Dodano: 2012-08-22 00:16
Zagraj w to:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yslTpwlDxX0[/youtube]
Chrzanić multi
Dodano: 2012-08-22 21:18
Inversion jakoś mi nie leży,te fruwające ludki totalnie zniechęciły mnie do tej gry,taka nie udana kopia Gears Of War
Jak dla mnie to koszmar *_* może kiedyś w to zagram,jak gierka będzie za psie grosze <radocha>
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2012-08-23 22:42
Na trailerach fajnie wygląda, mnie to przypomina trochę Time Shift. :)
Chrzanić multi
Dodano: 2012-08-23 23:13
Tam była zabawa z czasem,tu z grawitacją,ale jak pisałem ta gierka mi nie leż,to fruwanie,no i skopiowany mechanizm gry z Gears Of War,jak będzie za dyszkę,to może w to kiedyś zagram *_* hehehe,a jak postępy w Rage...?

Dodano: 2012-08-27 19:32
Wczoraj skończyłam Rage. Zakończenie mnie rozczarowało. Myślałam, że się wyjaśnią bardziej intencje tego generała, lepiej będą te eksperymenty opisane, co to są te nanotryty, że pokażą ludzi wychodzących z tych ark... Może w drugiej części fabula będzie bardziej rozwinięta. Ogólnie gra sprawia wrażenie, jakby chodziło w niej głównie o ściganie się i niszczenie aut bandytów, dodatkowo walcząc z mutantami i żołnierzami. Misje są dość krótkie i schematyczne; najbardziej podobała mi się ta w bunkrze i w elektrowni. Fajny patent był też z tymi dzikusami bliżej końca. :) Ogólnie gra spoko, jednak trochę mnie rozczarowała. Nie wiem, czy będzie mi się chciało znowu w to zagrać.
HardKill- grałeś w te gry karciane?
Chrzanić multi
Dodano: 2012-08-27 19:45
Nie w gry karciane nie grałem,jako że nie zbyt lubię wszelakie gry karciane :-) hehehe