MMORPG. Strona: 1

MMORPG Dodano: 2012-10-15 14:08

Witam. Poszukuje dobrego MMORPG raczej z kręgów azjatyckich, coś jak Lineage II, Ragnarok Online. Dobrze by było aby była to nowość i z tanim serwerem.

Dodano: 2012-10-15 16:10

Ja gram tylko w Silkroad .. Także polecam , całkiem ciekawe.

Dodano: 2012-10-15 18:39

Requiem ( www.playrequiem.com ) - zdecydowanie nie jest to z kręgów azjatyckich. Kręgi określiłbym raczej jako horrorystyczno-epickie.

Ale bardzo mi się podoba tamtejszy klimat, więc się dorzucam, skoro mam okazję do promowania czegoś, co uznaję za ciekawe i fajne.

tak przy okazji: promują to jako The Bloodiest MMO Ever...

Dodano: 2013-04-20 11:17

Może Allods? Nie mam teraz czasu na gry, więc tylko zainstalowałam i przeszłam misję szkoleniową - reklama głosi, że to najdroższe i najlepsze darmowe MMO, ponoć wyprodukowane w Rosji.

Grafika jest całkiem przyjemna, nawigacja (dla mnie to bardzo ważne) bardzo dobra, jak WoWie a nie jakiś koreańskich gierach gdzie ciężko się poruszać, jeśli ktoś do takiego WoWa przywykł... hmm... no jest to w polskiej wersji językowej to też +. Ale może już znasz, bo ludzie w to od ponad roku już grywają.

Co do klimatu... początek trąci Riftem, ale podobno rozkręca się w kierunku 'wojen powietrznych'. No generalnie 2 dwie wrogie frakcje, w każdej po trzy rasy i kilkanaście klas. Są elfie wróżki, są jakieś misiokoty, coś jakby blaszakoszkielety i tyle pamiętam...

Planuję pograć jak już będę miała więcej czasu... (póki co praca magisterska leży i kwiczy...).

xD Dodano: 2013-04-24 03:18 Zmieniono: 2013-04-24 19:39

Allods tak jak 4story tylko na filmiku prezentują sie super a to marne podróbki World Of Warcraft ogolnie gra do dupy tak jak ludzie w nią grający xD na plus w Allods nawet są smieszne postacie w miescie i tylko tyle :) Polecam WoW, LaTale Metin2 tam można robić to co się lubi najbardziej xD

Z nowości polecam Panzar: Forged by Chaos właśnie testuje :) gra sie naprawde fajnie i do 64 graczy w trybie deathmatch i na androida dla tych z lepszym sprzetem jest jeszcze Avabel Online...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło