Są jakieś strony społecznosciowe dla ludzi gotyku?:) Dodano: 2012-10-10 18:26
Jestem z małej miejscowości, małe miasto i zero ludzi z jakiejkolwiek subkultury (Piotrków Trybunalski)...:/ Są jakieś strony społecznościowe dla subkultur(Nie koniecznie goth)?:)
Dodano: 2012-10-13 17:22
Dodano: 2012-10-15 19:08
No po pierwsze, to Piotrków to wcale nie takie małe miasto...
Nawet zdarzyło mi się tam zgubić, mimo że osobiście mieszkam w kilkakrotnie większym.
Po drugie, to nie udawaj niewiniątka, dopisując skromnie to co jest w nawiasie, bo i tak od razu widać o co konkretnie pytasz.
Jakiś czas temu był pocieszny portalik p.t. Nasza-Czeluść... ktoś toto pamięta? :D
Wabiło się to o ile dobrze pamiętam nasza-czelusc.pl i było miejscem spędu wszelkich okolicznych gothic lolitek i podobnych im mhrocznych crusaderów...
Jednakże już jakiś czas temu Nasza Czeluść zmarła nagle śmiercią tragiczną podczas zwiedzania groty Nestle... R.I.P.
W zasadzie to osobiście uważam, że przydałoby się coś podobnego, jako że pokrewne subkultury trzeba promować. A N-C równie szybko i ostro wystartowało z kopyta jak i padło. I po raz kolejny (to byłby chyba czwarty?) już raczej nie zmartwychwstanie.
Ale może się myle, bo gdzieś niedawno obiła mi się o oczy ankieta... http://www.ankietka.pl/ankieta/65101/nasza-czelusc-reaktywacja.html
Dodano: 2012-10-16 10:23
@Alpha: jak to czyżbyś nie słyszała że Go... tfu DP ist tot??
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”
Dodano: 2012-10-17 11:51
| Czuczu napisał(a): |
| Subkultura to poczekalnia między szkołą a zakładem pracy.
Liczy się ideologia. |
w rzeczy samej:)
Dodano: 2012-10-20 23:45
Uczucie bezcenne, kiedy znajdujesz jakąś ciekawą stronkę, a ostatni wpis na niej ma datę sprzed trzech lat.
Dlatego, jeśli chodzi o aktualne strony, działające aktywnie, to raczej zostało tego niewiele.
Wujek google będzie wiedział najlepiej 
Dodano: 2012-10-30 07:12
| szarl napisał(a): |
| @Alpha: jak to czyżbyś nie słyszała że Go... tfu DP ist tot?? |
Najn? Aj waj...