Castle Party 2007. Strona: 18

Dodano: 2007-07-04 13:25

Paskievicz napisał(a):

proponuję zakopać wszelakie toporki wojenne i inne badziewie, pokłucić zawsze możemy się tutaj :wink: ale CP niechaj będzie friendly

co na to mój ludu? 8)

Do ludu twego nie naleze i nalezal nie bede - wole zostac banita :twisted: , zas z drugiej strony reka mi moze nie uschnie jak ci ja podam - tak wiec niech ci bedzie, ze podpisze z toba chwilowe zawieszenie broni...a kto wie moze zostanie juz tak na dluzej..

Pozdrawiam i buziak wielki dla ciebie :twisted:

Dodano: 2007-07-04 13:36

dr_Faustus napisał(a):

buziak wielki dla ciebie :twisted:

LOL :idea:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-04 13:43

dr_Faustus napisał(a):

Pozdrawiam i buziak wielki dla ciebie :twisted:

dobra spoX tylko bez gejostwa 8)

Dodano: 2007-07-04 13:44 Zmieniono: 2007-07-04 13:53

nie mój ksiażę napisał(a):
chyba sie piszę na to, będziecie mieli niepowtarzalną okazję aby poznać Xięcia i zobaczyć czy rzeczywiście taki on niemiły jak go piszą 8) (lub jak go sami piszecie hehe)

jako, że demokracja jakaś jest... :? Nikt ci nie zabroni się dołączyć, jakby nie było stanowisz element tej układanki :lol:

nie mój książę napisał(a):

proponuję zakopać wszelakie toporki wojenne i inne badziewie, pokłucić zawsze możemy się tutaj :wink: ale CP niechaj będzie friendly

powiem tak....bardziej do siebie mnie zrazić już chyba nie możesz :wink: Jedynie zaplusować i zmienić swój ,,image" :lol:
Więc oczekuję cię :wink: z orszakiem.

P.S. pokłucić ?....xsiążę :lol: ... się nie ma sensu, lepiej prowadzić dialog :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-07-04 13:52

a u mnie Paskievicz bardzo zaplusował tym postem, szacuneczek :!:

Dodano: 2007-07-04 17:51

regis napisał(a):
jak rozumiem autokar wyrusza w czwartek

k***a, ja się chyba zabiję 8O :!:

Dodano: 2007-07-04 18:15

Schwei sie nie zabijaj bo nie bede miał kogo pilnować

Mam pytanie jaki bierzecie alkochol do busika ja postaram sie wziąść 5 litrowa beczke heinekena pare jednorazowych szklanych kufli i jak sie uda zieloną wróżke albo inne absynto podobny wyrób... Ewentualnie spirytus :twisted:

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Dodano: 2007-07-04 18:43

Kalosz napisał(a):
i jak sie uda zieloną wróżke albo inne absynto podobny wyrób...

Juz Cie lubie Kaloszu :twisted: :twisted: :twisted: Wrozek a w szczegolnosci zielonych nigdy dosc :twisted: :twisted: :twisted:

:arrow: Regisie - tak wyjezdzamy w czwartek

Dodano: 2007-07-04 18:45

dr_Faustus napisał(a):
Regisie - tak wyjezdzamy w czwartek

dziękuję Ci, Zakuta Pało o anielskiej cierpliwości :)

Dodano: 2007-07-04 19:53

Ach, ten autokar... :twisted:

Ja jestem za małym spotkankiem w środę przed wyjazdem-nawet bez %! :wink:

Co do czwartku, rynku i Hacjendy...delicje!!!Ja chcę! :twisted:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-07-04 19:59

Inyaloome napisał(a):
Ach, ten autokar... :twisted:

Widzisz Inyaloome - ja tez jestem za tym, ale coz - widocznie tylko Ty, Th i my z Semjanem szukamy wrazen

Pozdrawiam

Dottore

Dodano: 2007-07-04 20:04

PUSTY BLASZANY ŁEB napisał(a):
Widzisz Inyaloome - ja tez jestem za tym, ale coz - widocznie tylko Ty, Th i my z Semjanem szukamy wrazen

czuję się bezczelnie pominięta :evil: ten pan biegnie za autokarem :evil:

Dodano: 2007-07-04 20:09

dr_Faustus napisał(a):

ale coz - widocznie tylko Ty, Th i my z Semjanem szukamy wrazen

My również szukamy wrażeń
Zjedziemy tam z gór tak, by być na miejscu w czwartek.

Zaraz się pewnie okaże, że wszyscy szukają wrażeń... :D

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Dodano: 2007-07-04 20:35

SCHWEI napisał(a):

Poprawka: Wrazen z nami szuka rowniez nasz ulubiony portalowy CYC :twisted:

Dodano: 2007-07-04 20:40

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

dr_Faustus napisał(a):
[quote:3c8cc40052="SCHWEI"]

Poprawka: Wrazen z nami szuka rowniez nasz ulubiony portalowy CYC :twisted:[/quote:3c8cc40052]
Ja bym wysunęła może daleko śmiałe tezę, iż wrażeń to cały wesoły mjuzikalny czerwony dyliżans będzie szukał :twisted: A ci co głośno o tym nie mówią, z pewnością skrycie, acz intensywnie, o tym myślą muahahahaha <- demoniczny śmiech...no dobra nie wyszło przerażająco :evil:

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-07-04 20:52

nomay napisał(a):
muahahahaha <- demoniczny śmiech...no dobra nie wyszło przerażająco :evil:

:lol: :lol: :lol: jesteś słodka :)

a nasz dyliżans nie jest czerwony - jest mhhhrocznie biały :twisted: tudzież srebrny, bo przemalować go mieli :roll:

Dodano: 2007-07-04 20:57

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

oj tam oj tam...czarny,biały, czerwony, srebrny, różowy, w kropki, zeberkę...po kilkunastu kilometrach już wszystkim będzie wszystko jedno :twisted: :D

Pani Milcząca napisał(a):
jesteś słodka

:oops: <wstydzioch> Ty też <wstydzioch> :oops:

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-07-04 21:04

:oops: :oops: :oops:

tylko się nie najebcie wcześniej, bo Was nie znajdę :twisted:

Dodano: 2007-07-04 21:35

dr_Faustus napisał(a):
[quote:2ca01282aa="Inyaloome"]Ach, ten autokar... :twisted:

Pozdrawiam

Dottore[/quote:2ca01282aa]

Skoro inny termin odpada to z mojej strony nie ma problemu na środową orgię (znaczy szukanie wrażeń :wink: ). Ciekawe tylko jak będziemy wyglądać w czwartek "w samo południe"? niach niach niach :lol:

Keep Talking...

Dodano: 2007-07-04 21:45

SzalonyKapelusznik napisał(a):
Ciekawe tylko jak będziemy wyglądać w czwartek "w samo południe"? niach niach niach :lol:

W samo poludnie powiadasz drogi Kapeluszu? Hmm :roll: Zapewne bedziemy wygladac jak John Wayne, ktory spadl z konia, a w momencie kiedy wstawal znalazl sie na drodze rozpedzonego tabunu pedzacych krow, gnanych przez Siedmiu Wspanialych

Pozdrawiam

Dodano: 2007-07-04 21:48

a ktoś reflektuje na moje zbieranie niedobitków z Legnicy lub Jawora? 8) kiedyś już coś o tym wspominałem hehe

mam 2 miejsca :idea:

Dodano: 2007-07-04 21:53

Będzie offfftop...jessszo ile fffff mi się kliknęło 8O
Chciałbym coś dodać....ale nie dam rady :lol: jestem nabity alco i to nieźle :) Powiem krótko...jestem za a nawet przeciwko :)

Dodano: 2007-07-05 01:04

Niestety nie w tym roku .Pocieszy mnie Gary Numan 28.07.07 w Sheperds bush empire.

Wasza krew jest moim winem...

Dodano: 2007-07-07 14:41

A na miejscu bedzie jakies spotkanie ?
Ja dopiero dotrę w Piątek bo niestety robota =)
Ale chętnie sie z wami spotkam

Schuld und Sühne

Dodano: 2007-07-07 14:57

Death_Dealer napisał(a):
A na miejscu bedzie jakies spotkanie ?
Ja dopiero dotrę w Piątek bo niestety robota =)
Ale chętnie sie z wami spotkam

Oczywiście, że będzie:) Część Darkplanetowiczów jadąca wesołym busikiem (wyjazd w czwartek) będzie się integrować już w busie, a prawdopodobnie nawet w przeddzień wyjazdu :twisted:

Potem integracja w szerszym gronie D.P wieczorkiem po przyjeździe - w jakimś klubie, jak to można wyczytać ze stron tego tematu:)

Hmmm....a później to już chyba trwająca przez cały Festiwal integracja :lol: więc przypuszczam, że w piątek też. Daj namiar na siebie hehehe..to się odezwiemy :wink: lub poszukuj nas, jak to mówią: Kto szuka nie błądzi :lol: a koniec języka za przewodnika :lol: Będziemy charakterystycznie ubrani....na czarno :lol:
Cóż....zapraszamy więc. :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło