Bjork. Strona: 1

Bjork Dodano: 2006-11-25 22:35

Mamy na forum jakiś fanów tej uroczej Pani?:)

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-11-25 22:59

mamy 8)

----------------
Cypress Hill-Lick A Shot

united we stand divided we fall

Dodano: 2006-11-25 23:06

Nie wiem czy można mnie określić "fanką:, ale zdecydowanie lubię Bjork, piękny głos, nastrojowe piosenki, trochę smentów, które lubię, orginalność...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-25 23:35

baardz lubie

nic sie nie dzieje bez powodu

Dodano: 2006-11-26 11:18

Ha ja też lubie ^^ w sumie to ją polubiłam po obejrzeniu "Tańcząc w ciemnościach":)

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-11-26 21:04

Uwielbiam pasjami. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym żyć bez Vespertine lub Homogenic. :lol: :lol: :lol:

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2006-11-27 12:26

Mamy normalnie Army of Me :wink: :wink: :wink:

Dodano: 2006-11-27 12:32

swego czasu bylam milosniczka wielka bjork, bylam na jej koncercie w cph jakies 2 lata temu... bosko było

Dodano: 2006-11-27 17:21

Sooooo broken. Oczywiście, że mamy :) fanów :) caluteńka dyskografia. Genialny, niepowtarzalny głos :)

"lubię tęsknić wspinać się po poręczy dźwięku i koloru w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty lubię moją samotność zawieszoną wyżej niż most rękoma obejmujący niebo miłość moją idącą boso po śniegu" H. Poświatowska

Dodano: 2006-11-28 11:06

dla mnie ta kobita jest genialna!!!! najbardziej rypnieta zaraz po kate bush

Dodano: 2006-11-28 18:28

Pamiętam jej łabędzią kreacje....odpadłam jak to zobaczyłam :D

Dodano: 2006-11-28 19:25

Ja filmu JESZCZE nie oglądałam.... ale już niedługo. Narazie słucham.

"lubię tęsknić wspinać się po poręczy dźwięku i koloru w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty lubię moją samotność zawieszoną wyżej niż most rękoma obejmujący niebo miłość moją idącą boso po śniegu" H. Poświatowska

Dodano: 2006-11-28 21:36

Film polecam, wgniata w fotel :)

Dodano: 2006-11-29 14:16

No właśnie słyszałam same dobre recenzje. :lol:

Dodano: 2006-11-30 14:59

Trzeba rozruszac trochę ten temacik :) Ulubiona piosenka/płyta według mnie to...

"I Remember You", "It's Oh So Quiet", i z piosenkami mogłabym tak długo... Co do płyty zdecydować się nie mogę :)

Dodano: 2006-11-30 15:59 Zmieniono: 2006-12-01 09:15

"It's not up to you" z Vespertine.
Jak już nie mam sił walczyć to pomaga...
no i "Oceania" z Medulli...

"It's oh so quiet" też super :lol:

Zresztą czego by tu nie wymienić, będzie klasą samą w sobie.

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2006-11-30 18:08

Ja siebie fanem nazwać nie mogę bo w sumie nie lubię tego słowa. Po prostu kiedy słyszę moje ulubione utwory Bjork czuje się znacznie lepiej. To jedno z wielu moich muzycznych kuracji. Jakże wspaniałych i niezawodnych. To co reprezentuje sobą Bjork zawsze w mniejszym lub większym stopniu mnie fascynowało. Bynajmniej nie chodzi mi o samom jej osobę lecz dusze która tworzy i oby tak tworzyła dalej.

Dodano: 2006-11-30 19:44

Oby

Dodano: 2006-12-03 19:08

Mi jakoś tak trudno określić mój jej ulubiony utwór...Hmm u innych zespołów potrafie wskazać że lubię to i to, a u tej Pani niestety nie potrafie. odbieram ją jako całość, trochę dziwne, ale cóż już tak mam :D

Dodano: 2006-12-07 15:10

ja najbardziej polubiłam płytke DEBIUT.bardzo wogule lubie Islandie kiedyś tam zamieszkam na strość. :D

nic sie nie dzieje bez powodu

Dodano: 2006-12-07 17:21

Bo gorące źródełka :D

Dodano: 2007-01-01 18:56

Przed chwilką obejrzałam film. Najlepszy film jaki kiedykolwiek oglądałam. Nie podejrzewałam, ze można zrobić coś takiego....

Dodano: 2007-02-08 10:26

lubię. jest tak cholernie inna, że nie sposób nie lubić ^^

Dodano: 2007-02-08 11:23

To chyba niektórzy sie ucieszą, że będzie ona na Opener Festiwal w tym roku.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-02-08 13:46

Dla mnie Björk chyba najbardziej błyszczy w Human Behaviour. Generalnie jej nie słucham, ale czasami gdy mam nastrój na posłuchanie inaczej zakręconej muzyki to właśnie wybieram płytkę Debut na której ten kawałek się znajduje.

Fuck you dude!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło