiedy godzina snu lub wcale wystarczała to przeszłość o której mogą mówić archeolodzy... tak więc siedzę sobie i bez większego zaangażowania przeglądam strony w sieci... mimo, że nawet niczego nie szukam. No bywają i takie dni. Ale jutro na pewno przeczytam jakieś arcydzieło i poznam conajmniej trzy wybitne jednostki! =p |
Skąd ja to znam ;D Szkoda tylko, że piewcy marksizmu nie bardzo mnie interesują.........ale fakt, pamiętam swój iście studencki żywot sprzed I roku....imprezy, krótki sen....i dawało się radę. Troszkę się zmieniło
Miast hucznych imprez preferować zacząłem spokój w czterech ścianach ze słuchawkami na uszach. Czasem coś napiszę, czasem poczytam...generalnie na nudę nie narzekam a czasu wciąż tak jakby za mało
[/quote:5c95fe0dcf]
Jak widać na każdego przyjdzie pora.
Następny krok to dobór lakieru na trumnie =p
Dodano: 2013-04-21 13:55
| HardKill napisał(a): |
Surion skoro tak ci ręce opadają co do poziomu tematów na forum, to zacznij może sam stworzyć "ciekawe tematy" no chłopie to do roboty, czekamy, z tego co napisałeś wnioskuję że masz takowe w rękawie *_*
![]() |
prosty przykład: wątek założony przez kolegę Luppa o zespole Bremenn, ciekawy zespół, ciekawa muzyka i nikt nawet nie raczył posłuchać i napisać jakiegoś komentarza, zwyczajna olewka, w dalszym ciągu królują tematy o grach, których w czołówce naliczyłem pięć.
Dodano: 2013-04-21 14:10
Dodano: 2013-04-21 14:42
Nawiązując do tematu postu...
Inteligentna osoba nie nudzi się nigdy a tym bardziej z samą sobą 
jam cłek wolny lec ślebodny ;)
Dodano: 2013-04-21 15:36 Zmieniono: 2013-04-21 15:40
Surion przykro mi że tak nikłe jest zainteresowanie tematem założonym przez kolegę Luppa o zespole Bremenn. Powiadasz że tylko pięć tematów o grach jest w czołówce, kurde postaram się to nadrobić *_* a co do zespołu Bremenn, nie słucham tego, ot nie moja nuta, tak więc ten akurat temat mnie nie interesuje, więc nie będę wypowiadać się w tym akurat temacie. Każdy wypowiada się w tematach które go interesują. A temat o którym wspomniałeś, widać ludzi nie interesuje i nie możesz mieć o to do nich pretensji, każdy wypowiada się tam gdzie chce, tak to już jest na forum.
Zawsze możesz sam zaproponować interesujące tematy twoim zdaniem.

Dodano: 2013-04-21 15:59
Dodano: 2013-04-21 16:13
| HardKill napisał(a): |
| Surion przykro mi że tak nikłe jest zainteresowanie tematem założonym przez kolegę Luppa o zespole Bremenn. Powiadasz że tylko pięć tematów o grach jest w czołówce, kurde postaram się to nadrobić *_* a co do zespołu Bremenn, nie słucham tego, ot nie moja nuta, tak więc ten akurat temat mnie nie interesuje, więc nie będę wypowiadać się w tym akurat temacie. Każdy wypowiada się w tematach które go interesują. A temat o którym wspomniałeś, widać ludzi nie interesuje i nie możesz mieć o to do nich pretensji, każdy wypowiada się tam gdzie chce, tak to już jest na forum.
Zawsze możesz sam zaproponować interesujące tematy twoim zdaniem. ![]() |
zgadzam się, że każdy może pisać co chce i kiedy chce, i nie każdy musi być fanem Bremenn, ale po prostu smutne jest to, że na gotyckim forum (przynajmniej m.in. gotyckim), dobry gotycki zespół jest pomijany milczeniem a przecież działa tu cała rzesza ludzi. Przykładów ciekawych wątków które szybko padły z braku zainteresowania jest wiele, oczywiście do nikogo pretensji nie mam bo przecież przymusu pisania nie ma ale czasem coś bardziej interesującego na forum mogłoby się pojawić.
Dodano: 2014-02-17 19:53
mi się w sumie nie nudzi, ale jestem jakaś zmęczona za to więc w sumie nie wiem co lepsze
a dziś sobie odkrywałam Heroes VI z nadzieją że będzie miał więcej wspólnego z III niż z częściami pomiędzy. Jak na razie mi się podoba, ale zobaczymy jak tam dalej będzie.
Dodano: 2014-02-17 20:11
Nie mam czasu na nudę :-)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2014-02-17 20:13
dokładnie ciągle jest coś do zrobienia
a jak nie ma to zawsze się coś znajdzie ^^