Dodano: 2007-07-04 13:25
| Paskievicz napisał(a): |
|
proponuję zakopać wszelakie toporki wojenne i inne badziewie, pokłucić zawsze możemy się tutaj :wink: ale CP niechaj będzie friendly co na to mój ludu? 8) |
Do ludu twego nie naleze i nalezal nie bede - wole zostac banita :twisted: , zas z drugiej strony reka mi moze nie uschnie jak ci ja podam - tak wiec niech ci bedzie, ze podpisze z toba chwilowe zawieszenie broni...a kto wie moze zostanie juz tak na dluzej..
Pozdrawiam i buziak wielki dla ciebie :twisted:
Dodano: 2007-07-04 13:36
| dr_Faustus napisał(a): |
|
buziak wielki dla ciebie :twisted: |
LOL :idea:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-07-04 13:43
|
Pozdrawiam i buziak wielki dla ciebie :twisted: |
dobra spoX tylko bez gejostwa 8)
Dodano: 2007-07-04 13:44 Zmieniono: 2007-07-04 13:53
| nie mój ksiażę napisał(a): |
| chyba sie piszę na to, będziecie mieli niepowtarzalną okazję aby poznać Xięcia i zobaczyć czy rzeczywiście taki on niemiły jak go piszą 8) (lub jak go sami piszecie hehe) |
jako, że demokracja jakaś jest... :? Nikt ci nie zabroni się dołączyć, jakby nie było stanowisz element tej układanki :lol:
| nie mój książę napisał(a): |
|
proponuję zakopać wszelakie toporki wojenne i inne badziewie, pokłucić zawsze możemy się tutaj :wink: ale CP niechaj będzie friendly |
powiem tak....bardziej do siebie mnie zrazić już chyba nie możesz :wink: Jedynie zaplusować i zmienić swój ,,image" :lol:
Więc oczekuję cię :wink: z orszakiem.
P.S. pokłucić ?....xsiążę :lol: ... się nie ma sensu, lepiej prowadzić dialog :twisted:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-07-04 13:52
a u mnie Paskievicz bardzo zaplusował tym postem, szacuneczek :!:
Dodano: 2007-07-04 17:51
| regis napisał(a): |
| jak rozumiem autokar wyrusza w czwartek |
k***a, ja się chyba zabiję 8O :!:
Dodano: 2007-07-04 18:15
Schwei sie nie zabijaj bo nie bede miał kogo pilnować
Mam pytanie jaki bierzecie alkochol do busika ja postaram sie wziąść 5 litrowa beczke heinekena pare jednorazowych szklanych kufli i jak sie uda zieloną wróżke albo inne absynto podobny wyrób... Ewentualnie spirytus :twisted:
Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi
Dodano: 2007-07-04 18:43
| Kalosz napisał(a): |
| i jak sie uda zieloną wróżke albo inne absynto podobny wyrób... |
Juz Cie lubie Kaloszu :twisted: :twisted: :twisted: Wrozek a w szczegolnosci zielonych nigdy dosc :twisted: :twisted: :twisted:
:arrow: Regisie - tak wyjezdzamy w czwartek
Dodano: 2007-07-04 18:45
Regisie - tak wyjezdzamy w czwartek ![]() |
dziękuję Ci, Zakuta Pało o anielskiej cierpliwości :)
Dodano: 2007-07-04 19:53
Ach, ten autokar... :twisted:
Ja jestem za małym spotkankiem w środę przed wyjazdem-nawet bez %! :wink:
Co do czwartku, rynku i Hacjendy...delicje!!!Ja chcę! :twisted:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-07-04 19:59
| Inyaloome napisał(a): |
| Ach, ten autokar... :twisted:
Ja jestem za małym spotkankiem w środę przed wyjazdem-nawet bez %! :wink: Co do czwartku, rynku i Hacjendy...delicje!!!Ja chcę! :twisted: |
Widzisz Inyaloome - ja tez jestem za tym, ale coz - widocznie tylko Ty, Th i my z Semjanem szukamy wrazen
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2007-07-04 20:04
| PUSTY BLASZANY ŁEB napisał(a): |
Widzisz Inyaloome - ja tez jestem za tym, ale coz - widocznie tylko Ty, Th i my z Semjanem szukamy wrazen ![]() |
czuję się bezczelnie pominięta :evil: ten pan biegnie za autokarem :evil:
Dodano: 2007-07-04 20:09
|
ale coz - widocznie tylko Ty, Th i my z Semjanem szukamy wrazen
|
My również szukamy wrażeń
Zjedziemy tam z gór tak, by być na miejscu w czwartek.
Zaraz się pewnie okaże, że wszyscy szukają wrażeń... :D
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2007-07-04 20:35
| SCHWEI napisał(a): |
|
czuję się bezczelnie pominięta :evil: ten pan biegnie za autokarem :evil: |
Poprawka: Wrazen z nami szuka rowniez nasz ulubiony portalowy CYC :twisted:
Dodano: 2007-07-04 20:40
| [quote:3c8cc40052="SCHWEI"]
czuję się bezczelnie pominięta :evil: ten pan biegnie za autokarem :evil: |
Poprawka: Wrazen z nami szuka rowniez nasz ulubiony portalowy CYC :twisted:[/quote:3c8cc40052]
Ja bym wysunęła może daleko śmiałe tezę, iż wrażeń to cały wesoły mjuzikalny czerwony dyliżans będzie szukał :twisted: A ci co głośno o tym nie mówią, z pewnością skrycie, acz intensywnie, o tym myślą muahahahaha <- demoniczny śmiech...no dobra nie wyszło przerażająco :evil:
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-07-04 20:52
| nomay napisał(a): |
| muahahahaha <- demoniczny śmiech...no dobra nie wyszło przerażająco :evil: |
:lol: :lol: :lol: jesteś słodka :)
a nasz dyliżans nie jest czerwony - jest mhhhrocznie biały :twisted: tudzież srebrny, bo przemalować go mieli :roll:
Dodano: 2007-07-04 20:57
oj tam oj tam...czarny,biały, czerwony, srebrny, różowy, w kropki, zeberkę...po kilkunastu kilometrach już wszystkim będzie wszystko jedno :twisted: :D
| Pani Milcząca napisał(a): |
| jesteś słodka |
:oops: <wstydzioch> Ty też <wstydzioch> :oops:
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-07-04 21:04
:oops: :oops: :oops:
tylko się nie najebcie wcześniej, bo Was nie znajdę :twisted:
Dodano: 2007-07-04 21:35
| [quote:2ca01282aa="Inyaloome"]Ach, ten autokar... :twisted:
Ja jestem za małym spotkankiem w środę przed wyjazdem-nawet bez %! :wink: Co do czwartku, rynku i Hacjendy...delicje!!!Ja chcę! :twisted: |
Widzisz Inyaloome - ja tez jestem za tym, ale coz - widocznie tylko Ty, Th i my z Semjanem szukamy wrazen
Pozdrawiam
Dottore[/quote:2ca01282aa]
Skoro inny termin odpada to z mojej strony nie ma problemu na środową orgię (znaczy szukanie wrażeń :wink: ). Ciekawe tylko jak będziemy wyglądać w czwartek "w samo południe"? niach niach niach :lol:
Keep Talking...
Dodano: 2007-07-04 21:45
| SzalonyKapelusznik napisał(a): |
| Ciekawe tylko jak będziemy wyglądać w czwartek "w samo południe"? niach niach niach :lol: |
W samo poludnie powiadasz drogi Kapeluszu? Hmm :roll: Zapewne bedziemy wygladac jak John Wayne, ktory spadl z konia, a w momencie kiedy wstawal znalazl sie na drodze rozpedzonego tabunu pedzacych krow, gnanych przez Siedmiu Wspanialych
Pozdrawiam
Dodano: 2007-07-04 21:48
a ktoś reflektuje na moje zbieranie niedobitków z Legnicy lub Jawora? 8) kiedyś już coś o tym wspominałem hehe
mam 2 miejsca :idea:
Dodano: 2007-07-04 21:53
Będzie offfftop...jessszo ile fffff mi się kliknęło 8O
Chciałbym coś dodać....ale nie dam rady :lol: jestem nabity alco i to nieźle :) Powiem krótko...jestem za a nawet przeciwko :)
Dodano: 2007-07-05 01:04
Niestety nie w tym roku
.Pocieszy mnie Gary Numan 28.07.07 w Sheperds bush empire.
Wasza krew jest moim winem...
Dodano: 2007-07-07 14:41
A na miejscu bedzie jakies spotkanie ?
Ja dopiero dotrę w Piątek bo niestety robota =)
Ale chętnie sie z wami spotkam
Schuld und Sühne
Dodano: 2007-07-07 14:57
| Death_Dealer napisał(a): |
| A na miejscu bedzie jakies spotkanie ?
Ja dopiero dotrę w Piątek bo niestety robota =) Ale chętnie sie z wami spotkam |
Oczywiście, że będzie:) Część Darkplanetowiczów jadąca wesołym busikiem (wyjazd w czwartek) będzie się integrować już w busie, a prawdopodobnie nawet w przeddzień wyjazdu :twisted:
Potem integracja w szerszym gronie D.P wieczorkiem po przyjeździe - w jakimś klubie, jak to można wyczytać ze stron tego tematu:)
Hmmm....a później to już chyba trwająca przez cały Festiwal integracja :lol: więc przypuszczam, że w piątek też. Daj namiar na siebie hehehe..to się odezwiemy :wink: lub poszukuj nas, jak to mówią: Kto szuka nie błądzi :lol: a koniec języka za przewodnika :lol: Będziemy charakterystycznie ubrani....na czarno :lol:
Cóż....zapraszamy więc. :twisted: