Dodano: 2012-01-03 12:08
Też zagłosowałem. Nie tylko na autora wpisu, ale da się tam znaleźć parę innych ciekawych prezentacji (zagłosowałem głównie na te związane z pracą i studiami). Fajna inicjatywa, nawet jeśli się nie wygra, to zawsze motywacja i możliwość pokazania innym co się robi i po co.
Zdecydowana większość ludzi tylko ściąga muzę z netu, a mało kto coś wrzuca tak jak zdecydowana większość ludzi kończy studia tylko dla dyplomu.
Kiedyś na studenckim konkursie dźwiękowców (ogólnoświatowym, w ramach Audio Engineering Society) wygrał gość, który tworzył na popularnym Sound Blaster Live. Przyznał się do tego dopiero po fakcie, bo wstyd przecież by był.
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Dodano: 2012-01-03 13:39
Wielkie dzięki dla Was!
Zawsze byłem zdania, że minimalnymi środkami można osiągnąć więcej niż się wydaje, liczy się kreatywność.
Praktycznie każdemu twierdzeniu można przeciwstawić kontrtwierdzenie i znaleźć dla niego równie silne uzasadnienie
Dodano: 2012-01-03 20:42
ode mnie tez 5
mam nadzieje ze sie jeszcze przyda
Nie musicie mi dziękować. Wystarczy, że będziecie wielbić mnie na klęczkach.
Dodano: 2012-01-03 23:16
Pomimo, iż średnia głosów jest jakaś niska, mam nadzieję,że moje 5 również jakoś pomoże ; )
Dodano: 2012-01-03 23:59
Dałem Głos :)) . Powodzenia
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...
Dodano: 2012-01-04 14:54
Dziękuję Wam! Każdy głos się przydaje. A niska ocena nie jest miarodajna, ogromna większość ma taką, bo wielu bawi się w dawanie jedynek.
Praktycznie każdemu twierdzeniu można przeciwstawić kontrtwierdzenie i znaleźć dla niego równie silne uzasadnienie
Dodano: 2012-01-04 15:56
Dzięki Ci za życzliwość 
Dodano: 2012-01-04 16:45
Również się dołączę :)
z brzytwą na poziomki na oślep przez łąki
Dodano: 2012-01-15 12:40
Ten Twój utwór kojarzy mi się z zimnym Twin Peaks. I czymś jeszcze, czego jeszcze nie uchwyciłam...
Las przestaje być tylko zbieraniną roślin w Twoim filmie i utworze. Nabiera świadomości.
Prośba o pomoc Dodano: 2012-01-19 15:52 Zmieniono: 2012-01-19 15:53
| Demonika napisał(a): |
| Ja tam Cię nie znam. Nie wiem czy powinniśmy Ci pomagać. Pieniądze na laptopa, żeby robić muzykę? Wtf?
Niee... Muzyki się nie robi na laptopie. ŻADNEJ. Co z tego, że 4 lata? Po za tym ja też mogę powiedzieć, że miałam tu kiedyś konto i nawymyślać bajeczek. Jesteś tu nieznany (przynajmniej mi). Nie udzielasz się. Ee... nie, nie opłaca się pomagać- jeszcze jakby był inny cel. A nie "muzyka" na laptopie... o.O |
No tym postem Demoniko to już pokazałaś samą siebie, brak kultury osobistej, chamstwo, które zarzucasz innym, jest przede wszystkim w Tobie. Głupotą wieje od Ciebie na kilometr. Istnieje na świecie mnóstwo dobrej muzyki tworzonej na kompach, bo mamy 21wszy wiek, ale jak masz klapki na oczach i widzisz tylko parę zespołów i nie rozwijasz gustu muzycznego, to o tym nie wiesz. Twój ukochany zespół Placebo też wykorzystuje mnóstwo efektów elektronicznych. I co to w ogóle za teksty: "Nie znam Cię", "nie udzielasz się"? Ty się udzielasz i co? W większości głupoty piszesz, a to chwalisz się, że wychodzisz za kilka lat za mąż, jakby to było pewne jak w banku, a to stękasz, że ktoś Cię zranił, jesteś zagrożona z jakiegoś przedmiotu albo bierzesz ludzi na litość pisząc o swojej chorobie (chyba po to, by nie śmieli zwrócić Ci uwagi, bo przecież jesteś taka biedna i cierpiąca). Obraziłaś nie tylko Argmatora, ale także i mnie, osobę, która pomagała mu w tłumaczeniu tekstów na angielski. A jak Tobie ktoś napisał coś nieco kąśliwego, to już z płaczem do moderatora i się obrażasz. A nie tak dawno sama pisałaś: "nie podoba Ci się, nie czytaj, nie komentuj." To...bądź konsekwentna.
Dodano: 2012-02-11 18:03
| Alpha-Sco napisał(a): |
| Ten Twój utwór kojarzy mi się z zimnym Twin Peaks. I czymś jeszcze, czego jeszcze nie uchwyciłam...
Las przestaje być tylko zbieraniną roślin w Twoim filmie i utworze. Nabiera świadomości. |
Dopiero zauważyłem Twoją wiadomość. Dziękuję bardzo. Takie słowa cieszą ogromnie
Twin Peaks? Możliwe, że coś w tym jest...