Dodano: 2012-01-19 17:37
A widzisz jak dla mnie to są znajomi ze szkoły i spoza niej :) Ja miałam świetne klasy.Mam masę fantastycznych wspomnień i doświadczeń i oczywiście jakby nie było poznaje się tam zachowania ludzi.W życiu zawodowym to bezcenna wiedza.
Dodano: 2012-01-19 18:05
| bibunia napisał(a): |
| A widzisz jak dla mnie to są znajomi ze szkoły i spoza niej :) Ja miałam świetne klasy.Mam masę fantastycznych wspomnień i doświadczeń i oczywiście jakby nie było poznaje się tam zachowania ludzi.W życiu zawodowym to bezcenna wiedza. |
Wiedza hmmm....no dobra, szkoła nauczyła mnie trochę także...rozpracowywać ludzi i ich zachowania heheheh
choć nie tylko szkoła, ale między innymi.
Dodano: 2012-01-19 18:50
| Duszka napisał(a): |
| [quote:2141b94bbe="bibunia"]A widzisz jak dla mnie to są znajomi ze szkoły i spoza niej :) Ja miałam świetne klasy.Mam masę fantastycznych wspomnień i doświadczeń i oczywiście jakby nie było poznaje się tam zachowania ludzi.W życiu zawodowym to bezcenna wiedza. |
Wiedza hmmm....no dobra, szkoła nauczyła mnie trochę także...rozpracowywać ludzi i ich zachowania heheheh
choć nie tylko szkoła, ale między innymi. [/quote:2141b94bbe]Przyznaj jednak,że podwaliny tej wiedzy mamy niestety ze szkoły
Dodano: 2012-01-19 18:50
| bibunia napisał(a): |
| [quote:773e4d15b7="Duszka"][quote:773e4d15b7="bibunia"]A widzisz jak dla mnie to są znajomi ze szkoły i spoza niej :) Ja miałam świetne klasy.Mam masę fantastycznych wspomnień i doświadczeń i oczywiście jakby nie było poznaje się tam zachowania ludzi.W życiu zawodowym to bezcenna wiedza. |
choć nie tylko szkoła, ale między innymi. [/quote:773e4d15b7]Przyznaj jednak,że podwaliny tej wiedzy mamy niestety ze szkoły
[/quote:773e4d15b7]
częściowo tak.
Dodano: 2012-03-15 16:38
http://religia.onet.pl/publicystyka,6/zatroskany-katol-walczy-z-demonami,34920.html
Dla jednych prorok dla innych palant i jak zwykle milion racji
Nic tak mnie nie wnerwia na forum, jak usuwanie moich postów